268

Анонимен

преди 1 година

В Украйна бензинът е 2,20, но го няма. Не може да се зареди повече от 10 л. скоро съвсем ще изчезне. При нас горивата няма да бъдат под 3- 3,50, с тенденция за повишаване с още. Това ще доведе до безумно поскъпване на хляба и храните от първа необходимост. Докато харвардската шайка мисли как ще дава по 400 лв. на бежанците, за българите нищо! Що седим и какво чакаме! Киретата, Асенчетата, укрите вън! Тази война не е наша и никому с нищо не сме задължени! Който иска да воюва да върви в Украйна!

267

Анонимен

преди 1 година

а в Русия бензина е 1,43 лв.

266

Анонимен

преди 1 година

в Турция бензина е 2,53 лв. а ужким бяха фалирали

265

Анонимен

преди 1 година

ЕС сега вади мъдростта "Не е важно ние да сме добре,а Путин да е зле" ,а пък ние отдавна я практикуваме..."Важното е ВУТЕ да е зле,а не ние да сме добре".Под ВУТЕ може да разбирате Великобритания,Украйна,Турция и Европа.Ще гледам цирк как стоят без коли,ток и на студено.Малко като нас да се почувстат.Вие да не би миналата година до край да пускахте парното?Да не би всички лампи в къщи да са ви светели денонощно?Едва ли...Вечно икономисваме,а сега ВУТЕ да видим как ще е.

264

Анонимен

преди 1 година

При тая коалиция всичко е възможно - може дори да станат и 5 лв. , може и въобще да няма горива. Нали сме срещу Русия заедно с целият ЕС.

263

Малко за политика

преди 1 година

Имаме право да наложим вето на това решениена ЕС, ама дали ни стиска да проявим характер?

262

Анонимен

преди 1 година

в Украйна цената на бензина е 2,29 лв а ние не сме във война или сме

261

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 342 - А след 2 години, като те изкарат от регулирания пазар и ти набичат 1 лев ок и на теб, ще те питам, как ще я зареждаш на нощна за 11 стотинки ...

260

Анонимен

преди 1 година

До SSMи ка да ми дреме, баткаааа! Заплата е 15к, имам в златенце поне 50-60, а то сега ще поскъпва, инвестицийки, минвестицийки, имоти, еми - не съм цaрвулин, ксъсан долен, като повечет тука ...

259

SS

преди 1 година

Не бъдете толкова уверени ! До зимата има време ! И не казвайте не ми дреме !

258

Анонимен

преди 1 година

Да удрят 10лв. Не съм бил на бензиностанция вече 6 месеца. Мойта кола си е заредена всяка сутрин само дтярбва да извадя щепсела.

257

Анонимен

преди 1 година

В България едва ли ще има барикади.Ще сме по-заети да гледаме по телевизията как се гърчат западните страни като Германия,Франция и т.н. Те криза отдавна не са виждали,а ние не сме излизали от нея.Ще гледаме сеир.

256

Далай Лама

преди 1 година

Да ходиш да протестираш, да хвърляш яйца , домати,риба , да носиш ковчези и да провесваш бесилки по площадите ,когато държавата ти е спокойна, умерена и уверено върви към благоденствие , е мазохизъм ! 6 ммилиона мазохости си избраха Зеления чорап, Просто Киро и Кокорчо да ги "оправят" ! Наистина няма друг толкова пр... народ!

255

SS

преди 1 година

Лятото ще го избутаме някак,ама зимата....? Ще има барикади по улиците ако така върви !

254

Анонимен

преди 1 година

До 334:Като стане 10 лв мисля да те яхна и с теб на работа да ходя.Гледам добиче си падаш...

253

Анонимен

преди 1 година

Тая зима, май май, ще се играе на бесенка .. деткта игричка, де, да не си помислихте нщео друго ;)

252

НОМЕР2

преди 1 година

Война е! И 10лв да стане бензина, ние трябва а сме на страната на честните! Трябва ВСИЧКО да дадем за унищожението на Империята на злото!

251

Анонимен

преди 1 година

С тия и 20лв. на литър ще стане. Така е като си на периферията на капиталистка Европа, експлоатират те до дупка, унищожават всичко и после обсебват естествените ресурси на туземското население.

250

Офффф

преди 1 година

Превозвачите,утре като започнат протест,ще има *** които да са против тях,но като цяло народа ,трябва да ги подкрепи

249

2030 г.

преди 1 година

-Тате,тате,може ли за Коледа да ми купиш хляб?Бащата ядосано:-Ако намеря!От ЕС казаха като няма хляб да ядем пасти!Ще правиш каквото казва ЕС!Чуваш ли ме!Яж си пастата и си трай!Марш веднага в стаята си да се молиш пред иконата на Зеленски!