72

J VS CL nbvвсе

преди 1 година

Всеки втори селянин чул за дизела че уж гори по малко и си купува дизел. Е затова дизела се харчи повече и е скъп.

71

Martin

преди 1 година

Какво ми гледат че сме на 3 то място по най евтино дизел каква база сравнение имаме с другите държави да видят заплатите на другите държави там пък сме на първо място ама за най ниски заплати

70

Анонимен

преди 1 година

Добре платена статия. Не ви стиска да кажете, че сега е времето рай за мутрите. Мутри в президенството, мутри в Правителството. На всеки 10% скок на петрола, получаваме 20% скок в цената на горивата. Не напразно Лукойл продава на цена плюс отстъпка. Който е заслужил повече - по голяма отстъпка /не забравяйте кой е собственик на Лукойл/ Не е лошо да има избори сега. Мутрите са си осигурили финансиране на няколко парламентарни избора. Та затова сега и Президент и правителство могат да театралничат

69

Анонимен

преди 1 година

само така, поне 6 лв. трябва да стане за да се изравнят нещата в целия ЕС, така направо ще се внасят директно продукти от западна европа, лукоил или ще работят в конкурентна среда и ще си плащат данъците или ще фалират!

68

Анонимен

преди 1 година

няма, няма, те братята от ЕС и Америка ще се погрижат за нас...Като стане 5 лв и половин България остане под прага на бедността, пак се сетете кой си подаде дупето на ЕС и Америка.

67

Анонимен

преди 1 година

Честита промяна!

66

и те така

преди 1 година

не виждам да се блокират кръстовища , да се мятат домати и яйца по прозореца на кирчо и асенчо , врякащите също не ги виждам , тримата овчари и мая общата също, вечно протестиращия йоло го няма , разпопеното попче и той . значи сега живеете по добре при тия дето сега ви управляват оправдаващи се за некадърноста си с войната .

65

Анонимен

преди 1 година

До SSКупони ако слушкаш,държиш се правилно,и се боцнеш с мнооого бустери,иначе няма да има дори купони.

64

Анонимен

преди 1 година

,, евтин, защото на чождия гръб и сто тояги са малко. Я да сравнят и доходите, пък тогава да видим кое е евтино.

63

Американците

преди 1 година

Сега плащат за да няма протести. Стадото България. Лош матриял - много вярно ...

62

Анонимен

преди 1 година

Ако управляваше Бойко едно жълто паве нямаше да остане, сега нищо.

61

SS

преди 1 година

Скоро май и купони за гориво,хляб,олио,брашно и др. Дано не съм прав !

60

Анонимен

преди 1 година

Защо в Румъния след първия ден на войната имаше светкавични проверки в тяхния Лукойл и глоби, а тук нищо. Има и друго, къде работи примерно мъжа на Корнелия Нинова?

59

До66

преди 1 година

Обяснявам ти го още веднъж като за малоооумни!Цената на горивата се определя от няколко фактор,първо цена на петрола,второ акцизни ставки и ДДС,следват не толкова определящите транспорт на петрола с танкерите,електроенергия и разходи за труд и евентуално дистрибуция!Всички тия Фактори-ЦЕНА-процентно нямат кой знае каква промяна от Февруари месец Досега,ЕДИНСТВЕНО Цените на горивата са завишени с около ТРИДЕСЕТ Процента,пита се кой ни дере с това необосновано увеличение?

58

Анонимен

преди 1 година

До До55Те цял свят чакат в България да скочат първо цените, че след това да вдигнат техните! Айде пак на ново. За да си сипеш литър бензин кво трябва?! Най-простото! Бензовоз - той нали се чупи, нали има резверви части, рафинерията да не работи с мечти? Колонката, нали има и тя ресурс, нали всичко това се залага в цената? Ами докато дойде до България това, нали и по него има разходи, рискове, застраховки, такси, таксички и т.н. и т.н.

57

До62

преди 1 година

Киро ако е виновен за нещо,то е че като представляващ и управляващ държавата България не влязъл с всичките си контролни органи в рафинерия и не ги е погнал тия мошеници!

56

GG

преди 1 година

Всъщност Киро е най големия агент на Россия тук. Той е преходна платена мадама. Него не го интересува нито България, нито Россия, нито ЕС и нито Канада и САЩ. То се знае, че тоя парламент няма да изкара и 2 год. Следващото правителство ще е 100 % проруско. Хитра лисица е Кирчо, ама само за немислещите

55

Анонимен

преди 1 година

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖAЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШAЙКAТА МУ ГPИ НДЪPИ БЕ CEЛЯНИ ПPOСTИ!!!!!!!!

54

Муахаха

преди 1 година

Киро Дебило, Съсипа България като я Направи Враг на Русия!

53

Анонимен

преди 1 година

Фуело не са им точно цените.И по скъп ще стане ,но като гледам трафика не намаля. Уж лукойл пак пак скъпи тоест няма ефтин бенз.Диктаторите да мрът