52

Анонимен

преди 1 година

Върнаха ни век назад. Ще ни припомнят първата и втората световна война, и ще видим третата в действие много скоро.

51

До55

преди 1 година

От февруари насам,нито цената на петрола Урал е скочила с 30%,нито токът е скочил с 30%,нито заплатите на служителите в рафинерията,нито транспортът с танкерите които го превозват от Новоросийск до Бургас,нито ДДС е променяно,нито акцизната ставка,Нищооооо,единствено цената на горивата гони ТРИДЕСЕТ процентно Увеличение!Анадънмооо!

50

GG

преди 1 година

Кога БСП е управлявала и държавата не е била в дълбока криза ?! Да махнете едни неприятни хора, докарахте още по неприятни, но с мили очички и обещания

49

Анонимен

преди 1 година

Вижте къде отиде Шри Ланка за няма и месе време - в 19 век, стоят без ток и готвят на дърва. Е, натам са ни подкарали и нас в Европа, да благодарим на мъдростта на брюкселските зелки и на българските *** дето ги защитават в медиите.

48

Анонимен

преди 1 година

До къде е логикатаТе и краставицте не ги караме от Марс ама поскъпнаха... Къде е логиката?

47

Анонимен

преди 1 година

До къде е логикатаГоривата нагоре, обаче цената на петрола почти една и съща!Тока не е мръднал нали? Заплатите и те? Осигуровки, данаци, транспорт (на барелите), гуми, бензовози, резервни части и т.н. всичко е като преди нали?

46

иво

преди 1 година

Хранителните стоки вече са непосилни за мнозина.На 11-ти сряда,18ч.-всички пред парламента.

45

стоян

преди 1 година

Четох тук преди ден ,че всичко което е сега е още от времето на Бжежински ! Негова най голяма мета било да раздели Украина ( а тя БЕШЕ снай добрата с-*** за определяне на целта ) и Русия защото заедно са сила ! За нас е казано да сме 4 млн и ще сме без ТОК ВОДА И НЕФТ ! Комб-та ще го затворът защото ще е без нефт ! Ще върнем в 19 век европа ! Нека орът с волове ! Иначе защо е бил плана на МАРШАЛА когато имат по добри техн-и от нас ! Тряба да се искупят всички сратегически пред-я в Европа ! О

44

Бриши бриши

преди 1 година

Който слушка ид.и отч.е.та, живее в психиатрия. Не се отчайвайте. Ще става по-лошо. Голямото сране върху главите ви предстои.

43

къде е логиката

преди 1 година

Горивата нагоре, обаче цената на петрола почти една и съща!

42

Анонимен

преди 1 година

"Благодарете" на Путин.

41

Анонимен

преди 1 година

- Ученици, някой може ли да ми каже какво означава съкращението "ЕС"?- "Я моем госпожу, не знам баш пуното му име к'во а, *** у наше село така са вика на коньо, та да даде на дзадна"

40

Анонимен

преди 1 година

Киро спиш ли,откъде идва това увеличение на горивата,ставката на акциза не е променена,ДДС също,цената на петрола Урал не е мръднала от началото на войната,защо уж ги "наказваме" а всъщност им пълним гушите с това дране което ни прилагат?В същият момент от близо десет години Лукойл България "работи на загуба" и не е внесла ЕДИН лев в хазната Българска!

39

Анонимен

преди 1 година

ЕС обмисля нови санкции срещу Русия, щели да им спират природния газ.

38

Мнение

преди 1 година

Ето!Софиянските трансове си купуват тортинетки и електрически колелета!Решили са си проблема!Ако намерят и някой Мун гел да ги начеше през седмицата са идеал!))

37

Кирчономика

преди 1 година

Баси тъпата, проста и мега страхлива БГ-рая, майна!В БГ-мутрокочината се вихри вече хипер-, ултраинфлация, ама тъпата рая мълчи и се усмихва. Доволна и щастлива е явно раята. Вместо да грабне камъните и дърветата...Докъде я докараха раята тези kpaварски *** кирчо-кокорчо-лореровците!!!

36

До 35

преди 1 година

Ами, национализирай бе. И после там ще си правиш бензин от глина и дъбови шикалки.

35

Анонимен

преди 1 година

Очаквам Кирчо и Хасанчо да ходят пеш.

34

Анонимен

преди 1 година

Купих си електрическо колело. Ще пробвам как е с него из града. Иска ми се в София да има по-добра инфраструктура за колелета.

33

Човече

преди 1 година

Тепърва идва традиционното лятно увеличение. Няма да се учудя ако подмине цената от 4 лв. Но ... такива са ни управляващите, гонят чужди интереси за сметка на народа си. И очевидно не им дреме.