27

Радев

преди 1 година

Проглема е че имаме много руски поданици по душа русуфилчета тук в България,който се ползват с привилегии на Европейският съюз,работа свобода на предвижване за разлика от руските им съграждани,но плюят против всичко родно и всерусийският им государ товаришт Путин е всичко за тях,говоря за нашите *** неграмотници,а какво ще правят северните славяни от бившия СССР,време беше да си покажат рогата,то да е чул нещо добро човек от там

26

Анонимен

преди 1 година

22 ако погледнеш картата хубаво ще видиш че Русия контролира територия по голяма от Великобритания. Едва ли можеш да видиш мащабите поради това че сравняваш всичко с твоето село.

25

Анонимен

преди 1 година

27 ти си . Чувал ли си за съюзната държава? Тръгнал да поучава а. Русия и Беларус е ЕДНО.От 10 февруари 2009 г. Русия и Беларус са завършили първия етап на съвместни военни програми за обучение на офицери, предназначени за интегриране на военните структури на двете страни. Този военен колектив се нарича Регионална група сили на Беларус и Русия.

24

Анонимен

преди 1 година

До 26 Анонимен Ако Беларус се присъедини означава, че русия признава загубата си и търси втора войска. Второ това означава че и други държави може да се включат към Украйна. . . . Не! Точно това не означава! Когато нещо не си разбрал, не коментирай! УЧИ И МАЛКО ПРАВОПИС - КАТО СЪВЕТ! Все пак Русия се пише все още с главна буква, независимо от това дали е агресор или нещо друго!

23

Анонимен

преди 1 година

Ако Беларус се присъедини означава, че русия признава загубата си и търси втора войска. Второ това означава че и други държави може да се включат към Украйна.

22

Анонимен

преди 1 година

До Morski Заради едни неразумни демократи ,който забраниха да говорят на майчиният си език ,заради едни шмекери евреи още по големи демократи ,окупирали Украйна ,заради едни тайни военни лаборатории с чума , туберкулоза ,треска ,заради Хайл ,на гиляку ... заради изгорените живи ....дано те стигне

21

Анонимен

преди 1 година

Не знам, чета много заклинания в бъдеще време. Войната все още се води в Украйна и Русия полека увеличава контролираното простоанство. Как зе я побеждават? Математиката казва друго.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен до ФактИ как точно ги смачкаха? за 70 дена руснаците превзеха град и половина и десетина села. Руснците загубиха крайцер от армия която няма флот. Това е толкова трагично жалко че ще се учи във всички военни академии в следващите 100 години, но пък си "набраха" перални и старо бельо

19

Morski

преди 1 година

До 20-Наистина заради болните амбиции на един дърт РАШИСТ - ПУЙКИН! И държавата си съсипва, и народа си убива. А странното е, че се мисли за недосегаем за ракетите скрит като мишка в бункера си! О, неразумни уроде!

18

Анонимен

преди 1 година

Аман от тоя!Сума ти хора загинаха,заради болните му амбиции.

17

Анонимен

преди 1 година

Путин е на власт повече от 20 години а толкова време на власт не е за хора с лабилна психика , защото се самозабравят и резултатите са винаги трагични

16

Анонимен

преди 1 година

До 15 ако ще мачкат като руснаците ,бая челни чували ще се върнат в Беларус,а и Лукашенко ще постъпи много тъпо ако нападне

15

NoirFire

преди 1 година

Те руснаците ще ви изринат до седмица и без Беларус, Зеленски да спре да разпространява наркотици сред хората си.

14

Анонимен

преди 1 година

Беларуската армия не подкрепя лукашенко ще минат на страна на Украйна ако ги вкара във войната

13

Анонимен

преди 1 година

добре скоро очакваите удар от север белорусите ще ви мачкат от запад на изток

12

Анонимен

преди 1 година

Укрите все са готови и все ги тъпанят като шкембе в дувар!

11

АнонимеН

преди 1 година

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПУТАНИСТИ СЕ ИЗБИЯТ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! ЗАПОРИТЕ КОНФИСКАЦИИТЕ И САНКЦИИТЕ НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА КОМУНДЕЛИСТАН СА МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МАЛКО!

10

Анонимен до Факт

преди 1 година

Дженди фактите са такива, че укрите от 2014-2015 до сега не можаха да се научат да воюват и не си взефа поука. Въпреки всички няляти милиарди, Натовски инструкури, нови военни технологии и много добре въоръжение РУСНАЦИТЕ ги смачкаха. Гледайте Телеграм там е истината ВСУ търпят поражение навсякъде и пак се образуват няколко котела за укрите. Украйна с цялата подкрепа на НАТО и и ЕС е смачкана и това е само специална операция. Ами Русия ако им обяви война какво става ?

9

АнонимеН

преди 1 година

ВЪВ МОМЕНТА СЕ ИЗБИВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УРРОДИ И ОТ БЕЛАРУС И ОТ СИРИЯ И ОТ МОРДОРСКВА - ТИЯ КОИТО УБИВАТ ЗА ПАРИ БЕЗ ГРАМ МОРАЛ И СЪВЕСТ! ЕЗИНСТВЕНИЯ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ НЕ СЕ ИЗБИВАТ ДОСТАТЪЧНО НА ДЕН А ТРЯБВА ДА СА МНОГО МНОГО МНОГО ПОВЕЧЕ ИЗБИТИТЕ ПУТАНИСТИ!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Ако някоя държава даде оръжия на Русия тя си остава неутрална, това не е намеса във войната.