164

Празнувайте

преди 1 година

Хава нагила

163

irkd

преди 1 година

Путин също е виновен за не особено високия интелект на Киро

162

Браво

преди 1 година

Празнувай и се радвай народе, България отново е свободна демократична държава.

161

Алооо

преди 1 година

Айде Запада, нали Русия са слаби и немощни, нападайте ги, направете Русия колония и им източвайте благата... Какво се мотате?кирчо подл.гата въобще не знам какво лае, след 89г. той е най-некадърния и най-големия дуп.давец. Само остава да ни направи една национална катастрофа и вече няма кой да го мине. Тия почнаха като герб, че бсп им пречи, сега тия почват герб ни пречат хахаха

160

кир стен

преди 1 година

Петков: Режимът на Путин се използва за оправдание на корупцията за влияние в други страни най вече като бг, а будата би трябвало да е кгб агент подарил куче на Путин

159

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да се връщаме в соца, хем ще имаме режим на тока, хем ще имаме опашки за хляб и други елементарни услуги, хем ще пляскаме и пееме "щастливо" за чавдарчето и комсомолчето и ще прославяме Колхозная :))))

158

Анонимен

преди 1 година

Русофила е предател на България

157

емигрант

преди 1 година

ЧЕТЕТЕ ЗА РУАНДА, ЗА ТРИ ПЛЕМЕНА КОИТО СА СЕ ИЗБИВАЛИ ДО ПРЕДИ 20 г. А ДНЕС СА ЕДИННИ И РУАНДА ДОКАЗВА, ЧЕ АФРИКАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА ВЕЧЕ СА ДАЛЕЧ ПРЕД БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ КОЯТО ОТ ЦИВИЛИЗОВАНА СЕ ПРЕВРЪЩА В СТАДО ОВЦЕ ! ВИЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ СТЕ НАЦИЯ ВЕЧЕ, ДОРИ НЕ СТЕ И ПЛЕМЕ, А СТАДО ! РУАНДА ВИ ПОМЕТЕ, ТАМ ОТ ПУСТИНЯТА НАПРАВИХА ДЪРЖАВА, ВИЕ ОТ ДЪРЖАВА СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ В ПУСТИНЯ В КОЯТО И ОВЦЕТЕ НЯМА ДА ЖИВЕЯТ В БЪДЕЩЕ ? АФРИКА СЕ НАУЧИ ДА МИСЛИ, ВИЕ - НЕ !

156

ДжО1984

преди 1 година

Ако беше известно,че ПростоКиро е основател на ДаБългария, дали щяха да гласуват за него и дали ПП е ДаБългария2??? Сичеч 100% американски слугинаж!!!

155

Дедо

преди 1 година

Грешна фраза г-н Петков.Корупцията първо се създава от Путин чрез определени хора а след това манипулират държавата чрез Дугановци,Христо Бисеровци,Малиновци,Станишевци и хиляди знайни и незнайни нашенски гераи описани от Алеко.

154

Анонимен

преди 1 година

И защо сега вие не преразпределяте газ, кой е престъпникът сега след като купувате американски газ на тройна цена?

153

Анонимен

преди 1 година

Русофилите си отиват биологически. България става рая на земята.

152

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

В Библията на Демократичната партия в САЩ е написано - инвестиции в НПОта които да "финансират" медии и лобистки гръгове които да работят в интерес на партията ! Корупцията идва само и единствено от тях !

151

Вьзмутен

преди 1 година

Кире истърка се мантрата за лошият герб , кажи ти какво направи за бьлгарите - посочи едно нещо само направено от клалицията ви до сегаНе за украйна не за саш а за бьлгария

150

Анонимен

преди 1 година

Киро герб ви остави 12 млрд фискален резерв, а сега е 4 млрдКъде е разликата, в чий джоб отиде, на Лорер, на Бориславова, на Василев?

149

Що стана бе

преди 1 година

Знаете ли, че 167 души, членове на Политбюро и ЦК на БКП, са гласували "за" присъединяване на България към СССР като 16-та република на Съюза? И знаете ли, че има приет план - график как да се случи това сливане? Днес тези исторически факти придобиват актуалност покрай отношението към войната в Украйна. Ако ви е интересно, вижте видеото по темата. Репортажът е мой и е излъчен по БТВ през 2012 г. Днес може би е актуален въпросът дали някой е извадил плана от нафталина и работи по неговото осъществяване. В някои части, например ресор "Енергетика", планът е изпълнен.

148

Анонимен

преди 1 година

Не го харесвам Кирил Петков, но е абсолютно прав за това. Години наред, чрез енергийните проекти, Русия си купува партии и политици тук и това с нашите пари. Надявам се, че повече хора ще се замислят върху тази абсурдна ситуация. Газ ще купуваме там, където е по-евтино.

147

Анонимен

преди 1 година

Тоя на тази планета ли живее, или е на друга. В Америка е най-голямата корупция, не са като нашите кокошшкари тук.

146

Анонимен

преди 1 година

Да се отървем от руското влини, за да попаднем под американското???

145

Анонимен

преди 1 година

До 156Да обясняваш на русофил е все едно да говориш на стена :))) Така че брато, недей го взимай присърце, нема смисъл :))