45

аз

преди 1 година

ЗА ПЪРВИ ПАТ НЕЩО ДА НАПРАВИТЕ ЗА ХОРАТА. ЧУДО

44

ББР

преди 1 година

"Строгите и ясни" правила са въведени отдавна в наказателния кодекс в частта за лихварството, не е необходимо да откривате топлата вода. Кредити се отпускат само от банките.

43

Анонимен

преди 1 година

Ами те сега ще играят със съдебните изпълнители, че там таксите са огромни и безгранични! Има начин да се заобиколи!

42

Анонимен

преди 1 година

Импекс, а кога ше мое да взимаме заеми, които вие да връщате. Както правите със нас?

41

Анонимен

преди 1 година

до 27 "само пропадналите вземат"-ами те не могат да крадат като теб.

40

Анонимен

преди 1 година

до 40- такива като теб трябва да бъдат ликвидирани.

39

sofeto

преди 1 година

Ако не искаш да видиш някого никога повече, дай му пари на заем(на кредит). Финансовата култура на българите!

38

П.К.

преди 1 година

Тия обирджийски "колектори", барабар с дружките им банкерските изедници да бъдат вкарани в КОЛЕКТОРИТЕ ЗА МРЪСНАТА ВОДА и мътната да ги завлече натам, където и видят очите. За да се открои хоризонта чист и ведър.

37

Анонимен

преди 1 година

А за банките кога?

36

Мръсниците

преди 1 година

С това си изказване от ГЕРБ, че се "обявявят категорично против проект, които според тях цели съдаването на монопол", явно забравиха, как дадоха държавни пари от народа на СГ Груп !!! Лъжци, като менторът им Путин.

35

Ехааа

преди 1 година

Да ама Не....

34

СС

преди 1 година

До 32 Ще чупят ръце и после на топло 10тина годинки да им дойде акъла. Това не са 90те.

33

читател

преди 1 година

Най-добре да се закрият фирмите за бързи кредити.От тях идват всички недоразумения и те основно ползват колекторските фирми.С банките нещата са прозрачни.

32

Анонимен

преди 1 година

До Свиреп Малко си имал да даваш затова така си се разминал.

31

Анонимен

преди 1 година

До: номер 31 (Свиреп) Тук не е работата че ти си нямал проблеми. И аз не съм имал. Един път идваха от Топлофикация да ме търсят щото съм имал големи сметки. Поради стечения на обстоятелствата не ми беше удобно да платя всичко накуп, но после се оправих.Но работата тук е, че живеем в правова държава. Значи, всички имаме права - и богатите и бедните. Ако разни бандити печелят на гърба на беззащитни хора, те също вършат престъпление като крадците и убийците.Не живеем в пещерната епоха.

30

Свиреп

преди 1 година

Не разбирам кои имат проблеми с колекторите? Да бе, и на мен ми са се обаждали за нещо към мТЕЛ преди 8...10 години. От някаква СГ груп. И да, правиха се малко на страшни по телефона. Докато попитах колко презерватива да осигуря, че като им дойдат момчетата ще има освен ббой и .... там другото. Нарекоха ме "ппростак" и до там беше. А иначе в давностните срокове си има адвокати за тая работа.

29

Анонимен

преди 1 година

Ха! Че то досега не е ли било така??? И какво излиза? Всеки бандит или мутра (ако няма изискване да е неосъждан) може да ти дойде в къщи и да те бие с бухалка докато не му дадеш пари??? И кой не е съгласен с този закон??? Пак от ГЕРБ, естествено!!! Поредното доказателство че от ГЕРБ са бандити, престъпници! Иначе защо ще са против закона? И ако имаха по-добри идеи защо не промениха нищо досега?

28

Волевист-коалиционер

преди 1 година

Не е ли по-добре да създаде един фонд за гарантиране на бързите кредити и ако човек закъса този фонд да покрива дължимите суми? Така и човек ще е с добро досие в регистъра и няма да стават проблеми.

27

Анонимен

преди 1 година

Като си алкохолик който цяла нощ *** на машинките и взима заеми що пък държавата да е длъжна да те пази? Само пропадналите взимат бързи кредити, които няма как да върнат.

26

потребител

преди 1 година

Така ли ще стимулираме икономиката и потреблението? С нови ограничения и вдигане на лихви и такси? И като му потрябва един бърз кредит на човек да трябва да плаща високи лихви от по 10-15%?