74

От Вселената

преди 1 година

Тъкмо излязъл от хлебарницата с Хляб и Телефон в ръцете. Дошъл с автомобил на 300 метра от дома си. Вади запалката да запали Цигарата, Хляба пада от ръката му и крещи: "Хей, Шофьорче, що не отидеш да копаш, да сееш, да копаш, за да има Хляб, а ме фърляш на земята, за да се фукаш пред Колата, че вижте ме аз Брудяга се наричам и Ученичките обичам... Аааа, Ааа, Ааа Ученичките обичам?".. По телефона звъня: "Ученичке Ела! Купил съм Хляб, Ела, с колата съм и с нея ще те откарам на 300 метра в дома!"

73

ГЪРЦИЯ

преди 1 година

В ЕС дават по 50 Литра на месец Безплатно Гориво - на Хора които плащат Данъци .Каква е тази Гавра в България - 12 лева отстъпка .

72

От Вселената

преди 1 година

Абе не виждаш ли, че те мятам на джанката ти па си се качил на сливата? Ще се побъркаш от тия изводи "куче влачи рейс"!

71

Анонимен

преди 1 година

То голяма работа от 3.20 на 3 дизела.

70

💰&#1

преди 1 година

Политиците са мафиoтcка бaнда. Те печелят допълнителни пари , рушвети за да си затварят очите. Имат печалба от все по високите цени. Тези стотинки само помагат за повишаване на цените и ограбване на държавата. Между другото нищо не "обмислят". Тези стотинки ги дават вече на запад от месец поне. БГ прocтацитe в парламента само копират

69

Потребител

преди 1 година

Как не ви е срам, бе? Кръвопийци...Да подхвърляте трохи на бедния народ...Давайте да се вдигаме и да чистим наред!!!

68

стефчо

преди 1 година

Цената на горивото не ми е важна,искам Укранците по курортите да са с чисти чаршафи ,водата да е топла в басейна ,и да има сьомга на обед!

67

То че е смешно

преди 1 година

е смешно, ама цените ще ги замразят ли, или до един месец ще ги вдигнат с още лев на литър.

66

Анонимен

преди 1 година

25 ст за зареждане на 160 лв . СМЕШНИЦИ!!!!искам да получавам помощ както украинците , а не подеяние

65

От Вселената

преди 1 година

Да говориш по време на каране на автомобил с уста пълна с пържени картофи не е добре, но да караш кола към бензиностанцията за да спестиш 25 стотинки с празна глава е далеч по-зле! Аман от "Т"У"Л"У"П"И" и *** в автомобилите! Гледам един винаги сяда в колата като пазарува за да се фука, че има кола и специално стои около нея пред хлебарницата .Не ходи като нормалните хора пеша до магазина, който е на 300 метра от дома му да си купи хляб. Хей, Хей. Хей ..Вижте ли ме "Аз съм юнак и Имам Кола."

64

Анонимен

преди 1 година

Най добре да излизаме от ЕС и НАТО и горивата отново да станат 1 лев за литър както е в нормалните държави извън тези вредни съюзи. От какъв зор ще помагаме на САЩ в техните политики и стратегии като това ни носи само загуби? Досега не са си мръднали пръста за нас. Само ни крадат и ни унижават. Това не са съюзници. САЩ е враг на България.

63

Въпрос

преди 1 година

Какво ще кажете отстъпка от 2.50 лв вместо 25 кирливи стотинки? Тогава ще се върнем към недемократичните времена от преди 30 години.

62

Анонимен

преди 1 година

Другари другарки госпожи и господа. Мен специално не ме касае цената на мутренското гориво. Аз от 20 години карам дизеларата с горело олио в което са пържили картовки. Цената на това олио преди 20 години го купувах на 20 ст за литър сега го купувам на 50 стотинки. С тази отстъпка от 25 стотинки ви се подиграват и ви правят на ***.. Оти. Но вие сте си такива. 32 години ви таковат на задна. Най вече Кокорчо и Рома от столипиново Кирчо.

61

Анонимен

преди 1 година

До era ------кире простото дори това не може да направи както трябва. Ама, нали скачахте и чегъртахте. На, ви сега промяна, нулева корупция и промяна.... Всичко е лъжи, измами, кражби и шуробадженащина, каквато не е имало. Честита промяна. Ама защо, заради глупендерите и застарелите лелки, които гласуваха за пп-тата, чалгата и Фигурантов... трябва всички да плащаме???

60

Сульо Пулев

преди 1 година

Отстъпка от 25 стотинки/литър, при цена от 3.50 лв/литър и 20% инфлация е подигравка с българския народ. Проклети да сте всички умнокрастави, майки науроди, олигарси, фигурантовчета, бойкикевчета... Счупихте държавата. Фигурантов назначи противоконституционно киро и кокоро, при двете му служебни кокорчовците, комитовица и т.н. ограбиха всички фондове и теглеха всяка седмица 500 милиона, а Декември 9 милиарда, които потънаха в нечий сметки. Войната им дойде супер за да се извиняват за всичк0.

59

mile

преди 1 година

Значи киро ще ни дава по 25ст./л, а тях ще ги взима от украинците дето ще зареждат по 25ст./л.

58

Анонимен

преди 1 година

Киро Оставка смешковци разрушихте разграбихте опропастихте всичко тук Оставка какви са тези подигравки с българитеОставка

57

SWAN

преди 1 година

Обмисля се отстъпка от 25 ст. на литър гориво за всеки, който зарежда, КОЯТО отстъпка ще се плаща от всички, включително и от тези, които не зареждат, важното е да приемете САНКЦИИТЕ... които са за самите ВАС :))))))))))))))))))))))))

56

Costa

преди 1 година

Правителството на България, говорейки за закупуването на газ от САЩ по-евтино, отколкото от" Газпром", банално лъже, тъй като те просто физически не могат да знаят каква ще бъде цената на газа, защото газът в ЕС се търгува на базата на борсови котировки.

55

Asd

преди 1 година

Все тая, ще има хора, които ще спестят от това, но мярката е абсурдна. Реално бизнесите няма да спечелят от това, което директно ще се отрази на цените на стоки и други. Това ще се отрази на всички и дори и да спечелиш 12 лева от зареждане на 50 литра гориво, няма да спечелиш от подпомагане на бизнеси за доставки и т.н. Там ще ни вземат много повече от 12-те лева спестявания за 50 литра...