377

Анонимен

преди 1 година

Добри идеи от друг голтак. За гладните копейкаджии граници няма. Знаеш лафа - сиромах човек - жив гявол.

376

Анонимен

преди 1 година

Ясно. За това крадоха перални от Украйна.Хаха. Смешна руска к0ч.ина

375

Анонимен

преди 1 година

90% от пишещите тук са хора с психични отклонения. Караници за/срещу Русия, докато съседната статия с вицепремиера на България се игнорира. Типично поведение на инфантили или побъркани, които не могат да проумеят кои са техните приоритети за оцеляване. Изключително пpocт и алкохолизиран народ.

374

Nice to meet you !

преди 1 година

Glory to Russia !

373

Алекс

преди 1 година

Русия върви към фалит,както СССР преди 30г.Рашките се оказаха достатъчно кухи и сами се докараха до фалита.Бог ги надарил богато със суровини,но е пропуснал да им даде акъл.

372

Star

преди 1 година

тая война ще излезе скъпо на руския народ,и ако минат на купони,изобщо няма да се учудя.сега само предлагат да дамем по една заплата за украинците,но след войната направо ще ни отрежат по две за руснаците.така и не случиха на хубав живот завалийките.от крепостничеството направо във фашисткия режим на Ленин и Сталин.

371

Джокер

преди 1 година

До ГАТАНКА -- Джокер: икрО

370

ГАТАНКА

преди 1 година

"От кал ще направят бомба.От камъни патрони.От пръст ще изкарат храна. ОТ УМРЕЛИТЕ УРКИ ЩЕ НАПРАВЯТ УБЕЖИЩА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ЩО Е ТО??- ***,СЪР!

369

Сланчака Бей

преди 1 година

Който е бил на Слънчака знае, че руските туристи са най-наглите, най-бедните и най-досадните. Колкото повече ги няма - толкова по-добре.

368

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Русофила си мисли, че 2 милиона пияни руснака, които няма да се търкалят по европейските плажове ше предизвикат икономически сътресения. Смях!" --------- ако все още не си разбрал, пияните руснаци просто вече пътуват през Истанбул... включително и до Варна от началото на този месец. Ама, да.. турците да не са...че да не се възползват от ситуацията

367

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Само ЦСКА,***!

366

Анонимен

преди 1 година

Русия може да издържи на всякакви санкции, но да му мислят западноевропейските "разбирачи". Всички скъпи курорти бяха пълни с руснаци. Близките на Русия държави купуваха ток, газ, дървесина и суровини на преференциални цени. Сега ще видят 2 и 200 и много бързо натовската и европейската идея ще се изпари. Политиката на телевизора винаги отстъпва от политиката на хладилника.

365

Анонимен

преди 1 година

Ако ги пращат в бг България ще спечели от войната. България печели и от войната като изнася оръжия, а слага и санкции, че Русия е почнала войната. *** разбери какво става.

364

ПОГРЕБАЛЕН АГЕНТ

преди 1 година

ВАЖНОТО Е ДА СМЕНЯТ ЧОРАПИТЕ НА УКРИТЕ ПРЕДИ ДА ГИ ПОГРЕБЯТ !

363

Анонимен

преди 1 година

Кажете на наш Киро да взима чиповете от блендерите и сокоизтисквачките, от тях направо самолетоносачи се правят. А Путин разбере ли за чипосаните голфове в България ще капитулира.

362

Анонимен

преди 1 година

Всички ще имаме проблем и трябва да поддържаме жив спомена от когато живеехме без електроника. Кое е за предпочитане, хладилник без чип или подвижен самолет до Канада.

361

Анонимен

преди 1 година

До London Calling 406 Ти си седи още в корона филма, докато тоя с филмите се разнообразява. Обичай и пази баба си а Джонсън ще дъни

360

САШ ИМАТ ПРОБЛЕМ

преди 1 година

!!!

359

Анонимен

преди 1 година

До Веселинъ 7Ти не мислиш УЕ. Ти си предател

358

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А я мислим,че на некои ора дет немат друго у тимбериците,освен стомашно разстройство и рециклирано стоматологично избуйване на корени отсекъде и най-вече у хипоталмосовидното минискус им са съ заотприщиле нокти из ушните стави та не чуят кат им съ каже ,че заглавията с особено Днес-овиден тип ша ни докарат до пълно природо-научно из.тре.щяване у тва трето полувреме на незапочналия нивгаш мач на достойнството у политиката.Стана ултра-мисирско!