63

Анонимен

преди 1 година

ами нормално.принцеса картофка гепи парите

62

@ 73

преди 1 година

Забрави нещо - не само да се вее украинското знаме на общината, а също така да бъде охранвано от полиция, всичко платено с данъци. Да ви е честит кирчо.

61

Анонимен

преди 1 година

Да се спрат заплатите и бонусите ПЪРВО на кметицата и на всички хиляди чиновници в голямата община, районните общини и общинските фирми. Пък ако освободените средства не стигнат да се поддържа градския транспорт (в което се съмнявам), да се спрат и на шофьорите. Щото със или без чиновници - все тая, ама без шофьори не става.

60

Анонимен

преди 1 година

Важното е украинското знаме да се вее на Столичната община...

59

Камелия

преди 1 година

Като няма градски транспорт и бензин, тамън ще се качите на колела и ще походите малко пеша, барем тези дебели и обезформени тела ще ги изваяте малко, ще отслабнете и ще ги стегнете и ще заприличате на хора.

58

?

преди 1 година

И как ще спре градския транспорт ако не е тайна? Като спре, първите обесени ще са на герб и пуделчетата им от ***. Добре е да го запомнят, особено новата бяла златка, ще му провисне главата на бесилото.

57

Анонимен

преди 1 година

И без това няма гас а цената на тока и бензина фърчи.

56

мара белчева

преди 1 година

Ами спри го, крадливке. Да видим дали няма да ви изритат гербуляците преждевременно и от общината.

55

Анонимен

преди 1 година

А на Фандъкова спира ли и заплатата? Продължавайте да избирате същите и по нататък БСП, ГЕРП, ПП, ИТН, ДБ и не знам си кой още! Ще оставате без заплати, без храна, без вода, без топлина, без енергия като 500 до 1000 години назад, ЗАЩОТО САМИ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ!

54

Тахомир

преди 1 година

Руснаците са виновни! Ако не бяха нападнали Украйна цените на горивата и тока нямаше да скочАт толкова. Ама Путин реши на дърти години да се прави на велик и ей ви на - инфлация. Преди това помпаше цените на газа и от една година тя литна до небето. Ако общината иска да има градски транспорт тогава да вдигат цените на билетите,. инфлацията е факт, и.те са виновни!

53

Жиката

преди 1 година

Размахвайте още украйнското знаме и скоро ще ходите пеш,а зимата с три палта в панелките.

52

Gogo

преди 1 година

Явно е обявена пълна мобилизация на герберастите: фсндъкова, превозвачи, некадърните пътищари, всички саботират в синхрон! Банкянската мутра не се наяде на пари и на власт! Тези негови чекмеджета бездънни излязоха! Алчност и безочие сега ще плашат столичани с проблеми в транспорта, селски хитринки

51

Анонимен

преди 1 година

Глупаците от общината не се научиха, че така както го карат е пълнене на бездънна яма. Това което трябва да се случи е оптимизиране на градския транспорт, а именно :- цетралните части да се обслужват предимно от трамваи и метро- премахване на всички автобуси от централните раиони и пускането на линии които да обслужват от крайните квартали до първите две спирки на метро и трамваи.- създаване на автобусни линии между по малките села около града до първите две спирки на метро и трамвай

50

ПроСоТо

преди 1 година

и фъндъчка са включи в протестите на деливераджиите...Само се чудя как я търпят "софиянци" тая?...То верно че са "сбирщайн" от цяла България,но все пак....?!

49

Оди пеш

преди 1 година

То и сега желаещи за градският транспорт няма - работят дори хора в пенсионна вьзрастТръгнат ли си и те тежко на софияОди пеш като ти харесва промяната както беше казала - караянчева

48

121212

преди 1 година

А къде са парите от зоните, ***?! В личните ви сметки, нали! Не правите паркинги, дерете хората с тия зони и пак няма пари, е как така?!

47

Проблемът

преди 1 година

Спре ли заплащането на шофиорите, те ще си тръгнат. Ще си намерят друга работа. След време горивото ще поевтинее, ще наближат избори и хората ще питат защо нямаме градски транспорт? Отговора ще бъде: "Нямаме шофиори". Веднъж тръгнат ли си хората, трудно ще се върнат обратно на същата работа.

46

Анонимен

преди 1 година

И веднага Фандъчката и Боко са организирали бойна група от т. нар работещи в градския транспорт да правят стачки и блокади и да искат пари от правителството.. И защо? Софийски транспорт е 100% общинска фирма, а държавата, т. е. всички ние да им покриваме загубите? Айде де!

45

мак

преди 1 година

Кирилеее, давай кинти за софийския транспорт, щом фандъкова пак хленчи. И за да не се налага софиянците да одят пеша.

44

Улица Фандъкова

преди 1 година

До общината ще стигнем някакси да ви гепим