39

Анонимен

преди 1 година

А по боково време защо не построиха завода на VW в България, а в Турция? Ревнали за завод сега, нема угодия мама йм нагла.

38

БМВ

преди 1 година

Всъщност Рено и Пежо съкратиха 80% от работниците си и акциите им са отрицателни вече 7 седмица!

37

Лопатата

преди 1 година

Това е в мой стил, кой ме копира, нещо което никога няма да стане, кой се е научил да лъже повече от мене ! Аз съм тук да изрина всичко, а не да строя!

36

Ямболия

преди 1 година

Неприятна новина за руския неофашизъм и малобройните му поклонници у нас.

35

БМВ

преди 1 година

обяви своите планове, но не БМВ ами го съобщи аутомотив нюз, а в същото време БМВ съкратиха 700 работници преди няколко седмици, но не го обявиха

34

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 1 година

Ценовият диапазон на този съвременен модерен модел на BMW варира от 40 - 68 хиляди ЕВРО, т.е. превърнато в наши, местни БГН-Лева прави точно 132 960.

33

дачия

преди 1 година

Значи една чисто нова Дачиа Лоджи с всички възможни екстри (парктроник с камера, повдигнато окачване, релинг, 7 места и т.н.) и най-мощния бензинов двигател за модела (131 к.с.) струва точно 20.000 евро - т.е. НАПОЛОВИНА колкото струват само ЕКСТРИТЕ на това чудо... е за мене като български п р о ш л я к - ще предпочета Дачията...

32

ценоразпис

преди 1 година

До АнонименСпоред интернет страницата "голем.де" базовата цена е 137 хил. евро. Екстрите са отгоре.Яка машина за п а р в е н ю т а, включая такива непотребни неща като бутоните и дръжките вътре са като големи скъпоценни камъни (разноцветни прозрачни кристали)... Да им п о в ъ р н е ш на вътрешния дизайн

31

смех

преди 1 година

с неефективни фотоволтаици с кпд 10% дерзайте

30

.

преди 1 година

Яснооооо, всички поточни линии ще се задвижват от коне. На ток само заваръчните агрегати :)

29

Анонимен

преди 1 година

И ще дърпа след себе си ремарке с дизелово генераторче да го зарежда..

28

Хемус

преди 1 година

Нали имахме 'ЧАВДАР!?Хубаво че немци,чехи и унгарци дадоха качествени двигатели,ние за толкова години една качествена каросерия не можахме да направим!Накрая Ваню Сарацинина вместо да докара чужд инвеститор от Китай,Турция или Италия реши да тегли чертата!

27

Селски бек Алибегов

преди 1 година

А наште абетуриенти хвърлят уникални гюбеци.

26

Таня

преди 1 година

Да, точно заради Орбан правят инвестиция за 50 години напред. Колко много глупави хора има в тази страна...

25

Анонимен

преди 1 година

а интересно колко ще е цената на подобен автомобил?

24

зяпнал

преди 1 година

вЕрно ли в Унгария? Що бе ??? Нали Орбан е лош??

23

Сата НАТО

преди 1 година

Орбан още от преди това не им цепи басма игони НПО-тата и джендърите и въпреки това там строят ----///---- Абе, баце, какви са тия толкова страшни НПО-та и ***, дето толкова ги дъсчете? Аз защо не се притеснявам от НПО-та и ***? Слушате ли бай Киро Брейка, дето ви учеше да си продавате апартаментите? Ше се пука ли скоро балона?

22

Анонимен

преди 1 година

българина иска само привилегиите, но не и рисковете

21

do23

преди 1 година

роботите ще са руски , лампови със слънчева енергия тип матрьошка, Бургас ха ха

20

Анонимен

преди 1 година

В Унгария е по-стабилна обстановката, Орбан е предсказуем, не тича всеки ден я до Украйна, я до Щатите да му нареждат какви да ги върши. Мисли човекът със собствмената си глава. Четвърти мавдат, даже си позволиха да обвинят Украйна в опит за намеса в изборите, вместо да и се мазнят. Та, има защо там да е заводът.