27

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Русия,Китай,Виетнам и Северна Корея ще ти отпуснат гратис ядрени глави,евреино безподобни м.а.л.о.у.м.е.н. Защото американците сте змиите на света! Нямате право на съществувание. Змията не допринася с нищо добро в този свят.

26

Анонимен

преди 1 година

Това само удължава агонията на Укрофашистите, много невинни жертви и фалит на много Европейски държави. И въпреки всичко Русия ще постигне своето рублата поскъпна ние пак сме на стойка партер.

25

Анонимен

преди 1 година

През Германия минават танкове Ейбрам M1A1. Явно НАТО е продал цялата си скрап от 70те, 80те и 90те на украинците. Джавелините и те бяха стари модели, едва 25-30% работили нормално.

24

Анонимен

преди 1 година

На русофилите им излява пяна от ycтътъ га Байдънът си развържи кисията! Амеуика е богата! Давай Байдъне още долáри да ги мачкаме npuмuтuвuтe! АМЕУИКА Е ВЕЛИКА!

23

Анонимен

преди 1 година

До пецата, "Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи." - Клаус Шваб :)

22

БАНко

преди 1 година

ТЕЗИ МИЛИАРДИ СА ОТ ОБЕДНЯВАЩИ АМЕРИКАНЦИ, ПЛАЩАЩИ НЕВИЖДАНИ ЦЕНИ ОТ 50 ГОДИНИ !!! А В МРЕЖАТА ВЕЧЕ ИМА СНИМКИ И ВИДЕА НА РАБОТЕЩИ ФОНТАНИ В ОСВОБОДЕНИЯ МАРИУПОЛ !!!

21

Анонимен

преди 1 година

Руснаците първо оръжието за Украйна унищожават. Така ще обедняват повече американците и ще го свалят от власт това недоразумение. Те дават, ама не стига до укрофашистите.

20

Анонимен

преди 1 година

"Мексиканския президент... нарече необясними действията на Съединените щати... пратили 30 милиарда" - може би някой трябва да му каже, че Еленски приватизира земята на Украйна 2019та и почна да я продава на корпорации собственост на САЩ. Реално на никой в пентагона не му пука за украинците. Търсят начин да си върнат подарените им от Еленски обработваеми площи. Жално им е на хамериканците, че като крали 17ти век не осъзнали че в северна Америка вирее предимно царевичок. Плача.

19

msm

преди 1 година

До Анонимен 16 - хм, мирът беше нарушен от фашизирания В.Путин и неонациска руССия! Как да спреш нещо, което е в болния империалистически мозък на този човек и неговото обкръжение!? Трябва да му се противопоставиш, защото разрушенията и убиствата в центъра на Европа са несъвместими със съвременния ни свят! Отворете очите си, отворете мисълта си, отворете сърцата си за ужасите в Украйна извършвани от руССия!

18

Анонимен

преди 1 година

Поведението на Бай Дрън не е странно,а неадекватно.

17

msm

преди 1 година

Либерално-демократичния свят и идеята за свобода и просперитет имат своя силен защитник в лицето на старите демокрации - САЩ, Великобритания, Франция! Злото в лицето на неонациска и фашизирана руССия, трябва да бъде спряно и победено! Нашия свят няма място за подобни убийци и агресивни изчадия!

16

Анонимен

преди 1 година

Към днешна дата са одобрени повече от 30 милиарда долара за подкрепа на войната в Украйна, а ние изгубихме четири години, когато президентът Доналд Тръмп беше на власт, предлагайки проекти за регионално развитие в рамките на 4 милиарда долара и до ден днешен няма нищо, абсолютно нищо, каза политикът на пресконференция в Гватемала след разговори с президента на Гватемала Алехандро Джаматей.

15

Анонимен

преди 1 година

Тя войната е между САЩ и Русия но американците плащат на Зеленски да му използват територията

14

Анонимен

преди 1 година

Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор нарече необясними действията на Съединените щати, които по време на четири години преговори не отделиха абсолютно нищо за развитието на страните от Централна Америка, а в същото време спешно инвестираха 30 милиарда долара във войната в Украйна.

13

Анонимен

преди 1 година

Колко милиарда станаха до сега С тези пари можеше да се изхрани и живее по добре и в мир много народ по земята За война пари има за мир Не

12

Анонимен

преди 1 година

Хахаха... Поредната партида 'оръжия' създадена 1970та. Гаврата с Украйна продължава.

11

Анонимен

преди 1 година

Метрополията плаща на колониалната си армия...

10

Анонимен

преди 1 година

Още сос за украинското пушечно месо...

9

Никой

преди 1 година

Това не е помощ за Украйна, а подкрепа за неговата война срещу Русия

8

Анонимен

преди 1 година

Ще му се връща...