144

Светослав Иванов

преди 1 година

Предлагам парична награда за главата на народния предател к.п познат като Киро ***

143

Анонимен

преди 1 година

Оставка, шарлатанин!Колко на месец печели Еконта от умишленото затваряне на Български Пощи от вас?!

142

Анонимен

преди 1 година

Петков ни е това го знаем от 30 години не случайно ББ падна за това действайте и бъдете твърди да се отървем от руското влияние

141

Анонимен

преди 1 година

За пореден път случихме на управници. Мисля, че е вероятно този път съвсем да звтънем и да няма излизане. Благодарим на Кирил Петков за ПРОМЯНАТА КЪМ ПО-ЛОШО! Страхотно.

140

Анонимен

преди 1 година

Корупционната схема за Южен поток е Бойко Борисов. В противен случай България отдавна щеше да получи пари за транзит на газ и пак щеше да разпределя газ. Бойко Борисов е държавен престъпник

139

КОРУПЦИЯ - КИРО..

преди 1 година

КОРУПЦИЯ - РАДЕВ........РЕПУБЛИКАНСКО СЪСТЕЗАНИЕ...... БОРБАТА Е ОСПОРВАНА.....

138

?!?

преди 1 година

Корнелия и Гуцанов нищо не знаят за тази корупция. Затова когато стане на въпрос за нещо което накърнява руският интерес. Тия първи скачат да го защитават. И Киро тия са ти партньори и министри. Много си *** Киро

137

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Само да добавя, че корупцията в САЩ е част от държавната сигурност - данните НЕ трябва да се разпространяват чрез масмедиите и случаите с корумпетата приключват много бързо: продаване визи на криминални и терористи срещу солидно заплащане, озаконяване на незаконно придобито имущество, даване - да речеме 3-4 хиляди долара в някоя рабтотна агенция, за да ти намирят такава работа, че да се паднеш на оная работо от кеф и яко заплащане и т.н.

136

Чудно

преди 1 година

Къде са руските ***

135

Мария

преди 1 година

От както Блумбърг ви купиха цялата медийна група точно вие да ми разправяте за влияние чрез корупция звучи смешно !!

134

Анонимен

преди 1 година

До Ми555Европа ни дава фондове, обаче по стар съветски обичай, управляващите ги "присвоиха" :) Гърбавите нали се похвалиха преди години, че не крадяли от нас а само от европейските фондове.......хахахахаха :))) Иначе Путинландия отдавна ни продаваше скъпа газ и нефт, цените не падаха при нас, дори когато петрола стигна рекордно ниска цена по световните пазари, услушваха се русофилчетата у нас :)))

133

Напомням

преди 1 година

България е член на НАТО и ЕС. Русия е враг номер едно. Обратно е от преди 30 години! Кауните да свикват.

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130Ти си един от тоталните "капацитети" на БГ... Откъсни се ако искаш и от Венера... Просто не е нужно такива като теб и като този на снимката, да си отварят болсуранските...Направи го тихо... Да руснаци, имаме по-хубава оферта, за сега няма да купуваме от вас. Това е! А не да си кичите на главите Укр знамена и да си дерете гърлата кви сте демократи и т.н.

131

АНГЕЛ

преди 1 година

Режима в САЩ използват курупция. Демократичната партия в САЩ чрез НПОтата по света влиаят върху медиите. Не случайно се изливаше тонове пумия срещу Тръмп дори от нашите медии. Сами си правете сметка какво влияние имат !

130

Анонимен

преди 1 година

А правителството, не е ли корумпирано, като са взимали стипендии, от чужди държави и сега лобират за техните интереси?

129

Мда

преди 1 година

Ужас явно по природа е много кухо момче , досега мислех , че се прави

128

Кармен Златарева

преди 1 година

Каквито "бисери" дрънка тоя случаен,могат да ги дрънкат цяла плеяда угоени "български политици"

127

Анонимен

преди 1 година

Дали САЩ правят друго? Съединените щати поставят корумпирани служители начело на державите и управляват чрез тях. Ако са непокорни, тогава ще излязат неприятни новини за тях

126

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Щатската корупция е полезна корупция, също като US радиацията, докато всяка друга корупция е вредна корупция и съответно вредна радиация.

125

Така е

преди 1 година

На България е нужен ток ! Газ, бензин са отживелица. Вече има 3 пъти по икономични технологии. Слънцето прави ток, кола на ток, топло от климатик.