67

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

.....щото от Русия ....бомбите и ракетите са от мед и масло...за верващите на оорките...

66

Анонимен

преди 1 година

Украйна нека знае, че : САЩ със Една Ръка Дава, а със Две Ръце Взема !

65

СМЕХ...

преди 1 година

Москва , може да удари Америка само с голо дупе по мартинките...ЗА ДРУГИТЕ НАЧИНИ СЕ ИСКА МНООООГО ПАРИ И АКЪЛ---скъпи 74...

64

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ВЕЧЕ ВЕ ОБЯСНИХ , ЧЕ АМЕРИКА И ЕС ИМАТ ПАРИ .....СЕГА ХЕМ ЩЕ ТРЪГНЕ ПАЗАРА НА ОРЪЖИЯ , ХЕМ ЩЕ СЕ ОБНОВИ ЗАЛЕЖАЛАТА ВОЕННА СТОКА С НОВИ ЕКСПОНАТИ И РАЗРАБОТКИ!....ТЪРГУВАЙ---КОГАТО ПО УЛИЦИТЕ СЕ ЛЕЯТ РЕКИ ОТ КРЪВ....ХА,ХА,ХАААА..ТОВА Е ИСТИНАТА...!

63

Анонимен

преди 1 година

В новата военна подкрепа от САЩ има ракети които са с обсег до Москва. Дали сега няма да дават новини и от там на панднали панелки?

62

Джо Байдън

преди 1 година

Къде съм?

61

Помощи

преди 1 година

Пари се дават, за да свърши някой черната работа. Америка дава пари, за да използва украинците като войници, а Европа дава пари, за да си унищожат собствената икономика и енергетика и да чакат евросредства и да създават олигарси близки до управляващите.

60

Анонимен

преди 1 година

Ембаргото отива във джоба на САЩ , а ЕС и НАТО са инструменти за това !

59

Ценности

преди 1 година

Вече за демокрация не се говори. Подкрепя се един диктаторски режим, забранени са всички опозиционни партии.

58

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще подържа преливането на кръв със всички средства , защото от Кравари вече са Прилепи и имат интерес от тава ! Мир се постига със Писалка, а Не със Гилзата !

57

реалист

преди 1 година

Всеки здравомислещ човек му е ясно кой печели от цялата тая сага. Търговска къща НАТО прибира тлъстите печалби, а Украинците и ние (източноевропейците) сме в ролята на пушечното месо в случая. Само лидер като Путин може да ни оправи, но не сме случили на ръководители.

56

АнонимеН

преди 1 година

Да живее майка Русия!!Само тя ще ни избави от душевната мизерия, която ни е налегнала!!

55

истината

преди 1 година

Бай-Дън - ум-ри, из-чадие на АДА!

54

НАБЛЮДАВАЩ !

преди 1 година

Всеки Божи ден,слушаме само негатевизъм,толкова убити ,та държава продаде уражия ,оная държава иска да завземат, таз, едне викат таз религия по превъзходна други ,таз е по превъзходна, толкова ли трудно да променим себе си ? Всички сме от един баща и една майка, с неща негатевизъм и омраза един към друг,правим одоволствие на най големият ни враг дявола, сатаната, а може да се променим, по този начин да преборим,срещу злото ,който е наш враг дявола. НЕ с негативната енергия даго за хранваме а ..

53

Анонимен

преди 1 година

явно разчистват цялата остаряла и ненужна техника

52

ABC

преди 1 година

Ако Турция нахлуе в България с армията си, САЩ ли ще е виновни или УКОПАТОРА? Ако САЩ даде оръжие на България да защити територията и хората си, те ли ще са виновни? Тези, които казват сега Украйна да се предаде, ще бъдат първите избягали или предали се, ако Турция нахлуе в България.

51

Гост

преди 1 година

Троловете отново са наводнили коментарите. Притеснява ги фактът, че ако се наложи ЕС и САЩ могат да произвеждат 100 пъти повече оръжие от рашастан. Да не говорим, че руските танкове сега ще са с електроника на 40 години след като вече няма да могат да купуват френски части.

50

Джо — алтруиста

преди 1 година

Тоя Байдън не се спря да помага ей голямо сърце има тоя човек. И синът си чак вербува за помощник да насилва украински деца и да шмърка бело на аванта от пъповете на елитни *** в Киев, а после да пренасочва Американски данъци за разработка на биооръжия в Украйна, като от завъртяните пари големият Джо прибира десятък. Помощник до помощник - хуманист до хуманист.

49

АнонимеН

преди 1 година

БРАВО НО МОЖЕТЕ ДА ИМ ДАДЕТЕ И 1 БРОЙ ОТ МАЙКАТА НА ВСИЧКИ БОМБИ 10 ТОНА ТРОТИЛ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ ОТ МОРДОРСКВА СЛЕД КАТО БЪДЕ ПУСНАТА ТАМ! ИМАТЕ 14 БРОЯ ОТ ТЕЗИ НЕ СЕ СТИСКАЙТЕ!

48

Иво

преди 1 година

Всеки трезвомислещ американец разбра какво изпусна в Тръмп. Нямаше да има никаква война с него но уви... На Обонго му дават Нобел за мир а прави 3 войни... Смятай