124

Ай Сиктир

преди 1 година

Кириле, това Байдън ли те научи да го говориш? Защото за разлика от Путин в необятната шир на гугъл и ютуб може да се намери видеозапис със звек на същия тоя Байдън да се хвали как е свалил прокурор в Украйна. Та като говорим за корупцията...

123

До130

преди 1 година

Какъв русофил съм аз? Не аз съм БЪЛГАРИН, ама гледам обективно на нещата. А вие сте заслепени, от Хамерика, и не виждате как ни яхат като магарета.

122

Анонимен

преди 1 година

Дали САЩ правят друго? Съединените щати поставят корумпирани служители начело на щатите и управляват чрез тях. Ако са непокорни, тогава ще излязат неприятни новини за тях

121

Ми555

преди 1 година

И СЕГА ПИТАМ: КОЙ НИ КРАДЕ? ЕВРОПА ИЛИ РУСИЯ? ИЛИ И ДВЕТЕ! Европа НИ ВРЪЩА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И КАЗВА, ЧЕ НИ ПОМАГА. С ЕДНАТА РЪКА, НО С ДРУГАТА НИ КРАДЕ. ФАКТ.

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 129 ......Мани, мани, направо ще се чудим какво да правим толкоЗ газ. Сигурно ще се наложи да изнасяме.

119

емигрант

преди 1 година

Защо ме изтрихте бе ха*йвани ? И вие прочете за Руанда статията, защото е много поучителна, три племена се убиваха 3 години и загинаха над 500 хил. а днес са единни и са на светлинни години тези племена пред един народ който вместо да се развива и върви напред той се превръща все повече в овце ! Руанда има територия 5 пъти по-малка от България, но население 2 пъти повече от нас и се увеличава, а ние намаляваме ! Мислите ли или само умеете да триете ?

118

Анонимен

преди 1 година

А Буризма в Украйна, какво е? Великото пране на пари на Америка.

117

Анонимен

преди 1 година

Русофилите кръв пикаят.......хахахаха :))) Какво лошо има да се откъснем от путиновата мародерска система спрямо БГ и почнем да взимаме от първоизточника Азербайджан :) Може би ви яд, че нема да храните със скъпа газ и скъп бензин матушката, може би затова сте толкова озлобени :))

116

Анонимен

преди 1 година

Е добре плюете го тука Киро, но той ще докара 2 кораба с американски газ. Малко ли е?

115

Ми555

преди 1 година

България ИЗНАСЯ БГ ТОК ЗА ЕВРОПА, КЪДЕТО ЗАПЛАТИТЕ СА В ПЪТИ ПО- ВИСОКИ ОТ НАШИТЕ. А НИЕ СТАВАМЕ НЕКОНКУРЕНТНОСПОСОБНИ ДОРИ И С НАШИ СТОКИ НА НАШИЯ ПАЗАР. ЗАРАДИ ВИСОКИЯ ТОК И ГАЗ ЗА НАС СИ. СПЕТЕ ОЩЕ!

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121Ти май не вдяваш, че всички ресурси са в РФ...? И след тази помия която се лее, ще дойде момент когато ще опрем до тях. Ако РФ каже (предполагаме), абе я тея и тея ги махнете от клона и ще се разберем, ние просто умираме прави! Ако ножа опре здраво до Германско, хич няма да им пука, ще ни изритат като долни кучета!

113

Анонимен

преди 1 година

Разни нпо-таджий, се правят на месии. Що се опитвате, да ни пържите? Схемите ви са ясни, като бял ден. Под вещото ръководство, на Херо Мустафа, губернатор на България.

112

Може

преди 1 година

Моое да холдваме И руски газ и петрол, но Е НУЖНА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ НА ИЗТОЧНИКА! НЕ МОНОПОЛ НА РУСКИ ИЗТОЧНИК!

111

Анонимен

преди 1 година

"Корупция? Това е както когато Джо Байдън свали с едно телефонно обаждане главния прокурор на Украйна" _____________________________________________________ Корупция е когато обявиха недоверие на байДончо, само защото е посмял да поиска от украинските власти разследване на престъпното използване на служебното положение на байДжо в Украйна с цел спасяването на сина му от законно преследване от главния прокурор на Украйна.

110

Анонимен

преди 1 година

А Америка какво използва в Украйна? Егати лъжеца, ние българите, не сме американска публика, за да ни разтягаш лакардии. Четем брат и се информираме, за да си изградим собствено мнение.

109

Анонимен

преди 1 година

Всичко руско не ни трябва в България мафията и проруските са синджир марка да ограбват България

108

О хо хо

преди 1 година

КОЙ СПРЯ НАБУКУ - НЕ ЛИ КОРУМПИРАНИЯ ЕВРОПСКИ ЧИНОВНИК???

107

:):)

преди 1 година

Бъгария има Атомен Реакто за 1 милярд но няма Белене?България има рафинерия, която замърсява Бъкгария, но не плаща данъци и отказва да работи с друго освен Руски петрол?България построи Турски/Руски поток с 3 милярда наши пари, но от него не черпим газ?Не бе няма корупция. Не бе няма корупция?

106

Анонимен

преди 1 година

Няма пропаганда има действителност жестока едни стават милионери за сметка на обикновеният българин

105

АнонимеН

преди 1 година

Инфлацията в ЕС и САЩ достигна рекордни нива за последните 40 години. Всичко хубаво, Кире, ама сиренето е с пари!