437

Анонимен

преди 1 година

"Русия поправя танкове с чипове от хладилници и съдомиялни машини" ... Ха-ха , а един мармот завиваше шоколада в станиол... "Бедни ми бедни рибарю ( рибарко Нелu) , що е то чип и има ли почва той у Вас ?!

436

Програмист rom памет

преди 1 година

То затуй ли от време на време спират да сипват прах за пране в т 72 ?

435

Анонимен

преди 1 година

Някак изненадващо се оказа, че всички структуро-определящи производства са или в Украйна или в Русия. Цветни и черни метали, зърно, торове, суровини и енергия за промишлеността, без които нито една държава не може. Вече започвам да се питам, дали наистина Западът е толкова напреднал икономически, след като не може да функционира без "изостаналите" икономически региони. Може би ще се наложи да ядем смартфони, телевизори, коли, перални и хладилници. Може с тях да наторяваме и насажденията.

434

Анонимен

преди 1 година

Какво се опитват да кажат в статията - вместо чипове с военна сертификация (температурен диапазон, удароустойчивост и т.н.), се ползват такива с индустриална (като в пералните например). В танковете според руснаците в момента има проблеми с компютърните визьори и разни спомагателни системи, за които няма електроника.

433

не може да бъде!

преди 1 година

какво излиза от тази новина че който го може ,значи го може - взимаш части за трактори автомобили селскостопански пръскачки хладилници перални телевизори айфони майфони компютри и т.н сглобяваш и накрая се получава или танк или автомат Калашников!?

432

Бигот

преди 1 година

Нещо съм скептичен, руснаците са параноици на тема "вътрешно производство" за всичко военно. Чиповете им са на ниво 90те, но колкото толкова, танка е голям, може да носи и електроника от 60те ако се наложи

431

Анонимен

преди 1 година

Изобщо няма да се учудя, ако украинците са изкопали Черно море, за да снабдяват нон-стоп света със стомана.

430

Фалшивите новини

преди 1 година

Това са новините по нашите медии!!!

429

Shark

преди 1 година

Можете ли да докажете това, което твърдите? Ако не, значи публикувате fake news. А такива се докладват

428

ЕС+САЩ=цензура

преди 1 година

До Анонименте превзеха територия по голяма от България, използват Окрайна като полигон и си взеха Изтока...пък ти се напъвай! Не е важно да застелеш мирните граждани с бомби а да превземеш каквото ти трябва с минимален ресурс - това правят руснаците мачкат *** без загуби хахахах а ти си вервай на подобни ментета статии и за милиардните загуби на техника и жива сила! Взеха си най-богатите райони на *** - Донбас, Луганск, Донецк и Крим с минимални загуби!

427

Анонимен

преди 1 година

Нет аналог в мире.

426

Анонимен

преди 1 година

Рашки, като всичко ви върви по план, защо вече 3 месеца заубихте. Я разкажете, кога приключвате с украинците, за да ви се подиграваме после? И 10-годишна да ви стане войната, спроед русколизците пак ще е защото такъв е плана!

425

хахахаха

преди 1 година

САЩ и Окрайна, постигат неописуем пробив в използването на ядрен синтез при обезпечаването на дълголетна работа и поддръжка на персонални вибратор1и, които работят 24 часа в Дирниците на всички Натовци! ВсекиЕвроджендераст и Натовец получава Вибратор за нон-стоп работа в ТунелитеОтзад!

424

Анонимен

преди 1 година

Едно време като е нямало чипове са ги правили с релета и обикновенни транзистори. Пак е електроника.Не толкова умна, ама е вършила някаква работа.

423

жоазиньо

преди 1 година

За сметка на това русофилите ползват естествени еко вибратори сделани в Аналдола. Турските тираджии знаят защо!

422

Анонимен

преди 1 година

Само човек нямащ понятие от машиностроене, може да мисли/пише подобни глупости. Чипове от перални в управление на танкове - как изобщо им идва на акъла... Свързват новини за повредени танкове с такива за крадени перални. Малоумие и липса на респект към читателя. Утре ще пишат, че са намерили самолети с чипове от микровълнови печки. То бива пропаганда, ама това минава всякакви граници...

421

Българин

преди 1 година

Чипът си е чип, дали се плзва за хладилник или ракета има разлика само в програмирането му.

420

Анонимен

преди 1 година

Щом н.е.ли. казва, така е.

419

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Русия не произвежда и никога не е произвеждала компютърни чипове, просто брандира чипове произведени в Тайван. Война се печели с икономика и технологии, каквито Русия няма.

418

Анонимен

преди 1 година

Само фалшиви новини