74

Www

преди 1 година

Време е селяндурковците да спрат да идват във София

73

До 74

преди 1 година

социализма ти е виновен , че София се напълни с всякаква *** от немай къде ? Или , че още т времето на Янчулев разрешение за строеж се дава на " наши" хора след подкупи или , че Софянски и компания приватизираха и продадоха паркове и крадинки ? Или , че шайката на гроб назначиха една даскалица от провинцията за кмет ?

72

Анонимен

преди 1 година

Culture cancel, black lives matter - извинете за България white lives matter! Балкански лакърдии!

71

Анонимен

преди 1 година

Строителството по социалистически продължава и сега. Тесни улици , сгради без гаражи, квартали без площи за паркиране. Компл. Яворов, Изток, Изгрев са комплекси за каручки. Нямат гаражи.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67Нали това ти казвам, имаше най-много москвичи и трабанти и зазки,жигули също имаше, защо приемаш всичко буквално, чакало се е различно и по 10 години , и по 8 години, и по 12 години ит.н., какви са тия *** сметки като в 5-ти клас. Просто ти казах ,че не е имало само жигули. Ти не си бил в София или не си бил роден за да говориш и пишеш какви пътища имало,какви коли и какви сега. Сега трябва ли да изброявам обновени и разширени пътища, да, не са толкова много, но са правени

69

Иван

преди 1 година

както всички знаем на "институциите" не им дреме ни най-малко, тъй като както винаги в България виновни просто няма.

68

Анонимен

преди 1 година

Умно ще е да направят и там синя зона, хем общината ще спечели някой лев ,хем ще е по спокойно .Принципно така се решават проблемите в София,защитават се интересите на всички.И на този който плаща и на държавата в случая общината която печели допълнително доходи.Въпроса на човека е как общината са пропуснали да вземат пари от там.Ами случват се и пропуски.

67

за тва

преди 1 година

*** без време

66

Готин

преди 1 година

Аз за това станах "селянин". Вчера прах, садих картофите в градината и си правих барбекю. Птичките пеят, пчелите жужат и до мен няма нито един офис на "Еконт". И това на 20 минути от центъра на София.

65

Анонимен

преди 1 година

Ама как така е имало Жигулита, като се било чакало 15 години за тях!? Първите Жигулита се произвеждат от края на 1970 и първоначално само за вътрешния пазар на СССР. За България първите Жигулита се предлагат от 1974 година и като прибавим 15 години чакане, значи от 1989 година. Нал'тъй? Защо тогава куп познати и съседи си накупиха Жигулита още през 70-те?

64

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДобре, направили са околовръстно и някой друг булевард. Това обаче не компенсира огромната разлика в трафика, без значение дали са жигули, москвичи, трабанти и т.н. Какво се случва на Тодор Александров в час пик ? А на Малинов? Симеоновско шосе (а там още колко грамадни кооперации се строят) ? За да се живее нормално в София, трябва да се махнат всички строежи от последните 15 години и населението да е макс. 1 мил.

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 Кога е имало 10000 жигули бе бай ***, то за жигула се чакаше 15 години ред, имаше много москвичи, зазки и трабантчета, е и жигули, но не само , и волги дори имаше и дачия 1310 ако я знаеш и шкода със заден двигател. И пътищата са разширявани през годините, ти си неосведомен или ***. Я виж бул.Тодор Александров какъв стана по времето на Софиянски, ами виж околовръстното по време на боко тиквата как го разшириха,ами ломско шосе си беше двулентов път. Какво ти обяснявам като си п

62

179

преди 1 година

Те ако не са селяните в София ще останат само бабките и тези от малцинството скоро време мнозинство.

61

Гроби Таласъмо

преди 1 година

Раздайте им калашници и за три дена проблема е решен.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59София не е била такава. Дори само преди 10-15 години беше коренно различно. Построиха се безброй много блокове, изградиха се цели квартали в полето и се напълни със мьекащи с претенции. Проблемите в София (освен краденето и корупцията в общината) са точно от презастрояването, пренасянето на половин България тук и фактът, че всеки от 2-та милиона е с кола- две- три, а инфраструктурата не е променяна от социализъмЪт, когато е имало 10 000 жигули

59

Анонимен

преди 1 година

"бой между преминаващи автомобили"?! Дано водачите да са разтървали биещите се автомобили

58

Анонимен

преди 1 година

тия се биха там заради гей афера.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52, Сифия винаги си е била такава :) Ама ела да видиш като се изсипте по морето с трошките си и си пренесете манталитета! Едвам ви изтърпяваме два месеца! Та, да! София е селяния, лошото е, че я носите и по другите градове!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 по складовете бачкат и за по 4к заплата

55

3к заплата

преди 1 година

Ето го пак този с 3к заплата в склад. Да не ти е гепал гаджето някой склададжия, че така стабилно опяваш едно и също?