288

Българин

преди 1 година

Цяла Холандия на колела заради скъп данък на колите, тук бай *** не може за цигари да отиде пеша

287

До МС

преди 1 година

Спрете нарочната спекула и вдигането на цените или си ходете!!!!!!

286

до Слави и Тошко

преди 1 година

Сложете ТАВАН НА ЦЕНИТЕ!!!! КАКВИ СА ТЕЗИ ГРАБЕЖИ НАД НАСЕЛЕНИЕТО ПОСРЕД БЯЛ ДЕН!!!!!СРАМОТА!!!!!

285

Анонимен

преди 1 година

2.5 евро

284

6

преди 1 година

Какво отсрочка? За какво искат ЕС да ги награди? Оръжие на Украйна не дадоха. Едни обещания за ремонти, които не могат да направят. Значи седите в ЕС, в НАТО, но нито се съобразявате с общата политика, нито инвестирате в армия, нито нищо. Само искате помощи. Субсидии и пари да крадете

283

Силви

преди 1 година

Кво ни плашите къде3.30 там и 4.00.

282

43

преди 1 година

Ей сега Киро като се върне с инструкциите от САЩ, горивата и 10 лв ще ударят. И децата вече го разбраха, целта на САЩ е, войни, болести, терор и инфлация в Европа, за да вървят американските нефт и газ в Европа, на цени на които Америка иска.

281

Анонимен

преди 1 година

Искам руски петрол и руски газ по дългосрочни договори сега. Тези санкции ни унищожават.

280

цон кай хой

преди 1 година

може ли някой да обясни как в съседна турция бензина е 2 лева, а не са в ЕС и не са икономически развити от икономика на ЕС?

279

Анонимен

преди 1 година

Лукойл и сега преработва по евтин петрол но си определя цените на по скъпият сорт ако започне да внася от по скъпият сорт не би трябвало да има покачване. Крайно време е държавата да вземе мерки срещу тази фирма.

278

перко

преди 1 година

ГЕРБ младежи са виновни за цените!

277

Ердоган

преди 1 година

А в Турция бензина е под 2 лв. а газта до 1 лв. Нерде Ямбол, нерде Стамбул......

276

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ УДАРЯТ,А СЛЕД МЕСЕЦ-ДВА И ДЕСЕТАРКАТА ЩЕ УДАРЯТ. РАЗВЪРЗВАЙТЕ КЕСИИТЕ.

275

Новата молитва

преди 1 година

О,свети Зеленски!Ти който си в Украйна,да се свети твоето име,да бъде твоето царство.Моля те,кажи на Урсула фон дер Лайен да отмени санкциите и да имаме бензин и газ.Моля те,позволи ни да си изкараме насъщния хляб и да не фалираме!Амин!

274

Обява

преди 1 година

Заменям кон за гащите на Зеленски.Спешно!!!

273

БЪЛГАРИНО

преди 1 година

Не виждаш ли че тея управници от ЕС ни убиват. След необмислено исказване на тая терориска Орсула от ЕС цената на бензина и дизела у нас скочиха с 0.20ст само за 3 дни. А на всичкото отгоре тея наште продажници начело с Киро изгониха превозвачите.

272

Анонимен

преди 1 година

Лумпенизацията и профанизирането на ЕС върви с пълна сила. Фон Ла..-но и компания живеят в някакъв паралелен свят. Ще наказват Русия със санкции и ембарго боже мили. Нещастници. Наказват всички европейци. А нашите нефелници вместо директно да преговарят с Газпром преговарят с посредник и забележете, собственика на фирмата е унгарец. Пита се в задачата какъв газ купуваме от посредника?! - Руски! Също като поляците. Купуват руски газ от немците. Ама им спря далаверата. И при нас същото ще стане.

271

Пророчество

преди 1 година

Слава Севрюкова казва:"Страната ще преодолее кризата и ще укрепне. От богоизбрания ни народ ще се роят бъдещи духовни водачи.".Мда...представям си как дават по телевизията българин да обяснява на германците как да си затворят буркани за зимнина и как се отглежда кон,който не иска бензин и не замърсява природата.Може и да покажат дядото,който сам си правеше ток .А бг пенсионерите ще държат реч пред френското правителство как с 300 лв се плащат сметки,лекарства и се пазарува храна.

270

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах кой точно наказваме, понеже отказания петрол и газ от ЕС, Русия го продава на Индия и Китай.

269

Анонимен

преди 1 година

Ще фалираме Русия дръжки...даже и дървата за огрев от Русия трябва да взимаме.Обаче ще гледаме самоубийството на ЕС.Тези май искат да се разпаднат и нарочно за едни може петрол до еди коя си година,а за други не може.Като че ли проверяват кой ще е с тях и в добро,и в лошо.Хубаво ...примерно в Германия ще икономисват обаче ние накъде повече?Или ние ще даваме пример с бурканите от село?