128

до 225

преди 1 година

"просто" иска да смени договора който сме подписали едностранно,

127

Анонимен

преди 1 година

Сащ откраднаха 3 милиарда от България под предлог - самолети?!

126

R.A.T.M

преди 1 година

" България е неговият опит да разцепи Европа от югоизток. Трябва да похваля българските власти и правителството за отговорните действия в тази ситуация." Нашите още не знаят откъде ще дойде тази газ, но смело се хвърлиха на амбразурата, много "обмислено""Трябва да гарантираме, че санкциите, които ще наложим, ощетяват Путин, а не нас. Разбира се, че и ние ще понесем щети." След това спрях да чета. Хвалят правителството за "отговорните" действия, а ние зависим на 70-80% от руския газ.

125

Анонимен

преди 1 година

Путин не спира газа.Казва-Плащайте си и ще имате газ.Плаща се не в рубли а в евро и долари,просто иска да се отвори сметка в тяхна банка,защото ЕС плаща газа в свои банки и после незаконно задържа парите.Ее,кой е луд да продължава да дава стока без пари?Селски тарикати.

124

Анонимен

преди 1 година

А кой създаде, Ал Кайда, Сивите вълци, Ислямска държава, кой направи цветни революции в Грузия, Чечня и Украйна? А защо бивш, президент Саакашвили на Грузия, е губернатор на Одеса?

123

Анонимен

преди 1 година

ха ха ха "трябва да намаляваме потреблението и да работим с индустрията" - демек да стоим на студено, да не се къпем да ходим пеша, да затваряме заводи и да стоим безработни на базов доход, за какво са ти пари, като няма да има заводи да купуваш гаджети и коли. Така ще намалим зависимостта от Русия а до няколко години ще спрем напълно газта. ха ха ха!

122

до 213

преди 1 година

защото със сащ нямаме договор, а дори и да имахме те нямаше да го променят едностранно ;)

121

до 214

преди 1 година

че да не са те вързали да работиш в БГ, като имаш умения ги продавай на запад какъв ти е проблема? Те никога няма да ти плащат повече докато не намериш правилното място..

120

Анонимен

преди 1 година

В Русия бензина струва 0,40 лв за литър, освен това страната се превръща в продоволствен монополист и най-голям производител на земеделска продукция в Света. Не съм русофил, просто обяснявам защо са се водели и продължават да се водят войни - предимно за ресурси.

119

Анонимен

преди 1 година

Не е за първи път. След като Руснаците дойдоха през 1878 г в България разцепиха Територията на България до минимум части дадоха на Румъния , Сърбия , Гърция , Македлния

118

Анонимен

преди 1 година

А какво е организацията Гладио, защитници на Нато? Четете има достатъчно информация в нета, или не ви изнася?

117

до 211

преди 1 година

то хубаво, ама между НАТО и сащ има разлика, да не говорим за кой напада Грузия, Молдова, Украйна, Афганистан....РаZия :)

116

Сами се разцепвате

преди 1 година

Защото не плащате. Ако си платите ще има газ. Любимата ви Юесей ще ви даде ли газ без пари ? Не. Защото приятелството си е приятелство а сиренето е с пари. Просто е. Америка продава срещу долари, Русия срещу рубли ! Какво нередно има в това ? И защо трябва всички да търгуват с долари !? Които на всичко отгоре нямат никакво покритие (златно), докато рублата е със 300 процента покритие. Факт ! Било нарушение на договорите. А кой открадна 600 млрд. руски активи в чужди банки. А? Това не е нарушение

115

Дърт циraнин

преди 1 година

Слушайте видеото какво говори и се учете как се лъже. "Трябва да признаем, че санкциите ще нанесат щети на Путин, а не на нас".

114

_

преди 1 година

Какво отсрочка? За какво искат ЕС да ги награди? Оръжие на Украйна не дадоха. Едни обещания за ремонти, които не могат да направят. Значи седите в ЕС, в НАТО, но нито се съобразявате с общата политика, нито инвестирате в армия, нито нищо. Само искате помощи. Субсидии и пари да крадете

113

Анонимен

преди 1 година

Да се внасят пари по сметка, от която не може да се тегли, за какво е? Да се плаща с пари, с които не може да се купи нищо, за какво са? САщ и ЕС блокираха куп руски банки, блокираха търговията с Европа, за какво плащане става дума, след като парите ти са в чуждия?

112

до 205

преди 1 година

ти между сащ и нато май не правиш разлика....

111

до 201

преди 1 година

само дето не казваш, че валутата е рубли на измислен курс от кгб джуджето

110

до 198

преди 1 година

пълни глупости, като някой ти поиска пари за услуга отиваш в полицията и се оплакваш, аз не съм полиция нито съм прокурор, нито знам какъв е случая ти като цяло смесваш някви работи

109

Анонимен

преди 1 година

Русия не ни е спряла газа. Сами си го спряхме. Трябваше само да внесем валутата с която сме договори плащането в новата сметка. Веднага сумата се превалотира в друга сметка в рубли и готово. Втората операция не е наше задължение а на руската страна. А тя го прави защо нашите по големи братя могат да блокират сметките и ще се окаже, че ние получаваме стоката, плащаме а парите да не отидат при продавача.