54

умно ЕС село

преди 1 година

А ЕС закона за запазване на енергията ще го отменят ли? Че еквивалента за производство на електрическа енергия няма да е достатъчен - отново, ако не се включи поне ядрената енергия! Но за съжаление ядреното гориво е още повече в територията на Русия...

53

777

преди 1 година

Забранете ги бе......това да ви е проблемаА ще забраните ли да се произвежда оръжие...нали сте големи радетели за мир. Произвежда се оръжие, водят се войни по цялото земно кълбо, сигурно повече от средновековието, избиваме се едни други постоянно, ама иначе ,,демилитаризация,, чиста природа........,,дръжки,,

52

Taню

преди 1 година

До Анонимен >до Наско. Точно така, прогресът започва с ходене пеш, максимум каране на велосипед. Какви електрички, какви глезотиии? Напред, към един нов свят! Без европейски въглеродни отпечатъци и без европейско присъствие въобще. Напред!...>>>Юначе, животът така напрви, че се изпозапознах с хора с бентлита, ферарита и подобни играчки. В родните си Нл, УК, Белгия и тн хората си карат велосипедите - едно от липса на показност, друго - екологични виждания, трето - отлична кардио тренировка, Гaнe!

51

Анонимен

преди 1 година

ще го отменят.когато започнат да разбират че нямат достатъчно ток.

50

Наско

преди 1 година

Какво ревете бе? Искате во веки веков да се самоотравяме с тези пърдялници ли? Всички вече сме с хронични заболявания, които сме приели за "нормални". Електричките не са перфектни, но са стъпка напред. После ще има друго и т.н. Важна е еволюцията, а не да тъпчем все на едно място. Тия отрови отдавна трябваше да сме ги махнали.

49

ЕВРОТОТАЛИТАРИЗЪМ

преди 1 година

Еврототалитаризъм - до дупка! Няма ли да ни обяснат за нуждата и пазара преди да вземат решенията а?

48

Анонимен

преди 1 година

много обичам абсолютизма, "единствено", "без алтернатива"... същите тия преди едно известно време разправяха как от ауспусите на дизелите излиза планински въздух. След около 5г електричките ще са следващото "голямо зло", помнете ми думата

47

Анонимен

преди 1 година

Е, а водородните двигатели не могат ли да ползват технологията на ДВГ.

46

Анонимен

преди 1 година

Някой да прави разлика между ПРЕДЛОЖЕНИЕ и РЕШЕНИЕ?!

45

защо

преди 1 година

ЕС, ще може ли да дам следобедната закуска на децата или ...?

44

Анонимен

преди 1 година

Тази новина и това решение са от преди около 3 години. Нищо ново не казвате.

43

До fact

преди 1 година

ИИ се разработва за така наречени "работни" МПС и не толкова за леки коли. Идеята е хората да получават стоките и услугите, които потребяват на максимално ниска цена. Иначе като гледам продажбите... не знам какво интересно и привлекателно намират хората в Корола, Голф, 208, Дачия и подобните, които съставляват 80% от пазара. Колко чукане се печели с 1.0Т 73коня?

42

Taню

преди 1 година

Стойността на ена кола в очите на потребителъ зависи от това дали ти дига адреналинът и ти осигурява чукането. С ел.интелектот и двете са НЕДОСТИЖИМИ. Край на анонимното воцене у колите и високите скорости. Кастрат-джентдърята-айтистка: това е бъдещето въ въшите очи. обаче, ЙЗЪРИТЕ ШЕ САЖЕМ НЕ КАТО НЕ КУПУВАМЕ ИЗВРАТЕНИТЕ ВИ ФАНТАЗИИ. Може даже да ги палиме за удоволствие. >Какво да добавя???

41

Пако

преди 1 година

До нее..... Е, тук точно е заровено кучето - в днешно време сякъв киpтaк се качил на кола и писка. Просто, масово трябва да се свие потреблението, че изпусната работа

40

Иво

преди 1 година

Прочетете и се ограмотете какво е зелената зделка.Това което виждате сега е нищосамо прелюдия.Като разберете за какво става дума ще ви настръхнат косите.

39

Анонимен

преди 1 година

Времената на ритуалното самоубийство на Европейския съюз....

38

нее.....

преди 1 година

А, електричеството за ел.мобилите с кво шъ го проивеждаме??? А, при тази цена на електричеството днес, колко ли ще струва да заредиш ел. мобила????? В крайна сметка май само най-богатите ще могат да си позволян личен автомобил.

37

Taню

преди 1 година

Ясно е, че тук списващите голфари никога им се не е качвал дирника на ел. автомобил. Е, аз наскоро прецапах цяла Нидерландия с такъв, от клас на лукс и тежест - Кайен. Спряхме за по кафе малко преди Айндховен, че колегата забравил да го плъгне предната вечер. Зарядната станция до голяма степен е на солар, така че стига ревали. За 20мин дигна с 40% и продължихме. Ама гaнeцa сака прави ем-емм и да фърля вълма от дим, чи на ганка и са дигнат полите сакън...

36

Анонимен

преди 1 година

Много важно, тук се карат автомобили на по 50 години, т.е. старите, регистрирани до 2035 г., ще продължат да живеят вечно. Поне ги разкарайте и тях, че вече едвам се живее в България от толкова много ламарини.

35

Developer

преди 1 година

Ел. колите имат огромно предимство при интегрирането на изкуствен интелект. Лесни и интуитивна са за управление. Ние разработваме софтуер за автоматизация на електрическите колички за багаж на една европейска авиокомпания. Само от този код, авиокомпанията ще си спестява по ?30млн евро годишно от заплати. Имаме колеги в бранша, които са много напред в интелекта за товарни камиони. Това е бъдещето.