417

Анонимен

преди 1 година

Това ли измисли руската пропаганда, за да оправдае мародерите.

416

Анонимен

преди 1 година

На който не му се чете пропаганда да си потърси някое от множеството верифицирани видеа, как Джавелин ракета за 78000 долара прави на сандвич Армата за 7.25 милиона долара. Русия си е останала в 20 век и във военно отношение. То не бяха екзекуции на генерали, тактически прегрупирания и смяна на военното управление... внесоха си чеченци и сирийци да им водят специалната операция, защото кръвожадни славяни, които да извършват братоубийства не могат да намерят

415

Психиатър

преди 1 година

Руските танкове имали чипове? От кога?

414

Анонимен

преди 1 година

Болят ме очите с тоя ваш гугъл транслейт. Боинг не са спрели операциите, а дейността. Дрон, натоварен с чипове, е просто пощенски дрон. И т.н. Наемете си поне един стажант да ги чете глупостите след превода.

413

мдаа

преди 1 година

значи като подгреят танка с джавелин а той е направен за хладилник се разваля и боярщика се затопля.

412

Мда

преди 1 година

Явно украинското положение е катастрофално, щом се тиражират такива ултра малоу-мни изявления!!Нали крадяха само телевизори с копчета, щото не могли да ползват по-модерните..И кво сега, копчетата ли им трябват за резервни части на танковете!!?И какъв вакуум трябва да ти е между ушите, да вярваш и публикуваш такива простотии, просто ум да ти зайде!Нагледен пример за каква тотална промивка става въпрос!

411

Анонимен

преди 1 година

Кога взеха хладилниците, кога успяха да произведат танкове? Дайте ни моля технологията и ние да си произведем.

410

Ssss

преди 1 година

Боинг прекратяват не само доставката на резервни части , но и замразяват програмата си за нови самолети защото голяма част от проектантите им останаха в Москва и в САЩ няма кой да проектира новите им самолети.

409

r3v0lv3r

преди 1 година

Два доста известни руски анализатори се изказаха доста критично за неуспехът на руската армия да достави достатъчно количество дрони на войската. Разправят как едва ли не с пари за дарения са изкупили всички налични дрони в Русия, но че нямат необходимото количество военни дрони и в момента и не могат да внесат достатъчно, за да екипират армията. За това и няма много видео от удари по украинска техника и често стрелят на слуки, добре че е бил СССР да ги напълни с оръдия, танкове и бойни машини.

408

Анонимен

преди 1 година

Оригиналната статия е за полупроводници- диоди и транзистори. Нелито превежда и пише чипове, русофила го чете като процесори и веднага си мисли: "Лъжа е! Западна прогнила пропаганда!"... И е прав, процесор и руски танк е оксиморон...

407

Анонимен

преди 1 година

Ама пропагандата ви вече бие на пълно отчаяние. Добре ще е поне сами да си вярвате, че инак напразни усилия и шекспирова драма с примеси на комедия.

406

Дрън Бай

преди 1 година

България е тотално превзета от пPoZия, от 1945 насам. Прехода ни донесе преструктуриране на БКП към БСП, СДС и Мултигруп, който се разпадна на ДПС и НДСВ, пък след тях ГЕРБ и всички "патриотични" партии от типа Атака и ВъZраждане. През последните 30 години всичко се случва под крилото на Кремъл. "Канадската" фирма Дънди Прешъс е собственост на руснаци, бивши офицери. Руската Литаско продава на Нефтохим нефт с 35 долара за барел над пазарната цена в момента. Скачайте сега, русофили пp00cти...

405

Анонимен

преди 1 година

Гледах клип с безпилотни руски самолети (малки за разузнаване) свален от украинците. Нивото на изработка е от кръжок по трудово обучение. Капачката на резервоара е от бутилка безалкохолно. С фотоапарат Канон закрепен с велкро лента... Ужасно примитивно.

404

Ти да видиш..

преди 1 година

Евтиния.Купуваш от запада съдомиална машина , за да вземеш чипа.Нали били развита държава и си произвеждали всичко. ***.

403

Анонимен

преди 1 година

И много интересно по какъв дедвуктивен метод на разсъждения стигнахте до такъв извод? Шерлок Холмс пасти да яде в сравнение с вас.

402

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво бълва западната пропаганда, но дори в ютюб има десетки клипове със гробища на руски танкове и атаки с дронове по танкове. Кратки клипове и доста поучителни. Това, че на русофилите не им се приема истината си е само техен проблем.Времето на танковете свърши, един *** дрон (по-малък дори от Байрактар) унищожава танк за секунди, с един удар!

401

Бай Дрън

преди 1 година

Оттнсно Крим....ами няма да се връщам назад в историята и кой даде Крим на УССР, но ще кажа, че в Крим имаше референдум, както си му е ред. Тук да е имало референдум, дали искаме американски бази, дали искаме в НАТО и дали искаме в ЕС? Не казвам, че нямаше да се съгласим на него етап, но нямаше референдум, нали? Както и #га няма да има референдум за приемане на еврото... Тъжна картинка тук, в България, управлявана от американски НПО... Руско НПО да има тук?

400

кукус

преди 1 година

Дъно, про.сти статии на неуки журналисти. Грам нямащи понятие от техника. Пишете , че Путин яде деца или че пие кръв, руснаците са канибали и други подобни, повече ще надъхат тълпата. Руснаците са с имперско мислене, никой не ги е подчинявал. А ние нека си гледаме украинското знаме и цените на стоките и горивата. Скоро ще бъдем като Северна Корея. Ще ядем корени и гъби.

399

Анонимен

преди 1 година

Не случайно в самата Америка, независимите журналисти и експерти я наричат"Империя на лъжата".

398

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха, явно руснаците печелят, щом западната пропаганда започна да бълва такива безумия.