397

Реалист

преди 1 година

To щото на компонентите пише "пералня" и "миялна" та ужким украинските власти да разберат от къде идват..

396

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата ви става все по-сдухана и безидейна. Въображението ви окончателно се изчерпа.

395

Бай Дрън

преди 1 година

Пропускате нещо. Много независими държави, бяха нападнати и превзети от САЩ., включително България. Не се сещам Русия да е нападнала и превзела няколко я държава последните 30 години. Та кое е по-голя ото зло, не знам. Дали това, че САЩ и изобщо британската Империя превзема целия свят, де сравнително мирно, де с тотални разрушения, или Русия, която просто защитава 5-10 млн свои сънародници, дето не искат да бъдат под чуждо робство като нас.

394

Анонимен

преди 1 година

"Имаме сведения от украинци, че когато намерят руска военна техника, тя е пълна с полупроводници, които са извадили от съдомиялни машини и хладилницитова ми звучи като пълна глупост. По тази "логика" излиза че 75% процента от руските танкисти имат електроинженерна диплома или нещо подобно. Изобщо, защо са им заводи за ремонт тогава? Глупости

393

Док

преди 1 година

Сега разбрах защо руските войници се проявиха и като мародери. Те са събирали части за ремонт на танковете си.

392

До 416 Анонимен

преди 1 година

Може и да си прав за политиката на телевизора и хладилника, но всичко това се подчинява на политиката на ботуша, т.е. окупирането и мачкането. Именно идеята, че може НЕЗАВИСИМИ държави да бъдат нападнати от Империята на злото обединява всички. Така за 2 месеца трайно неутралната Финландия иска да е в НАТО. Също и за Швеция. При комунизма имахме хладилници пълни с това онова, и край. Само това. Не искам да живея в свят, където ме тероризират и командват прости и нагли руснаци.

391

msm

преди 1 година

Фашизираните неонацисти наричащи себе си руССия трябва да бъдат във спирани по всички възможни начини л, на всички възможни места, по всяко време. Разрушения и убийства в центъра на Европа, е най-долното и кроманьонско поведение на тези азиатски изчадия! Много човешки животи, домове, семейни съдби бяха разрушени от фашизирана руССия и в Чечения, Сирия, Грузия, вътре в самата руССия през последните 20 години.

390

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън445 Ех, то ако руснаците изобщо имат конкуренция в пиенето - Това на първо място са поляците. Не ги подценявайте в този аспект. Страшна сила са, но малко време издържат. А иначе - И аз съм ги виждал англичаните. Тъжна и гнусна гледка. Относно статията - посмях се от сърце. От ден на ден и двете пропаганди ми стават все по- забавни и по- забавни. Жалко е за хората, които умират, и за хората, които биват ограбвани чрез този театър.

389

куку

преди 1 година

а по украинския канал 24, казаха и показаха бабата която свалила руски дрон от15 етаж на жилищен блок с буркан пълен с кисели краставички! не знам защо запада им дава оръжия.?!?!? мъката в този украински филм е че бабата не е изяла краставичките!

388

Готин

преди 1 година

Новина! В подкрепа на санкциите, България спира износа на тоалетна хартия за Русия. С това ще постави руската армия в БЕЗ-ИЗХОДНО ПОЛОЖЕНИЕ. Слава на санкциите!

387

рибока

преди 1 година

ако не бяха американските перални руснаците нямаше да излетят преди американците в космоса

386

Анонимен

преди 1 година

Русофилите трябва да предприемат акция по събиране на страпи перални, съдомиялни и хладилници за да подпомогнат с тях победоносната могъща и несъкрушима руска армия.

385

Бай Дрън

преди 1 година

440, щото англичаните не са пиаянска нация и морската пехотана САЩ не е... Сещам се началото на деветдесетте, как морската пехота на от шести средиземноморски флот се клатеше из варненските кръчми и правеше зулуми... щото само руснаците били пияна нация де...

384

Анонимен

преди 1 година

Тоя нали си вярва като говори? Украинците казват, че разчитат на западните шпиони, западните казват, че украинците казали... ама то не било компютри, а компоти и не изнасяли, а внасяли...

383

Анонимен

преди 1 година

На следващият етап от руската високотехнологична милитаризация се предвижда използването на чипове от детски играчки.

382

Готин

преди 1 година

... Абе, то и ракетите им били дървени.Вервайте ми!

381

пияница мистик

преди 1 година

Да внимават пияните алkaши с чиповете от хладилниците, да не вземат и сложат чип за камерата, че ще замръзнат в танка, като се напият с краден от украинците самогон :)))

380

пияница мистик

преди 1 година

Така е. Кой не го знае това, освен гладките пyтин0питeшки мозъци, че тази кирташка и алкохолизирана нация може само да убива майки и бебета, старци, да изнасилва и да измъчва и осакатява хората като реже ръце и крака. И единственото което правят е оръжие и ракети. Ей ги, един чип не могат да произведат и измислят. Всичко САЩ им дава. Ама ще им свърши и това, защото за измислените им хиперзвукови ракети пак чипове и то американски ще им трябват, ама няма, нямаааааааа..... :)))

379

Анонимен

преди 1 година

Пералните са ги пращали с камиони. Не е трудно да се сетиш. Също може със SPIDI или EKONT

378

Хахахахах

преди 1 година

Верно имат безаналогови оръжия !