94

JJIvanov douser

преди 1 година

I have made tests about new and old anti earth,anti climate weapons since 1985. We received more 49% anti earth damage /2019/ with new digital hologrpahic weapons incl white,blue radioactive car scanners/led,xenon,halogen,lazer/.Тестове от последните дни подават остра тревога за нагло престъпни дигитално холограмни оръжия .Лепят ги на предни стъкла.Милиони Българи вече са тежко увредени в главен мозъ от новите хологрaмни оръжия - ЕКо стикери..Движението с включени фарове денем е ЗАБРАНЕНО.

93

УВредиха биосферата

преди 1 година

Досега единствените еко чисти автомобили са тези на ГАЗ с традиционни жълти доказано безвредни фарове и без холограмни оръжия залепени на предни и други стъкла..Примерно в Лондон на кмета му пука на шаапката че автомобилите тежко увреждат с включени високо радиоактивни скенери града ,хората и въздуха.. НЯма такива на газ ..Всички водачи тероризират природата с включени фарове денем вкл в ясни и слънчеви дни..

92

JJIvanov warnings

преди 1 година

Засега са забранени само колите на водород.. Наркомани от Брюксел с е опитват да смачкат енергиино Европейския съюз ..Вместо доказно ефективни електроцентрали удариха жестоко екологията с фотоволтаични скенери облъчващи огромни обеми защитен въздух от Атмосферния океан.Появи се Ефекта ПРИТОПЛЯНЕ...Нужни са внимателни тестове на всички пропагандиращи ЗЕЛЕНАТА Сделка за СПЕЦ НАРКОТИЦИ И ДОПИНГ.. У НАС има тестове на поразени още от 1989 - 1990 година вижте Русе и Свищов//

91

Анонимен

преди 1 година

айКар - ауспухът се продава отделно:)

90

Rm

преди 1 година

Половината свят кара още с бензин 86 и 92 октана, там какво ще правим?

89

Анонимен

преди 1 година

то коли няма бе,за нови се чака минимум 4 месеца,за Тесла 12м.,за останалите 6месеца,вдигнаха се цените и на тези 2-ра ръка.

88

Идиотизъм

преди 1 година

Абсолютен дебилизъм...евросъюза и сащ ще го духат много

87

Teo

преди 1 година

До 2035 я камилата, я камиларя! Я вижте фрау Меркел как си затвори АЕЦ-ите и в последствие се наложи да вдигне производството на тецовете? Хмммм? Нека видим. За момента решението е водород, но все още технологията е нова и при теч на гориво има гарантирано бум!

86

Анонимен

преди 1 година

глупости,коли втора ръка в Германия няма,най-достъпните са по 20 000 евро,за чисто нова чакаш до 6 месеца за смотаните 4 месеца минимум.

85

Басимамата

преди 1 година

Ама трябва и военните заводи да спрат работа и ако има конфликт някъде да бъде решен с прашки, пръчки или надяждане със сандвичи. Също така ,корабите трябва да минат на гребла и платна . И не на последно място , на всички в парламента в Брюксел трябва да им се запушат задниците , за да не изсират такива недуразомения и да не *** , че от газовете им най- много страда природата .

84

2035 ?ес ес

преди 1 година

И какво ще постигнат? Какво ще правят с мръсотията от производството на самите батерии? А какво ще правят с отработените вече батерии? А какво ще правят с CO2 бълван от останалия свят? Там брюкселски зелки не ядат. Какво ще правят с тези които ще ги пометат за брюкселската им простотия?

83

Анонимен

преди 1 година

Демек връщат ни в 1955-та, когато в София имаше 200 леки коли.Евала и соц !

82

Вътю.Т.Панчев

преди 1 година

Кетай издуа 4 МИЛИАРАДА *** миналата гадина , тая - с 300 МИЛИОНА ПОВЕЧЕ ....А В АФРИКАТА ГОРЯТ 5 МИЛИАРДА ГУМИ НА ГАДИНА ...ПА ВИЙ СИ ИГРАЙТЕ НА ЕЛЕКТРИЧКИ

81

Анонимен

преди 1 година

До 71 (за електричките в люлин) Прав си но няма даже да имат електрички!Чичко Клаус шваб казва че няма.да имате нищо и ще сте щастливи!

80

АЖД

преди 1 година

Дано след 2040 г вече да са забранили ЕС и тая чума да я няма вече

79

Българ

преди 1 година

Ше вържа фон ла,йн.,ен на бричката и ще я храня с брюкселско зеле и мормотски шоколад и на тръгване за морето задължително Васил Найденов със 100 км в час аз летя,аз летя!И тез с розовите очила на Киро,искам да видя за тировете на големите компании с 1000-и дизели и обороти колкото постъпленията в държавата какво са предвидили!

78

Пенсионер

преди 1 година

На скоро четох че замърсяването на въздуха от ДВГ е на 5 място.Какво се прави за замърсителите на първите 4 места ? Или е най лесно да смачкат ДВГ , които ни служат вече 120 г.Нещо ми прилича на руска благодарност.

77

Дядо Соци

преди 1 година

Хипотетично да допуснем че се постигнат успехи за по чист въздух с цената на лишения. Путин пуска една атомна бомбичка и айдеее .

76

Съвет

преди 1 година

До Гане до Таню 68 Да побързат да поставят Европа под огромен пластмасов купол и да запазят чистия въздух , докато не са забранили и пластмасите.

75

Да допълня...

преди 1 година

До бай 60 И като си помисля огромен кораб с трюм пълен с акумулатори...! ДВГ не трябва да се спира от производство. Нищо против електричките , но само в големите градове.Пазара и предпочитанията на хората ще определят бъдещето на автомобилите.Стига с тия забрани.