17

Анонимен

преди 1 година

Който не е с нас е против нас /непременно е против вас, ама вие сте прости, и не го разбирате/ - това е стара "демократична ценност", осъвременена от умни и красиви. Обикновено несъгласният с тях бива обявен или за популист или за руски шпионин.

16

Анонимен

преди 1 година

Чл16...но българско не виждам.Има украинско.Там са ги превзели и ги държат заложници.

15

Анонимен

преди 1 година

За мен това означава, че ще търсят общински имоти да настаняват украинци. Или че украинците са почнали да плащат данък смет, данък кола и всякакви други данъци такси билетчета и т н

14

Анонимен

преди 1 година

Чл. 16. (1) Националното знаме на Република България е постоянно издигнато на:1. сградите, където се осъществява основната дейност на Народното събрание, на Президентството, на министерствата и другите държавни учреждения, на регионалните структури на министерствата и областните администрации, на Конституционния съд, на органите на съдебната власт, на Българската народна банка, на Българската национална телевизия, на Българското национално радио, на общините, районите и кметствата, както и на държавните и общинските училища;

13

до кмета

преди 1 година

Аз друго си мисля, слатинци ще видят метро ама друг път.

12

до 9

преди 1 година

До Анонимен отивай си слагай знаменца заедно с киро на фейсбук да показваш солидарност, а не на държавна институция !

11

Българин

преди 1 година

В България на Българските институции имат място само Българските знамена, по конституция! - това е демокарция Георгиев, а не американците или ЕС ни платиха, а и ние изпълнихме.

10

Анонимен

преди 1 година

Това не е показване на солидарност,а че е собственост на Украйна,защото е на сграда на общината.Има голяма разлика.

9

Анонимен

преди 1 година

Грубо погазване на българската независимост е да се слага чуждо знаме на община.Така все едно е превзета.Не му е там мястото.

8

стига бе

преди 1 година

Я кажи шефе на СОС-а, по кая наредба и по какъв начин, къде и кога се слагат национални флагове на друга държава? Фандъчка да не е кмет на Киев случайно?Още малко ви остана там герберски ...

7

Анонимен

преди 1 година

Голям ужас, че ще покажем солидарност с една малка газена от окупатор страна... Колкото повече време минава, толкова повече лай..та започнаха да ни замъгляват, че в крайна сметка става дума за една безмислена война с много жертви и от двете страни и милиони изселени хора. Едно е да сложиш флага на непретенциозна страна, друго е да покдрепяш един окупатор, който изпитва желание и апетити към твоя народ

6

Анонимен

преди 1 година

Очаквате да съм читав гражданин и си плащам данъците. За целта не е ли необходимо поне малко да одобрявам държавата си? Щото нещо напоследък изобщо не я одобрявам.

5

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за грубо посегателство над демокрацията. Изражда се политическият популизъм и придобива размери, които са силно притеснителни. - представяте ли си колко сбъркана ценностна система има тоя и колко сбъркани понятия за правилно и неправилно.

4

и

преди 1 година

това на снимката не е шефа на СОС

3

Пацо

преди 1 година

"погазване на демокрацията" тоя идея си няма значи какво означава демокрация, не е синоним на свободия бе ке.леш

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя продажникк как може да сложи щуждо знаме на българска институция и давика, че другите показвали демокрацията и законите?

1

Анонимен

преди 1 година

Спазвай закона Жорко и не слагай чужди знамена на български институции