563

Анонимен

преди 2 години

Основната маса от населението е на страната на Русия. Причините обаче са различни. От неосъзната емоция до трезви и задълбочени геостратегически размисли. Само че поради различни съображения /страх от административна, политическа, икономическа идеологическа репресия/ тази основна част си трае. Правителството е проамериканско, нещата се диктуват от Козяк. Докарани са и големи количества военни от НАТО. Обществото е сериозно разделено в оценката на случващото се.

562

Грешна информация!

преди 2 години

Над 80% от българите не съчустват на наглите украинци в България! Не повече от 1% са наистина нуждаещи. Другите дойдоха с мощните джипове с хилядите долари и евро за да си почиват на морето и да веят знамена! Болните, старите и бедните останаха в Украйна.

561

Анонимен

преди 2 години

То отдавна е известно че българите са най-голямия от...к на Европа. Нормално

560

социолог

преди 2 години

Дори и тези проценти са доста поукрасени. С изключение на разните грантъри, позиращи като милостиви бгмами и фейсбук активисти, хората масово не дават пет пари, а доста са са и откровено негативни към укрите.

559

Анонимен

преди 2 години

Прозовавам вскички, които искат помощ за Укрия: заплатата - АНчето - Киев!

558

Анонимен

преди 2 години

Съчувствам на бедните, болни, онеправдани българи!Украинци, руснаци и всякакви други народи не ме интересуват! Докато има българи в нужда е редно да помагаме на тях, а не на чужденци!

557

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно Русия и Украйна ще се обединят и ястребът гanю ще се окаже с 200 хиляди руснаци на своя територия... Смееех! Между другото, защо всички окраинци говорят на руски?

556

Анонимен

преди 2 години

искат като в Украйна, който не се бие с РФ, го застрелват, и тука са активирали сега съселите

555

Анонимен

преди 2 години

Ами българите сме просто реалисти. Ако почнем да съчувстваме на всяка нация, която е претърпяла неправда трябва да ревем по цял ден. Не виждам с какво украинците са по-различни от всички останали хора по света, които са били нападнати. За мен това е дискриминация.

554

Анонимен

преди 2 години

То не само на Украинците,Българите не съчувстват на никой даже и на Българите не съчувстват.Народа е индивидуалист и всеки иска да прецака всеки и се действа на принципа всеки сам си преценя.

553

Анонимен

преди 2 години

По всичко си личи,че България може да бъде извадена от ЕС и подарена на Путин.За разлика от Донбас и Луганск ние нямаме нито нефт,нито газ да бе говорим за литиум,нещо като Крим.

552

Анонимен

преди 2 години

Парите от ЕС в България ги прибират слугите и агентите на Москва,за сметка на това промиват мозъка на хората в посока Путин.Спрете с парите и помощите които наливате от Европа към България и може да се промени виждането,наложете визи за работещите и пътуващите отново,да чакат както преди на очашки и тогава ще оценят ЕС.

551

мястото ни

преди 2 години

не е в Евро Съюза. Там са цивилизованите страни, за руските под логи като нас - евразия, при путин и ердоган и стига са тъпкали тука пари от европа, крадът ги руските слуги, файда йок

550

Тео

преди 2 години

Преди седмица се прибрах от Франция. Ами да ви кажа французите са за путин а не за зеленси4

549

Анонимен

преди 2 години

в нашият затворен комплекс във Варна украинките им купили лък с метални стрели,цялата детска площадка е пробивана сякаш със дрелка,а ние плащаме по 300лв за поддръжка в комплекса,а тези унищожиха всички дъски в площадката.не виждат ли че рушат,защо,от благодарност нали?

548

Петър

преди 2 години

Също ще информирам незнаещите... основателя на Киев и Киевска Рус (още е нямало Русия) е брат на КУБРАТ! Да живее България ,слава на Украйна!

547

Петър

преди 2 години

Срам за нас българите. Но така е ,когато човек не познава историята си,още повече тази,която показва руската политика спрямо България векове наред. Една от последиците от премълчаването на това ,че Русия през последните няколко века ,умело изтри историята ни и я пренаписа по удобен за нея ,както и за Ватикана начин. Аз не знам дали сте се запитвали ,,Защо не се говори и не се учи за РАКОВСКИ,, . Потърсете негови книги,както и неговата,,Руската убийствена политика за българите,,

546

Анонимен

преди 2 години

в Западна Украйна няма война,тя е голяма колкото 3 Българии,да си ходят на хотел там.

545

аз

преди 2 години

вън от България, да ходят където искат, но не и при нас

544

Анонимен

преди 2 години

До 709 Анонимен До АНОНИМЕН "Ами щом до сега не си разбрал,че тези 40лв не се дават на украинците,а на хотелиерите,които са ги настаняват,то не се учудвам,че мразиш тези клети хора принудени да бягат от руския "мир".Опитай се да се поставиш на тяхното място" . . . . Не мога, защото ми липсва тунингованата G-класа на мерцедес или Q7 на ауди за по 200к евро! Как са излезли от Украйна след като имат мобилизация? Цената е 5000 евро не гривни! Бедните са си още в Украйна!