168

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 262Още един тъпан... Тея руски имоти нали плащат данъци бе шамандура! Като ги дадеш на украинците нали ти ще платиш накрая сметката!

167

Читател

преди 1 година

Естествено, че путин удря най-големите снишители и неутрали, най-слабото звено. Ей тъй по братски, за хубаво

166

честит геноцид

преди 1 година

Ко че стане?епа русия отдавна трябваше да спе газта и да се види на къде че оди евросъюзът!Загуби и за двете страни-добре!Но,но дали евроатлантическите нещастници зовящи се колективен запад са готови от раз да им се смъкне грабителският стандарт?Не вярвам!Ще пометат управляващата клоака!Така,че дайте да видим-ама фон дер *** мълчи,не иска руски санкции!Порнографията си има край-глад!Ура!

165

А колко е простичко

преди 1 година

Путин просто иска да е сигурен, че ще си получи парите за газа във вид валута и в сигурна банка до която може да има свободен достъп, а не газ дал, а парите и сметката запорирани както другите заграбени 300 млрд.

164

Анонимен

преди 1 година

Да се конфискуват имотите на всички руснаци по черноморието те са 140 000 и да се дадат на украинските семейства като компенсация.. незабавно

163

Анонимен

преди 1 година

До Масленков - и що европейсйкия бройлер да не е по различен? Изнася оръжие за Украйна, окуражава я да се бие, слага си аватари по фейсбук, ама не е готов самият той да рискува нищо за каузата, която уж защитава. Всъщност проблема на западната цивилизация е точно нейната разглезеност, която е направила индивида инфантилен и неспособен да жертва каквото и да е за каквато и да е кауза. Чувството му за морал и справеделивост е пречупено само и единствено през собствените му материлани интереси.

162

$$$??? провалил се

преди 1 година

С какво се плаща в България,да неби в евро? Русия има рубли плащаш в рубли Въвеждате санкции а след това Путин ви е виновен.Когато сте празноглавци и не мислите за народа сега няма да се вайкате.Деисваите бързо и отговорно защото търпение то се изчерпва.

161

Анонимен

преди 1 година

Тея па искат газ и да правят санкции. путин да дава, те да взимат. Еу, нема го.

160

анонимен

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ! америка и ЕС - в ада!

159

Анонимен

преди 1 година

Гледайте поне следващото поколение да отървете от руската газ че да не им се наложи да я плащат така както украинците сега я плащат.

158

Анонимен

преди 1 година

Ние сами си спряхме газа като отказахме да го плащаме.

157

Обичам България

преди 1 година

Не Путин ще разцепи Европа, тя сама ще се затрие.

156

Анонимен

преди 1 година

Много хора от години говориха че руския газ ще ни излезе скъп.Май това време дойде.Дано да не ни излезе толкова скъпо колкото на украинците им излезе руския газ.

155

Анонимен

преди 1 година

Путин на ни е изключил. Простотокиро и Кокорчо ни изключиха! Сега ще внасяме пак руски газ, но през посредник! Най-интересното е, че собственик на офшорката през която ще внасяме руски газ е унгарец!Честито на печелевшите! Някои си докараха страхотни бонуси!

154

Цв

преди 1 година

Путин искал да разцепи.... Дрън Дрън - някоя празна кратуна от ЕС. Ние сами си се разцепихме - сърдете се на умниците от правителството!!!

153

Обичам България

преди 1 година

България е малка на площ, но си има всичко: прекрасна природа, реки, езера, море, планини, минерални извори, плодородна земя, има огромно културно наследство, има вековна история. Но няма родолюбци.Българина вечно се подценява и затова и политиците са ни такива - продажни и не защитават българските интереси. България вечно е в ролята на васал, а не на пълноправен партньор

152

Анонимен

преди 1 година

***, ... вместо да кoпи-пействате това, което някой ви е спуснал отгоре ... защо просто КРАТКО не напишете какво мислите ... лично вие какво мислите ... ако въобще можете да мислите.

151

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКои лидери бе сладур? Кои са тези лидери дето казвали така, ама не било вярно... Нашият лидер нали и той ти каза, че проблеми няма, само дето поскъпна всичко... Ае вие евроатлантиците верно сте голяма работа :))) *** не съм виждал такива уникуми никъде. Риташ го, правиш му живота черен, а то си мисли, че е на далавера! ) Няма такива тъпани никаде брат...

150

Обичам България

преди 1 година

Все повече се убеждавам, че създадоха ЕС не само за да се упражнява лесно контрол над правителствата, а по-скоро за обединен фронт срещу Русия. Това явно е замислено много отдавна, като използват алчността на политиците. Не искам нито Русия, нито Америка да ни управляват. Ще видим ли някога България, управлявана от достойни патриоти и родолюбци?!

149

Анонимен

преди 1 година

Крадеш 300 милиарда от Русия и после ревеш, че искат да се плаща по тяхна сметка.