184

емигрант

преди 1 година

Сега ще докажа защо е тъ*п българинът и в света го познават като овца ! В цяла З.Европа здравеопазването е безплатно в държавни болници,овцата българска това не я интересува,защото нейно задължение е да храчи против всичко на което и нарежда шайката,ако имаше орган за мислене до днес би си извоювала тази най-важна в живота "екстра" безплатно здравеопазване, плаща си здравни осигуровки и пак плаща когато отиде дори на преглед в държавна болница или поликлиника ! Пр*ости сте и това е факт !

183

Анонимен

преди 1 година

Ама в Русия, вчера от затвора излезна зам министър на финансите за гепенсон. Тука 30г нямааа виновни.

182

защо

преди 1 година

Корупцията е престъпление. Укриването на пресъпление е съучастие в престъпление. Клеветата и тя е престъпление. Някой трябва да влезе в затвора.

181

Анонимен

преди 1 година

До емигрантЕмигрантче, българите, ако бяха *** нямаше да ги има 13 века, но ти си полиран емигрант, който на место да си седи в държавата където се е родил и да и помага с каквото може си избягал, вероятно по причина, може и политическа и сега плюеш по сънародниците си, обиждаш и най-лошото, смяташ че парите те правят умен.

180

Воеводата

преди 1 година

Най-масивната руско кагебистка пропаганда се крепи на това, че се опитват да внушат на всички, че целият свят е корумпиран, лош, подъл и двуличен. Всички са маскари, дет' се вика. Но като погледне човек в каква *** се е превърнала самата Русия и ще разбере, че нещо не е съвсем така. Оставете Москва и Петербург, останалото наистина е една кална ***, потънала в корупция, мизерия и смрад.

179

Анонимен

преди 1 година

И отново от трибуната на българския Парламент звучи старата изтъркана Мантра: "Путин е виновен!"

178

ей умствено

преди 1 година

неразвити ДНЕСкашни ***, защо ми изтрихте коментара, който опроверга 189-ти, че при соца нямало опашки за хляб ? Вие слугувате на измамници и манипулатори ли и не искате истините да се показват на "бял свят" ?

177

Анонимен

преди 1 година

ПростоКиро да говори за корупция е все едно папата да говори насилени малолетни

176

Еврогейски атлантик

преди 1 година

Петко пак изкара торбата с лъжите. Хора ако още малко ги оставим тези на власт Семейство Флинтстоун ще ни се струва като филм от бъдещето. Тези ни върнаха бетер каменната ера.

175

емигрант

преди 1 година

ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ ЗА РУАНДА БЕ ОВЦЕ ? АКО ОЩЕ НЕ СТЕ ПРОЧЕТЕТЕ ГО, И ДАНО УСПЕЕТЕ ДА ПОМИСЛИТЕ И РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ АФРИКАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА ВЕЧЕ НЕ СА НАЙ-ПР"ОСТИ, А ВИЕ ! ИМА И КАРТИНКИ, АКО НЕ М8ЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ВИЖТЕ ГИ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ТОВА КОЕТО СА ИЗГРАДИЛИ В БЪЛГАРИЯ ДОРИ НЕ Е И В ПРОЕКТ !

174

ДДРОнег

преди 1 година

Ами да, всички знаем, че в България путин налива пари в партии като бсп, ОПГ герПдпс, атакаеоод, възраждане и др. !!!

173

емигрант

преди 1 година

Защо ми слагате минуси на истината, че сте Т*Ъ*П*И бе, ако бяхте умни бихте ли биле БЕДНИ ? Някой може ли да ми даде пример с умен народ беден колкото българския ? 33 г. не успяхте да се научите, че БКП създаде ГЕРБ, ДПС , Патриоти, БСП с една единствена цел да ви разедини и продължава да ви ръководи главите, защото разбира, че са празни и имат нужда от насочване - факт ! Чакам пример за умен народ - БЕДЕН !

172

МАРИЯ

преди 1 година

Вие не разбирате ли че САЩ чрез Лобисти и НПОта корумпират медии и партии. Не случайно се изливаше толкова пропаганда срещу Тръмп и то по нашите медии. Дали според вас Путин има и минимално влияние в България ?

171

емигрант

преди 1 година

Българинът е достатъчно Т*Ъ*П за да не може да разбере, че е най-беден и беднотията му зависи от разединението му и партийната му принадлежност, той не се интересува къде, кой и как се развива и подобрява, той нещастникът в главата си МИСЛИ , че е единствен на тази планета и никой никъде не го интересува имали живот не друго место как живеят там и как постигат доброто в живота си ?!

170

Помагайте

преди 1 година

Украйна винаги ще брани Европа от Русия

169

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно е прав. Фактите са такива.

168

Анонимен

преди 1 година

До кир стенА спомняш ли си Боко как гонеше късия по коридорите в Истанбул, даже проговори на руски :))) След тази изцепка на банкянския селянин, медиите в Раша 2 дена му се присмиваха :))

167

Ром'с

преди 1 година

Едните че краднеха много и бяха без морал 12 години е ясно на всички... но как този и тези направо направиха България и народа васали на САЩ. Не зная дали съм прав, но понякога си мисля, че май сме наказани от някъде, че не може един свестен политик да роди тази българска земя ... Тя ражда хубави тикви,сдадки домати... пипер,череши,касии, пшеница... но политик-държавник-НЕ

166

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Щатската Корупция се нарича лобизам и създаване на НПОта .

165

Анонимен

преди 1 година

До irkd 179Путин също е виновен за не особено високия интелект на Киро - ЩО? :)))Да не му е давал пари да учи в Харрррвъъърдъ? )))