108

до 196

преди 1 година

ауу и къде са тези фашисти че напада цяла държава, а не ги помоли да работят заедно? Че във парламента на украйна няма фашистка партия не ти ли е малко странно а?

107

Анонимен

преди 1 година

До до 186 - ако Русия беше нападнал Украйна всичко щеше да приключи за 2 дни, Украйна щеше да бъде изравнена със земята. Русия провежда антитеристична военна операция срещи Украинските фашист които от 8 години водят свойна срещу собственият си народ. Русия използва ограничена военна част от 100 хил, докато украинската армия е над половин милион, и с този ограничен военен контингент Русия вече прочисти половин Украйна от нацистите.

106

до 194

преди 1 година

айде ся, кои са тези десетки държави? Една сърбия която уби 8 хил. цивилни в Сребреница ли?

105

до 187

преди 1 година

ако можеше нямаше да стоиш да мрънкаш за кой какво учил и недоучил по форумите, а щеше да създаваш и продаваш в ЕС

104

Предложение

преди 1 година

Предлагам лидерите да изпратят делегация на северния полюс да питат пингвините дали нямат накаква газ и нефт да продадат на ЕС?

103

до 186

преди 1 година

сега кой кого напада нато ли напада украйна? я не отмятай темата, колкотo до НАТО, никога не е нападал суверенна държава.

102

Анонимен

преди 1 година

Решението на Владимир Путин да поиса от Запада газта да се плаща с рубли може да повлияе на световния ред повече отколкото конфликта в Украйна, тъй като това може да измени международните икономически отношения и финансовата система, която се базира на нефтодолра като световна резервна валута.

101

до 182

преди 1 година

в африка и южна америка може да ходиш ти да гониш ламите

100

до 178

преди 1 година

пълни глупости, всеки един човек който е умел може да продава в цял ЕС и не не съм в ИТ сектора, но работя онлайн. Това кой колко е учил няма никакво значение, важното е кой какво може да създаде и да продаде...

99

до 177

преди 1 година

аз не се хваля че печеля, аз ти казвам че проблема с парите не е на ЕС, а е частно твой, че нямаш нито уменията нито волята да си добър в нещо.

98

До тези

преди 1 година

които си мислят че ЕС ще се разпадне ви предлагам да отидете във Виена или Амстердам и да си поговорите с хората там и да разберете че не живеете на същата планета със цивилизацията

97

до 174

преди 1 година

предполагам за нашествието на суверенна държава няма да кажеш нищо...те и България да нападнат пак няма да кажеш нищо...петоколонници сър..

96

до 173

преди 1 година

тапет, не е нужно да ходиш в русия че да знаеш че не произвеждат, ако произвеждаха щяха да го продават успешно....

95

Забележка

преди 1 година

Санкциите нарушават цялата система двустранни икономически отношения между Запада и Русия. В частност, те представляват отказ на Запада да заплаща за основни суровини, които внася от Русия. Да, ама не само сиренето, а и суровините са с пари. Това е. Що се отнася до България, Киро и кировци използват ситуацията, за да намърдат "свои" бизнесмени като посредници в закупуването на руски суровини и продажбата им за български потребители. Ако газът ви изглежда скъп, търсете не продавача, а посредника!

94

До 150

преди 1 година

Какво е спечелила, бе пундьо !Ще те видим зимата как ще прегръщаш студените радиатори,как ще изхвърчиш от работа /ако работиш в частна фирма/,защото работодателя ти ще фалира. Ще чакаш по спирките на градския транспорт, когато колите ще вървят през 1/2 час тъй катобензина и дизела ще надминат 4 лева за литър.И ще ходиш да се редиш на опашка в Общината, за да си вземеш поредните месечни купони за олио, хляб, брашно и др. https://disk.yandex.ru/i/VxRuzpOTnkSNNw

93

Анонимен

преди 1 година

Не зная защо в много от статиите ни обясняват колко е лош Путин, казват ни даже и какво мисли. За лидерите на САЩ и ЕС ни се съобщава какво са казали и какви санкции са наложили. Казаното от Путин ни се тълкува и обяснява като на дебели и винаги с внушението колко е лош.

92

д

преди 1 година

тези дето са минусите я кажете ми един микропроцесор, един телефон, една кола, един самолет, един софтуер който руснаците са прозивели дето да е успешен със своята "велика" империя...??

91

Анонимен

преди 1 година

Ам'чи то гa3o, по принцип си е разцепен на две... Са твааа, "на югоизток", кво ше рече, левио бут към баджака, ли...?

90

до 168

преди 1 година

странно, аз печеля пък 5 хил и работя по 3 часа на ден...значи при мене може при теб не може, а ЕС е проблема според теб? хахах

89

Анонимен

преди 1 година

10128 санкции срещу Русия до сега. 2754 преди военната операция, 7374 за последните 2 месеца. Президентът Джо Байдън смята, че санкциите са изчерпани. Единствения възможен вариант да се спре Русия е ядрен удар.