248

Към Кирето

преди 1 година

От 10-ти май ще плащаме 35% по-скъпа газ. Има ембарго на газта в Евросъюза. Защо Германия, Испания, Франция, Австрия, Чехия, Белгия, Словакия, Италия и още.................................................... продължават да получават, а България не. Киро излез и обясни, защо заради газта бензина 95 ще стане 3,50лв, дизела 4,00 лв, хляба над 2 лв, кисело мляко 2лв. след вдигане цената на газта само в БГ при положение, че на световните борси цената пада. Само за нас ли ще има такова увеличени и липса на газ. Не се чуди къде да избягаш. Другия месец ще стопират петрола. в средновеков

247

Съвет от дядо

преди 1 година

До Анонимен 317 Ти виж Рашков с неговите имоти. Цветанов е бедняк пред него.

246

Анонимен

преди 1 година

Да напомня на бок лу ците от ДАЙ БГ че Нефтохим Няма! Има Лукойл. Нефтохим беше подарен от Костов на руснаците преди 23 години. Щото Костов е демократ и евроатлантик. Ся ше дуате супата.. Така каза един футболист от близкото минало...

245

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 307 Страданието за българите е чест. Така сме свикнали още от 9-ти септември.Кво да праиш ? Съдба историческа.

244

2030 г.

преди 1 година

-Тате,тате,какво е НЕФТ?-Ох,сине,не знам.Мисля,че е Неиндефицирана Енергийна Фея на Топлото.От ЕС казаха,че не съществува и е само мит за нас така,че спри да питаш!Марш в стаята си да се молиш на иконата на Зеленски днес от някъде да намеря парче хляб,защото ми писна да ям все тортите на жената на Кирчо!

243

5 лефа за наФта

преди 1 година

Страны мирового нефтяного картеля ОПЕК, в первую очередь Саудовская Аравия, отказались от увеличения добычи нефти по запросу Запада, сообщает газета The Telegraph.

242

2030 г.

преди 1 година

-Тате,тате какво е бензин?-Това е една миризлива течност,за която от ЕС казаха,че не ни трябва по нареждане на Зеленски.Марш в стаята си веднага да се молиш пред иконата на Зеленски за хляб!

241

Анонимен

преди 1 година

Боко ке вкара кирчо в затовра, като отмъщение - ше видите!

240

ДО 317

преди 1 година

Бойко ше опрай рабутата ша видиш

239

Пророчество

преди 1 година

Слава Севрюкова е казала:"Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми ."Сега разбирам...после няма как после да дойдат,защото няма да имат бензин.Дори да искат да пътуват няма как освен пеша.

238

Офффф

преди 1 година

Скъпи горива = скъпа продукция= без конкурентност = фалит на много производители =фалит на много доставчици,превозвачи... = ниски заплати = голям глад и мизерия

237

Анонимен

преди 1 година

Сиромасите от ГЕРБ реват,а Цветан Цветанов се вози на частния си асансьор!Дали той има проблем с цената на горивата,а???!!!Или Борисов?!Хахахахаа наивници.Още гласувайте за тия !

236

Анонимен

преди 1 година

От 1 юни 6 лева литъра!И както викаше една със старите килими:''Ходи пеш бе!''

235

до Йосиф

преди 1 година

Недей да се мъчиш да обясняваш на гумени глави и тикви как са нещата.Няма да те разберат.

234

пияница мистик

преди 1 година

Няма протести, значи всичко е наред :))) На които не им изнася винаги можете да си тръгнете, това е... По всяко време сте поканени, ако ви е досадно, да излезете - вратата е там

233

Йосиф в Германия

преди 1 година

Да всички потребители вчера заредих А95 на 2.11 ? в Германия - Берлин... Тук също цените растъът на горе старата цена беше 1.52 ? - 1.60 ? за литър точно за това Германия изпраща всеки ден по пет бойни самолета с воена техника на Украйна за да свали Владимир Путин от Власт и възстанови старите цени. Не е виновно новото правителство на България.

232

Анонимен

преди 1 година

4 не но 6 ще станат

231

Чоко

преди 1 година

Ще стане и 5 лева, както е тръгнало. Само по празниците цената скочи с 10 ст. А едно време при Бойко за такова поскъпване започваха протести и блокиране на магистралите.

230

Анонимен

преди 1 година

Няма да е 4 лв. само 3,99 за литър

229

Анонимен

преди 1 година

Българите сами си избраха тези престъпници! Не знам защо сега негодуват? По една заплата за уКРАЙНА беше призива! Подготвя се нов американски проект за балъците от България и тъй до пълното обезлюдаване! Цената на горивото е вече 2,16 евро, но българина обича да страда за уКРАЙНА, изобщо да страда! Откакто е в ЕС - клуба на бандюгите и е на последно място но на българина не остава друго освен да СТРАДА за себе си и за другите! ЧЕСТИТО!