188

Анонимен

преди 1 година

В Беларус и Русия бензина е 1.40 според фуело след санкциите

187

Ha

преди 1 година

Е как ни е краварско правителството като нищо от което искаше да направи кравария не направи! Правителството даже подписа меморандум с руска компания за 3 милиарда...?! Ами предното правителство с боко руский... Там колко милиарди им подарихме. Живееш в най руската *** в света затова си и с руска заплата ¡!!!!!!!!

186

Аз

преди 1 година

Отсрочка или не, ние в България не определяме цената на бензина, цената на горивата зависят изцяло от търсене и предлагане на пазара. Тук виждам всякакви експерти - по готова, война, политика, финанси, кво ли не...седнали с шопската и ракията пред екрана да умуват. Абе гледайте си жените, някой друг да не ви ги гледа ;)

185

Анонимен

преди 1 година

В Сърбия бензина е средно 2.89, а в България е 3.01 това е от фуело. Стига лъга. А в Унгария Орбан замрази бензина преди половин година и там е 2.46 https://fuelo.net/world/prices?lang=bg

184

до 247

преди 1 година

Информация за бензина от тази сутрин в Сърбия-3,15 лева за литър.

183

Анонимен

преди 1 година

В България средната нетна заплата е 1200 лева, а в Сърбия е 1100 , но цените им са доста по ниски. София сравнена с Белград дори е мега кочинаа

182

Света се обърка

преди 1 година

Ярък пример какви слуги са управляващите ни . Щели да питат ... Тихо, с уважение в гласа и раболепен поглед ... и ако господарите са на кеф и благоволят да разгледат молбата ни можело и да ни разрешат да използваме руски петрол . Безгръбначни мекотели си имаме за управляващи ... Сигурно дори и до тоалетната ходят след подписано в три екземпляра разрешително от Европейския съвет .

181

Анонимен

преди 1 година

Няма как да не се връщам от Ниш, защото за 24 май съм една седмица на Халкидики. Може и за там да ми платиш бензина, ама кой знае какъв клошар си, така че не се надявам. Единственото което може да направиш е да ми пуснеш жена си за без пари.

180

юбералес

преди 1 година

И хляба трябва да стане 5 лв., русофилите да спрат да се плодят.

179

Анонимен

преди 1 година

България дето изнася оръжие за Украйна щяла да иска от европа отсрочка за спиране на руския петрол .... Да не би тоя петрол от Европа да идва .... АМИ АКО РУСИЯ РЕШИ ДА СПРЕ ГОРИВОТО КЪМ БЪЛГАРИЯ СЛЕД МЕСЕЦ ? Страната ни е малък потребител на руски петрол. Така че дали "Бензиноколонката с ракетите" ще получава плащания за доставки към България или ще ги спре няма чак толкова финансово да обърка Русия . България вече е враждебна към Русия страна . Защо Русия да продължава 2 години доставките си ?

178

До 235

преди 1 година

Лично ще ти платя бензина до Ниш ако обещаеш да не се връщаш.

177

Анонимен

преди 1 година

И 40лв. да стане, все тая. Като спрат да им го купуват, ще го намалят. Те ще вдигнат бензина, аз ще вдигна яйцата и готово.

176

ДО 235

преди 1 година

Еми *** живей в Ниш да бачкаш за 500лв. и така. Спира ли те някой?! Имам едно джуниърче от Ниш. Много умно дете на 22. Учи и работи. Със смешните 3.5к, дето му даваме в ИТ сектора храни и майка си, и татко си, че имат 3 дечица и нямат пари. Учителка и лекар. Та, радвай се на евтините в Сърбия, ама знай, че са много бедни.

175

9

преди 1 година

Ми как ще виждаш като ти бензин и нафта не плащаш. Експертите да кажели то на петрола не пише руски румаънски саудитски. Всичкото е едно и също ,сега се реве щото на някой ще му спре крана и няма да ***, ще *** друг и то двойно

174

Анонимен

преди 1 година

В тая държава трябва да длира Топлофикация без нея Фандъкова и Герб са аут

173

Анонимен

преди 1 година

Унгария в момента плаща за газ от Русия 3 Пъти по ниска цена от нас, а Вучич 4 пъти. Нека им. За Великден бяхме до Ниш, ами там салатите по кръчмите им са двойни на нашите и са по 3 евро, а в България вече станаха по 10 лева

172

юбералес

преди 1 година

Бензинът трябва да стане 5 лв. за да може русофилите да спрат да се плодят.

171

Анонимен

преди 1 година

Кво ся хем боли хем сърби

170

Ще ги мине

преди 1 година

Ще мине 4 лв и пак руски петролни продукти ще купуваме само че чрез прекупвачи продължаващи промяната.

169

Анонимен

преди 1 година

Чехия,Словакия и Унгария защо се прават на тарикати.За тях ембарго няма.Това ли е единния ЕС.