9

питащ

преди 1 година

Сандов, стига с твоите зелени проекти които са в услуга единствено и само на определена икономическа прослойка целяща единствено неимоверни печалби. Те ще са за сметка на обикновенния български народ. Отиди на село и кажи на хората, че заради теб и такива като теб няма да могат да се топлят на дърва и въглища. Как си мислиш, ако отидеш и кажеш това, дали ще излезеш от там здрав и читав. Хората те мразят тотално.

8

Анонимен

преди 1 година

Един въпрос. Защо след, като внасяме и използваме руски петрол, на който цената му спадна много цените на продукта за крайните потребители по бензиностанциите расте и твърдо се задържа над 3.20-3,50?

7

КОПАЙТЕ, ЗА:

преди 1 година

Нефт, газ и злато, БЕ.... САМО РОБИТЕ КОПАТ ВЪГЛИЩА!!!!!!.....СТИГА С ТОВА РОБСКО МИСЛЕНЕ---ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ПРАВЯТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА.....

6

Анонимен

преди 1 година

Нема газ, нема въглища, нема петрол. Както е тръгнало нема да има и уран скоро. Ми закривай държавата направо, няма за какво да удължавате мъката.

5

Киро парцала

преди 1 година

Трябва да се удължат сроковете за закриване минимум от 7~9 години. България в никъкъв случай не е готова за тези европейски глупости! Честит празник на Европейските Политкомисари които не виждат и оценяват заслугата на бедният ни народ, който продължава да се натиска с задницата си на тези които не искат и да чуват за нас. След АЕЦ-а можем да приключванм. Няма смисъл да се мъчим повече..

4

Анонимен

преди 1 година

Ние сме Зелени, Ние сме Нато

3

Анонимен

преди 1 година

Сендов оставка и разследване оставка и разследване назначените с мадуровските машини

2

Златомир Златанов

преди 1 година

Вместо да копаете въглища, копайте злато. Гонете канадците и да си го копаем сами златото в България.

1

Анонимен

преди 1 година

сандов защо затвори държавната централа а не американските те по малко ли замърсяват , а ковачки бобов дол , схеми на токовата борса , какви комисионни взе оставка