28

марш от България бе

преди 1 година

марш от България бе превозвачи

27

Анонимен

преди 1 година

Кукушева не може да смята и не разбира нищо от ДДС. На 2 лева, ДДС е 33 стотинки. Картелът на хлебарите на Кукушева ще лапнат тези 33 стотинки като топъл хляб. Нека да вдигат цената на хляба. Пазарна икономика. Но не могат да вдигнат цената на хляба и искат държавата да им даде 33 стотинки за нищо. Ще строим комунизъм за богатите и бизнеса и за картелите на бизнеса.

26

Анонимен

преди 1 година

Нека хлябът се продава и за 5 лв Искате промяна имате я Радвайте и се и още и още да растат цените да останат само способните само добрите хора

25

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Да отпадне ДДС, да отпадне акциза на горивото (най-ниския в ЕС), да се сложат тавани на цените, да отпаднат акцизите на алкохол и цигари - те това е мечтата на българина.Но образованието, здравеопазването, може и водата и тока да са бесплатни. И тогава ще построим комунизма и всички други тъпизми.

24

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да обясни, като махнем данъците от това онова после как държавата ще си плаща разходите т.е заплати пенсии за ремонти строежи и какво ли не ... Ситуацията е сложна, и разходите на държавата също се вдигат...

23

Анонимен

преди 1 година

Искаме пълно отпадане на ДДС !

22

Алооо

преди 1 година

ДДС се плаща от потребителите.Ние не искаме намаляване,защото парите ще останат за вас,а за нас да духаме супата.

21

ако няма газ

преди 1 година

След 1 месец хлябът ще се продава за 3 лева.

20

!!!

преди 1 година

няма да свалите и стотинка без ДДС, ..просто ще си приберете пари, а хората даго...налееее!!! Нали видяхме ресторантите!!!!

19

От поне 10-тина

преди 1 година

Години слушаме тая особа как видите ли трябвало да се повишава цената на хляба!Един път реколтата била слаба,друг път тока скачал,трети път тока не скачал,ама те пекли хляба на газ,четвърти път тока не скачал,газа на скачал,ама те пекли хляба на дърва,пък те скачали тройно и така до края на света!Ако не се намери някой да ги озапти(разбирай държавата) ще се подиграват с хляба на хората до второ пришествие!

18

Ай Сиктир

преди 1 година

И после ще питате що държавата няма пари за това, що няма пари за онова... Или, щото е по-лесно, Кокорчо да дърпа заеми по половин милиард на всеки две седмици, а внуците и правнуците да му мислят? Общо взето тая госпожа десет минути ля слова в стил "мразим да мислим" и "след мен потоп". Гуд морнинг на нея и на цялата й рода по три колена напред и назад във времето. А, купете си домашна хлебопекарна. Поне ще знаете какво ядете.

17

Анонимен

преди 1 година

за всички ДДСто трябва да е еднакво, стига богаташите живяха на гърба на народа. То пък наглостта няма край

16

АнонимеН

преди 1 година

ЛОШОТО Е, ЧЕ И ДА СЕ МАХНЕ ДДС ВЪРХУ ХЛЯБА ЦЕНИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ СЪЩИТЕ! САМО ПО ВЕРИГАТА НЯКОЙ ЩЕ ГИ ПРИБИРА ПРИСПАДАНЕТО КАТО ЧИСТА ПЕЧАЛБА!

15

АнонимеН

преди 1 година

ЩЕ ПОЧНАТ ДА ЛЪЖАТ!! ПО ДОБРЕ Е ДА ИМА ПРИСПАДАНЕ СЛЕД ПРОДАЖБИТЕ!

14

Весел

преди 1 година

Ох мале така ще падне цената, че само хляб ще ядем...щото за друго няма да има пари

13

Анонимен

преди 1 година

Глупост е при нашата данъчна система да се сваля ДДС на тази група стоки.Държавата, ще загуби много пари от източено неправомерно ДДС.Колкото до цената на тока и газта не повече от 10 % от цената на хляба се дължи на енергията и поскъпването с голям процент няма как да вдигне цената с толкова. Зърно до 2023 година нямат защото просто няма толкова силози в България, а силозите на хлебарите са 15-20 % от силозите в България! Тези много лъжат за да гепат едни пари.

12

Анонимен

преди 1 година

Аз пък искам на хлебарите ДДС-то да е 40% . И без това даже и да им отпадне ДДС-то цената на хляба няма да се намали с 20%". Ще намерят хиляди причини тя да остане същата, че даже и ще я направят по-висока. А махането на ДДС на подобни фирми е един от най сигурните начини за укриване на обороти, данъци и далавери с ДДС

11

хм

преди 1 година

Да махнели ДДС за хляба поне до края на годината. Знаете ли какво ще стане? Сега цената на хляба ще я намалят първоначално с 5-6 ст., колкото да кажат че е намален и още след месец ще кажат, че нещо си скочило и пак ще върнат старата цена. Обаче в началото на годината ако върнат ДДС и веднага ще натоварят хляба с нови 20% и честито на плебса.

10

хм

преди 1 година

Токът бил скочил 5 пъти??? Алоооо!!! Вие компенсациите от държавата, които са над 50% от цената на тока за подарък ли ги имате, че продължавате да си калкулирате цените на хляба на базата на пълната цена на ел.енергията. Няма ли кой да им набие чумберите на тези алчни и нагли хора.

9

Анонимен

преди 1 година

колкото поевтиняха книгите толкова и хляба като му махнат ддс-то .. едни пари при едни хора