8

Анонимен

преди 1 година

То е пределно ясно че ще ударят 4-5-6 лв. даже и повече, няма какво да се правим на ударени. Въпроса е според мен дали ще ги има?

7

Анонимен

преди 1 година

Тамън снишеният бачлщкатор няма да кара бараката си. Нека станат 10лв. за литър.

6

Анонимен

преди 1 година

Важно е да говорим в единен глас срещу Агресора. Нищо друго няма значение - студ, глад, транспорт, ток. Важно е да говорим в единен глас!

5

Отсрочка друг път

преди 1 година

Какво отсрочка? За какво искат ЕС да ги награди? Оръжие на Украйна не дадоха. Едни обещания за ремонти, които не могат да направят. Значи седите в ЕС, в НАТО, но нито се съобразявате с общата политика, нито инвестирате в армия, нито нищо. Само искате помощи. Субсидии и пари да крадете. Няма как да стане. Ако бях на НАТО, бих изгонил България. Като не знае къде да застане - вън. Турция и Русия ще ни подели за часове. Но руските агенти не го осъзнават. Или го, но така им изнася и това искат?!

4

маке

преди 1 година

До две години путин ке падне и горивата ке паднат само у Бугарско не.

3

Lina

преди 1 година

Ужас по ппппппппп. Безгръбначни същества, на техен фон бочо изглежда лидер. Имат си спуснати задачки от фащ и един кръг олигарси, а Бг не им е важна . Да не би да са българи. Време е за протести и да си тръгват към канада.

2

Анонимен

преди 1 година

Нека ударят и 10 само и само осморазрядният селянyp с Е60 да не е на пътя. Помощ за бизнеса, за да не скочат храните, но аутсайдерите на пътя НЕ.

1

Анонимен

преди 1 година

Не, ще ударят 5!