7

Анонимен

преди 1 година

Всичко това доказва, че в БГ нито една държавна институция не работи. За жалост това е по всички видове институции и отрасли. Там няма самоинициатива и лична отговорност. Ден да мине друг да дойде и заплаткаа да ни дадат-това е положението. То за това всеки се бута на държавна работка.

6

на преден план

преди 1 година

това, което трябва да се направи без отлагане е тотален ремонт на Наказателния кодекс и яка реформа в съдебната система. Дога бе, докога тук ще се вихрят безнаказано далавераджии, банки, разни знайни и незнайни дружества? Няма такава съдрана кошница като БГ.

5

една

преди 1 година

айде сега съд и да си платят за гяволъка!

4

Некъф

преди 1 година

А оная *** с старческия дом в Русе и по морето където са натъпкани по 7-8 старци в стая кога ще я вкарат в затвора??? Повечето частни старчески домове са незаконни!

3

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Отдавна е време някой от тези търговци да влезе в затвора. Нали честните и некорумпирани от ПППП обещаваха промяна, но май се случва ЗАМЯНА, виновникът даже не е арестуван. Както и в предишните случаи все още няма осъдени. Но пък онзи от Дубай скоро ще го посрещаме, с цветя и възторг.

2

Анонимен

преди 1 година

Може да е без лиценз,но за сметка на това собственикът му е ушев, което е поредното доказателство че няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата им. Например Между Горубляне и младост 4 има незаконна автоморга стопанисвана от Сашко сина на Митко милиционера,но на никой не му пречи. Нито НАП,нито РИОСВ,нито кмет, въртят се схеми, сменят номера на коли,така е навсякъде където се е докоснал минку рушвета.

1

Анонимен

преди 1 година

кой ще е легитимен пред западната кукла наречена Република България, измислица от СДС? Истинската България е винаги била царство и умира 1944.