370

Я ЛЮБЛЮ ДЖАВЕЛИН

преди 1 година

БРАВО НА БСП И НИНОВА, ПРЕЕВАХА ПУТИН!

369

Стига глупости

преди 1 година

До НИНТЕКС: Много ти работи въображението. Пробвай се с комикси.

368

Наумов

преди 1 година

Абе тея американци пасат трева. Сами се разоръжават. Пращат ново оръжие , а руснаците го взривяват още на границата с Полша или го пленяват малко по-навътре. По глупави хора да си наливат парите в каца без дъно едва ли има. Питате откъде знам че става така ли? Ами то е логично. Русия владее небето над Украйна, а американците са просто най-глупавите хора на света. Даже един зомбиран руснак има повече мозък от тях.

367

SS

преди 1 година

Питам ? Имаме ли толкова интелектуален и технически капацитет за да ремонтираме бойна техника ?

366

ала бала

преди 1 година

ще ремонтираме танкове и оръдия.......трябва да ги докарат тук, заводи за ремонт почти няма, частите са руски, време за ремонт 1 год. после да пътуват до украйна и путин ги чака на границата с ракети и бомби......де е киро - на кирия!

365

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Докато не изгоним и последния комунист и демократ промяна няма да има .Петков вече 3 та година си чакаме безусловния базов доход,безвъзмездни средства, два плана за възстановяване,швейцарска минимална пенсия,швейцарска минимална заплата,шкаф,тридневна или четириневна работна седмица, но още го няма само се пълним с бежанци на платена издръжка от народа ,вече ни писна всички престъпници ви чака затвор

364

Состин

преди 1 година

Днес стана ясно че жалката сбирщина наречена правителство се интересува само от това да седи на власт и да краде. То не бяха приказки, закани и нскрая видяхме че *** е фансла киро за стафидките, що той топки явно няма. Жалка гледка.

363

Анонимен

преди 1 година

Виждам ли още жълто около устничките или така ми се струва? Мутрополитици управляваха сега пуснаха детската градина!

362

Нищо ново

преди 1 година

До Шефрет: Няма да ни унищожат нищо руснаците, ще си получим парите за оръжието. Просто унищожават оръжейните пратки, когато пристигнат в Украйна. Една ракета по склада и дотам.

361

Какво следва

преди 1 година

До XXL: Интересно обяснение. "Свили" им Крим, а те, украинците обстрелваха Донбас и Луганск, правиха тайни лаборатории за биологично оръжие, искаха да правят атомно оръжие. И така щяха си върнат Крим? Предизвикаха войната. А сега накъде? Чакат да загубят и Одеса и тогава ли ще преговарят? Да видим.

360

Шефрет

преди 1 година

Руснаците имат пълно право да ни унищожат Военните заводи след това решение.

359

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са крадци,бандити и измамници.Имам конкретни впечатления от тях по време на масовата приватизация у нас.Пожелавам им да бъдат избити от украинските герои!

358

Големинов

преди 1 година

Дядя Путин е пътник. Когато сдаде багажа и Русия подвие опашка, тогава ще видим какви опорки ще снасяте тук.

357

XXL

преди 1 година

До Малко за политика - щяха да я започнат с "намерението да правят ядрено оръжие"?! А дали пък обстрела не започна откакто един Руски Гном им сви Крим? Толкова ви е изтъркана руската балалайка, че вече е безинтересно. По типичния КГБ/ФСБ способ вменявате на жертвите това което мужиците направиха. Личи си ошлайфаната руска школа!

356

Абе

преди 1 година

Какъв народ бе вдигнаха ви бензина газта хляба всичко се увеличи двойно и пак се радвате на тия.как може да се радват че наказват една държава за която България е едно голямо нищо.с

355

Запозната

преди 1 година

До сега трябваше да сме им пратили всичкото наше оръжие,защото НАТО ни пази. Ако си беше г-н Плевнелиев и г-н Борисов можеше и с войници да помогнем. И като минават руски кораби да пускаме торпеда.

354

Шапитов

преди 1 година

Абе тук отде се извъди толкова миролюбив народ? Ние защо направо да не затворим оръжейните заводи или поне да произвеждаме само за самоотбрана, че всеки продаден куршум значи отнет човешки живот. Ако Ниновица не предложи тотална забрана за продажба на оръжие, значи е дoлна лицемepка.

353

9

преди 1 година

И как по-точно ще я носят тази военна техника тук? И ако някой може да ми каже врътката със зърното, щото Украйна вече няма излаз на море...

352

Днес

преди 1 година

Се набутахме в американския капан .сега без проблем сащ ще товарят оръжие колкото си искат .Нема утърване вече България има украински депутати .

351

Малко за политика

преди 1 година

До XXL: Не, това е условието за мир. Русия не можеше да не защити населението на Донбас и Луганск от изтребление. Войната я предизвикаха украинците. Осем години обстрел на Донбас и Луганск, тайни лаборатории за биологично оръжие, намерения да правят атомно оръжие, сто хилядна армия край т.н. линия на разделение. Ако Русия не беше започнала войната на 24-ти Февруари, Украйна щеше да я започне на 28-ми срещу Донбас и Луганск. Зеленски сам казва, че са се готвили.