457

Анонимен

преди 1 година

Ааа, сега всичко се навързва. Значи затова са крали руснаците перални и миялни от украинските села. За да имат чипове за ремонт на танковете. А за всеки случай изклали и мирното население, за да прикрият истинската си цел с кражбата на пералните. Баси яkите стратези тия руснаци :)

456

Анонимен

преди 1 година

Още по-нова новина: не ги поправяли с чипове, а с чEпове. Дали за зеле или други, не се уточнява. ;) Хайде, вземете се малко в ръце, че ставате смешни.

455

Анонимен

преди 1 година

Чиповете на руските танкове са монтирани отвън върху бронята. Вие не знаехте ли? Затова се виждат отдалеч. А на самите чипове пише: "чип от пералня, от съдомиялна" и т.н.

454

АХА,

преди 1 година

значи министърът на търговията на САЩ отиде в Украйна и видя какви са чиповете наруските танкове, така ли да го разбирам? Я дайте една снимка на тези чипове, че иначе нещо на fake news ми мирише, а такива нали знаете, че се докладват!

453

Статия пропаганда

преди 1 година

Верваме ви. А един мармот закача веригите на танковете. Ама наистина.

452

Любопитен

преди 1 година

Аз само да попитам Ариел ли му сипват на танка? И какъв омекотител слагат, че и на жената и е интересно?

451

БАЧКАТОР

преди 1 година

Развеселихте ме на ранина, dnes. bg

450

Анонимен

преди 1 година

А с "чиповете" от тостерите каво си ремнотират, че ми е много интересно? Извинявайте ама това което поднасяте са новини подготвяни за средностатистическия американец. Моля съобразявайте се с умственото ниво на нацията.

449

Каунь

преди 1 година

Хахаха по големи измишльотини не бях чел хаха американски простотии

448

Анонимен

преди 1 година

Reverse Engineering e едно от най-сложните инженерни работи и предпоставя наличие на ансолютна high tech техника (оптика, химия и.т.н), за да можеш да разбереш каква е функцията на един чип! Една средна JBL rework станция струва хилади евро имайки в предвид, че само един поялник на JBL е 1500 евро, можете да си представите какви глупост пише Не. Хр. (Простата - нямам в предвид мъжката жлеза). Как да ви имаме доверие, бе пълни невежи?

447

ГОЧО

преди 1 година

*** христова поредната тъ па статия> И представа си нямаш какво произвежда Русия. Я кажи на всички да разберем какви чипове има в един хладилник??!! По- голяма ТЪ ПНЯ не бях чел!

446

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Аз си поправям пералнята с чипове от РОСКОСМОС!...Ама това е служебна тайна.Не ме издавайте на ФСБ !

445

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност са от онези крадените, военната плячка от домовете на хората, където мародерстваха

444

Смях

преди 1 година

Тези в руzия са смешни от десетилетия. Никакви процесори и технологични компоненти за електрони изделия. Полупроводниковата им технология е от преди 70 година. Те дори една прилична кола ни можаха да измислят. Всичко е внос на технологии и при това стари и скъпи. Жалко че рено хвърлиха доста усилия в русия ( а и не само те). Нищо не става в руzия, там има само пияници и комплексари.

443

за тва

преди 1 година

са им маневрени танковете и бърже се въртят на место

442

Анонимен

преди 1 година

Като почнат да споменават за чипове от асансьори, тогава ще те питам.

441

Ама верно ли ? ....

преди 1 година

Смятай за какви тъпоъгълници ги имат нашите русофоби в САЩ щом пускат такива "новини" в родните медии . А някакви новини за чиповете в кафеварките и тенджерите под налягане ?

440

Анонимен

преди 1 година

Щом и в танковете има чипове, всичко си е просто театър за народа.

439

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 482 Китай са затворили спедицията, заради вирус.

438

Кирилка

преди 1 година

Мойта пералня пък преди да я пусна , пък ме пита за вид на боеприпаса.