74

Сашо

преди 1 година

Поредния абсурд на еврогейовете!

73

Килгор Траут

преди 1 година

Не е важно какъв е двигателят, а колко и какви газове отделя. Френският представител може да вземе парите на Мъск и на други електричари, за да си измисля правила и закони, но Европейският парламент никога няма да приеме такава глупост, защото може да е последният за ЕС... Ще преучредим нов ЕС на силните национални държави, а брюкселските бюрократи и френските плутократи да си правят собствен, по техен глобалистко-мултикултурален тертип. Да видим кой кого...

72

Хо

преди 1 година

Тази дата е много оптимистична, бих казал - невъзможна. Няма инфраструктура за зареждане , а и ще трябват още много допълнителни мощността. Според мен , това е с цел да се уплашат хората и да се юрнат да купуват електрички.

71

ич ги нема у главата

преди 1 година

ЕС не са от най-умните! Акумулаторите и суровините за тях се правят в КИТАЙ! Китай се готви да се сдърпа със САЩ за Тайван. И като Китай след две години си поиска своето и щедрите снации почнат да се раздават, какви електрически коли каква зелена енергия?

70

Е, това е целта

преди 1 година

Точно това преследват от години! Мобилен значи свободен и независим! Все неща, които им бодат задното стъкло ама дали ще има пес до 35-та?!?

69

Анонимен

преди 1 година

Ще орем с волове. Но и те вече не съществуват

68

Анонимен

преди 1 година

От сега нататък само двигатели с външно горене. Ура за прогреса на Европа.

67

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя люлински блок с 100 апартамента как ще си зареждат електричките. По 4 киловата на кола. Нито има инсталации, нито ток.

66

Да

преди 1 година

Да се надяваме. Стига са нк тровили ауспусите.

65

Аноним

преди 1 година

Ще забранят производството!!!Както знаем в БГ обичаме да караме стари коли, така че докато изчезнат при нас колите с ДВГ ще минат най малко още 100 години

64

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ме боли. Обиколил съм и Нидерландия и много други държави много преди теб. Не е нужно да си арогантен, това не те превръща в император. Ама то произходът не може да се избегне. Успех в живота!

63

Дедо

преди 1 година

Двг трябва да остане единствено и само за индустриални машини и кораби. Всичко друго ще бъде електрическо!

62

Taню

преди 1 година

Ами, не съм го избирал аз. Кръстили са ме на чичо Таню от Негован. Оотам-нататък - контакти и постижения са си само мои. Съжалявам че те боли от това...

61

Програмист

преди 1 година

хохохохохо! А защо не от 2025та? Аз вече карам такава, защо да чакаме? Толкова навляци ще бъдат свалени от пътищата....

60

Анонимен

преди 1 година

Ето, Таню е голям бял тарикат, контактува само с елити, минал е ЦЯЛА Нидерландия с кайен... Абе големец, издигна ми се много в очите! Само именцето...едно такова ceлско? Защо бе, Таню?

59

Анонимен

преди 1 година

До 61. Ми връщаи се на село там ще ти е спокоино.

58

Анонимен

преди 1 година

Спирайте ДВГ още от утре - изключения само за индустрия, превозвачи и доставчици. В София не можеш да се разминеш от автомобили.

57

бай

преди 1 година

До Наско абе Наско ти си много болен мозък бе ! Я да видим твоята концепция за ТИР на ток ???

56

Яко!

преди 1 година

Ще караме само когато е слънчево - а зимата забрави! Има и добра страна - ще пестим от зимни гуми. :):)

55

Цеко

преди 1 година

Всички политици,сте едни долни лъжци, демагози и мошеници....