42

Додо

преди 1 година

Покрай Ковид пландемията всеки, който има мозъчни клетки има възможността да се убеди, че фалшификацията на данни и статистики е лесно нещо, когато иде реч за Ковид. Обаче, едно нещо не може да бъде фалшифицирано и това е общата смъртност! Тези дни излезе графика на общата смъртност в Австралия и е очевадно, че така наречената Ковид Ваксина е причинител на силно завишаване на общата смъртност. Доказано и факт! Така, че, колкото и да замитат и крият смъртността от т. нар. ваксина, фактите крещят!

41

Анонимен

преди 1 година

В България преди епидемията на година умираха около 108 хиляди човека. Сега за последните година и половина, починаха около 80 хиляди човека в повече от предишните години. Регистрираните починали от Ковид-19 за тази година и половина са около 35700.

40

Darth shadow

преди 1 година

сзо кой вярва на лъжите за ковид цирка..

39

Анонимен

преди 1 година

У нас не ги крият, даже ги надписват. Помните ли случая с починалото момче от катастрофа, дето го писаха ковид? Ха. Явно на запад и по света сега се усетиха в далаверата да написват бройки.

38

Анонимен

преди 1 година

Да бе крият ги умрелите хахахахха. Всъщност са тройно по- алко.

37

Анонимен

преди 1 година

"СЗО: Починалите от COVID-19 са тройно повече от официалните данни"_______Аха, значи са тройно по-малко от официално обявените.

36

Теодоро

преди 1 година

Абсолютен ФЕЙК. СЗО ЖАЛКИ МИЗЕРНИЦИ

35

Читател

преди 1 година

СЗО се оказа скъпо платена и безполезна администрация. Другото е, че правителствата до едно, бяха купени от частна фармацевтична компания!!!

34

ГОЧО

преди 1 година

Гледах видео(преди време) с вирусолог(изключителен капацитет) който в началото агитираше за ваксинация на населението с такъв патос и увереност, че съм сигурен, че много са му повярвали! Миналата година същият този вирусолог каза, че ваксините са много опасни, защото правят хората зависими от тях и тялото спира само да възпроизвежда антитела! Същият човек каза че до 2 години ще умрат около 30% от всички ваксинирани!! Останалите му колеги дето го обожествяха се отказаха от него!

33

Анонимен

преди 1 година

Само се чудят как да въвеждат здравна диктатура. Кой го е страх от кодида да си седи дома

32

Не

преди 1 година

Умните хора четат и оишат запетайки. Има статистика, която показва, че поне в Германия точно средната продължителност на живот по време на ковид вълната е спаднала с 10г. Всички умираме в даден момент, хората живеят с болести често и по десетилетия.

31

Анонимен

преди 1 година

До ГОЧОПочиналите от кивид се броят по начина по-който се броят врабчета за статистиката на нси

30

///

преди 1 година

Тия са написали "тройно по-малко" грешно !

29

Анонимен

преди 1 година

Като не се правят аутопсии не може да се разбере колко са починали от ковид.Но на умните хора още от началото ни стана ясно че основния процент на починалите от ковид бяха хора със сериозни дрги заболявания, които и без ковид отново скоро щяха да починат.

28

ГОЧО

преди 1 година

И как ги преброихте?? Те официалните данни са силно завишени, само и само да всяват ужас у атъпялото население да се боцкат с експерименталните отрови! СЗО е една терористична организация!

27

Аз

преди 1 година

Ти си живей с 52 милиарда,аз не искам.бати хамстерите.

26

новия световен ред

преди 1 година

Десет правила на Ерата на Разума. Това са теми, които са свързани с новия световен ред, включително масова депопулация, единно световно правителство, въвеждането на нова религия и други. Гранитен паметник, открит на 22 март 1980 г. в графство Елбърт, Джорджия, в САЩ. Например: 1.Поддържайте човечеството под 500 000 000 в постоянен баланс с природата. 10.Не бъдете рак на земята Оставете място за природата Оставете място за природата.

25

Bond

преди 1 година

Ама разбира се, че са тройно! Даже четворно. Чак сега се сетиха, че загиналите в катастрофи всъщност са умрели от Ковидя, а не от ПТП.

24

Жоро

преди 1 година

Тройно повече са заради ваксините. Щи изкарате ли информацията ,че Джонсън и Джонсън ваксината вече е забранена за под 18 годишни и данните им за кръвните съсиреци?!

23

пак тоз

преди 1 година

Щом си вярват.,....