241

Хаха

преди 1 година

Руснаците вече не могат да се изпикаят, ще навлизали във Финландия, смех. Големи го извадиха,ама мек се оказа

240

Komentar

преди 1 година

Явно още 2 операции още бежанци.1186

239

Анонимен

преди 1 година

Стига фейкове....... Финляндия беши в царская в Руссия дойде Ленин и след 2 години област Финляндия реши да излези от СССР. И така стана независимая Финляндия. Финский язьк е удмурски язьк.,на него говорят и унгарци. Как българи дойдоха от Руссия така фини и унгарци идват от Руссия само от Урал.

238

vlady

преди 1 година

Редно е Русия да прати естонците и финландците обратно в прародината. Нежелаещите да учат руски език подлежат на превъзпитание в чудесния ол инклузив Торбеевский централ.

237

аз

преди 1 година

Вследствие на успешната война със СССР финландия загуби около една четвърт от територията си през 1939г.Колко ще загуби сега,не се знае.

236

До Ха

преди 1 година

Те Финландците и ВСВ не бяха 50 млн., а СССР беше доста по-голям от Русия и пак сгъна чаршафите във Финландия. Руснаците показаха отново, че те са слаби в стратегията, нямат такава. Човешкият живот не е важен и пращат армията да мре. Те нямат шанс срещу добре организирана професионална армия. Няма и да помислят да припарят до Финландия. Да не говорим до натовска страна като всяка едно от балтийските.

235

Ха!!!!!

преди 1 година

До Сръб и Чук- Ти май не си виждал на картата какво остана от Украйна. Я поглрдни я! И какво стана с азовците на Зелю. Освен това финландците са само 5 милиона. Но за какво и е на Русия да напада Финландия? Някакви журналисти си пишат платената пропаганда. Както си бе и с ковида и ваксите.

234

Ха!!!!!

преди 1 година

Eгати въпроса! За какво им е на Русия да нападат Финландия? Какво има важно там? Съвсем издивяхте медиите!

233

vlady

преди 1 година

Русия трябва да се погрижи да върне финландците в прародината - Урал и Западен Сибир. Още руските царе са ги пращали там за да се научат на ред и на руски език.

232

Дринго

преди 1 година

Е във Финландия вече ще има за могучая, както се казва: бой, таковане и финландска музика

231

Сръб и Чук

преди 1 година

По-голям майтап не бях чувал. Жужака със смешната украинска армия се пос..ра а с финландската не ми се мисли. Да не стане така, че и Карелия да му се изплъзне.

230

Film

преди 1 година

Не бе вестник ще им чете Русия на Финландия

229

Анонимен

преди 1 година

може ли Киро Асенов или както се казва да каже каква е историята че той така или наче българската не я знае. Може да налучка тая... обърках се май Асенов беше ококореното момченце с чипото носленце

228

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин.- И понеже отнемането на западна Украйна по границата с Полша, ако се стигне до там, пак ще става бавно заради живите щитове на азовците на Зеленски, екслертите на медиите ще обявят, че понеже териториите са превзети бавно- значи Зеленски пак е победил !!!!!

227

Не фен на Путин.

преди 1 година

Какво нашествие на Русия във Финландия? Вие съвсем се побъркахте! Финландия няма нищо общо с Украйната на Зеленски. Нито е важна за геополитически за Русия, както Украйна. Дори и в НАТО, Финландия и Швеция никога няма да предприемат военни действия срещу Русия, дори и глобалистите да им заповядат. Русия го знае. Тъй че най-много Русия да ги накаже в търговско отношенение. И като отговор към глобалистите да отнеме и пограничните територии с Полша от Украйна. И хоп, мечтаната дълга доходна война

226

рушкия примат

преди 1 година

един завод не може да превземе, щял да атакува Финландия и Швеция.

225

Анонимен

преди 1 година

Не.

224

Анонимен

преди 1 година

Какво нахлуване? На рашистите още им държи влага зимната война през 1939 година, когато понасят огромни загуби. Няма да смеят гадовете!

223

Карлово

преди 1 година

До Анонимен 244, Якутите свършиха още в Украйна. Разперушиниха ги. Останаха само якутските баби. И кадировците, и те. От кадировците останаха само селфита и *** изцапани в кафяво.

222

непрекъснато

преди 1 година

Абе гостенино пий ги тези хапчета бе,пий ги!