31

Хикса

преди 1 година

В Испания не само хепатит,но Менингитът е тръгнал сред младите,ама якооо.Дори ваксинират децата и младежите.А за "странни болести" по кожата направо е чудо и приказ,товече и крака почнаха да режат.Ама странични ефекти от ваксините....Неееееее е възможно и не щат да им влезе в мозъка щото са на 90% ваксинирани.Само децата от 0до 5 им останаха.

30

Хикса

преди 1 година

Само испанците и австралийците разрешиха боцкането на децата от 5 до 12 годишни.Тук нямаше никакъв натиск от властите всичко беше доброволно,но"министерството на истината"си свърши блестящо работата,масова психоза сред населението.Дори и сега виждам хора с маски,тръгнали на разходка сами и сред природата.

29

Пръскачка

преди 1 година

Чета коментарите и си викам, защо казват че сме нямали достатъчно медици, ми не са видели коментиращите под новините явно

28

Анонимен

преди 1 година

Да припомним от какво умират по принцип ковид болните! От белодробна недостатъчност, от тромбози (инфаркт, инсулт) , от бъбречна и чернодробна недостатъчност. Децата под 5 години не са ваксинирани , боледуват "леко" и после я хиперинфламаторен синдром, я автоимунен хепатит... Ясно като бял ден.

27

Анонимен

преди 1 година

Астра зенека не се използва при деца. Никъде.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21Да,като побеснили ръстя небето,в събота беше на линии като 8 лентов път. Другото,което правят е докато спим по тъмно да наръсят хубаво,и като се съмне да е облачно,после до към обяд се резсейват химикалите и слънчето пробива.

25

Д-р Коронис Кауза

преди 1 година

Който си е боцкал децата с маймунския аденовирус на Астра Зенека да му мисли!

24

Анонимен

преди 1 година

"досега никога не се е свързвал с хепатита, поради което не може да става въпрос за случайност" ъъъ, какво? Май имам нужда от малко помощ да свържа точките. "Никога не е предизвиквал хепатит, нещо нещо, абе, той е."

23

Пръскачка

преди 1 година

Истината е проста, всичко е заради китайската храна.Виж китайците колко са жълти

22

Спекулант

преди 1 година

Има нещо съмнително с този детски хепатит. Десетилетия наред няма, и точно сега, след корона вируса. Тайминга е странен. Нещо свързано с корона вируса ли? или страничен ефект от ваксини?

21

Анонимен

преди 1 година

Ми нормално, пръскат ни като *** с кемтрейлс, нормално е детските организми да не издържат и да се натровят.

20

Анонимен

преди 1 година

Баба ни Бацилкова каза, че този хепатит приличал на странно отравяне.

19

Анонимен

преди 1 година

При над половината от случаите НЕ Е открит аденовирус, така че това е само теория без потвърждение. Аденовирусът не е официална версия, моля оправете си заглавието!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Много деца /5-11 годишни/ в Испания, с нетърпение очакват 3тата си доза Фазер. Чудесата на съвременната БИГ фЕрма наука тепърва ще се проявяват. Ще има странични дЕфекти под път и над път.

17

Търчим за ваксина

преди 1 година

Цитат от листовката на астразенека "ваксина"- съдържа: "...аденовирус на шимпанзе с дефицит на репликация, кодиращ гликопротеина SARS-CoV-2 Spike. Произведен в генетично модифицирани човешки ембрионален бъбрек (HEK) 293 клетки." Нищо не казвам де, то само си говори.

16

asd

преди 1 година

Най-силно ваксинирани са Китай и Русия. За тях ли говориш, че са най-засегнати или си путински ***?

15

Qanon

преди 1 година

Явно американците са решили да си приповдигнат икономиката, чрез фармацевтичните си компанийки, които им произвеждат вируси и "ваксини" за същите.

14

Анонимен

преди 1 година

Най - силно ваксинираните страни, които ни ги даваха за пример са най - засегнати! Ние бяхме Бай ***, прости, диви, те бяха много интелигентни...Ха, сега, да видим кой е простия!

13

Анонимен

преди 1 година

Не се поддавайте на паника. Мисирките надуват гайдата, а героите вече са наточили иглите за децата ви. Без новата игла с май мунски аденавирус ще видят училището през крив макарон. Но пък за какво им е училище в едно общество, превърнато в птицеферма и форсиращо всички да минат под иглата х 3 пъри на година. Животът на пилетата е кратък и не стига до зрялост.

12

Анонимен

преди 1 година

Хепатитът не е с неизвестен произход! Произходът му е странична реакция на ваксините срещу К19!