23

Кико

преди 1 година

Оставете го и той да каже нещо! Човека има жена, деца който да се похвалят с нещо! "Тате каза" тека де!

22

Ако

преди 1 година

Това недоразумение, не дай Боже, остане министър и си пробута все пак нефелните "реформи", то всеки себеуважаващ се родител трябва да го бойкотира. Масово самоволно приключване на заниманията на децата на 31.05 и нещата сами ще си се подредят. Същото важи за старт на учебната година от 07.09.

21

Анонимен

преди 1 година

Ела да учиш ти в мизерните и задушни стаи . Отсега започнаха жегите , а за юни не ми се мисли . И защо малките да са "жертвените" агънца на безумната ти реформа . Дъщеря ми е във втори клас и отдавна започнаха само преговорни уроци . Материалът е взет и се преповтаря вече.Защо трябва да идват още две седмици ? Това ще го приема само, ако зимната ваканция е с две седмици повече, но пак ще имам резерви към предложението ви . Зимно време се учи по-добре от лятно.

20

Анонимен

преди 1 година

Всъщност,това което искат е да спестят две седмици от отопление. Оставете децата на мира, некадърници!

19

Анонимен

преди 1 година

Аз пък искам до две седмици да сте се измели. Считано от днес.

18

Жорж

преди 1 година

МОН да върне оценката на поведението за всички ученици. Жизнено важно е за тях самите. Повечето нямат елементарно домашно възпитание. Родителите да се стегнат.

17

Мен

преди 1 година

Тоя гръм да го удари по издуханата глава. Дотам ли ти опря реформата, Франклине-костенурката, да изядеш на децата ваканцията. ***, всичко усложнявате и го правите по-неработещо и по-отчайващо.

16

Майко мила

преди 1 година

По по най образователен министър не сме имали. Все по по най на зле отиват нещата. Всеки е номер едно по върха на нещата. Жалко много жалко за българския избирател.

15

Вие може да искате,

преди 1 година

но ние не щем!!!

14

Гиб Мелсън

преди 1 година

Този има нещо общо с Винету. Не е махнал нито един от директорите на Винету. Говорим за партийните некадърни директори, назначени от партията на Винету само защото са от партията. Този мушмурокк не ги бара. Остави ги всичките. А ужким чакахме промяна и уволнения на партийните калинки. Получихме подмяна. Старите кадри на Винету останаха и не ги барат.

13

Анонимен

преди 1 година

Това ли ти роди главата? Я по-добре помисли как да заместиш хартиените учебници с по един таблет, че прилича на килийно образованието ни в сравнение с белия свят, а децата мъкнат по 15кг. раници.

12

Анонимен

преди 1 година

Денков, ся ти ли се буташ да го отнесеш? Както се е насъбрала народна любов към вашето правителство.

11

Анонимен

преди 1 година

Ти може да искаш, ама ние не искаме. Ясно!!!

10

Бгг

преди 1 година

Някой виждал ли е голям oxлюв при това със степен академик ???

9

Светозар

преди 1 година

Денков, ти може да искаш, да се учи и нощем. Резултата няма да е по - различен. Не зависи само от даскала. Той работи с материали на клиента. А материала става все по - лош. От найлон не може, да направиш кожено яке, ако ще да го обработваш денонощно.

8

Бгг

преди 1 година

Някой виждал ли е голям *** при това със степен академик ???

7

Анонимен

преди 1 година

Я си гледай работата, НПО протеже.

6

анонимен

преди 1 година

А ще има ли места, то както е тръгнало това ще е проблема

5

Анонимен

преди 1 година

А, бе, Денков, ти тогава НЯМА да си министър! Дори да се напъваш, че ще се...Учебната година ПО ТРАДИЦИЯ започва и ЩЕ започне на 15.09!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Айде за си ходите вече, а!!!!!!