430

П.К.

преди 1 година

Нещо се провали голямото скачане и навеждане на наш Кирчо???...

429

Анонимен

преди 1 година

***

428

Мда

преди 1 година

Ще се правят, че уж ремонтират, а всъщност ще изнасят оръжие, но Путин не е толкова заблуден икато по-голямата част от българския народ.Оаквайте включване от Путин...

427

карачанаков

преди 1 година

Ха,ХА,Ха Корнелията Ви сложи в малкия си джоб.Цял месец ни проглушихте ушите че сте с Украйна и ще и доставите оръжие за да се отбранява от червените серсеми и накрая ще ..., ремонтирате нещо ,ама какво точно не е ясно.Срам и позор.

426

Анонимен

преди 1 година

Това правителство са патологични лъжци! Само когато спят не лъжат!

425

Мен

преди 1 година

Една седмица мислихте как да излъжите простолюдието, но част от хората не са толкова прости за да разберат че всъщност гласувахте за изпращане на оръжие, но под уговорката че уж ще ремонтирате. Не пускате кокала, защото друг може и да няма.

424

Мен

преди 1 година

Извъртяха задниците така че да не им се развали седянката. 240 хрантутници.

423

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква техника да ремонтираме, ще им пращаме наша... този закон го приеха така за да ни излъжат за пореден път... и да не се разпадне коалицията... колкото купуваме газ от Тринидад и Тобаго... толкова и Украинска техника ще ремонтираме.

422

!

преди 1 година

Сите са маскари.

421

Sassin

преди 1 година

Уж ще ремонтираме, а всъщтност ще даваме наше родно!Гледайте сега след 4-5 дена как отремонтирана техника ще се праща в ***!

420

Анонимен

преди 1 година

Някой да ми обясни, как ще ремонтираме украинска бойна техника (която е руска), след като нашата бойна техника (пак руска), я ремонтира Русия?????

419

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов и Иво Мирчев, като сте по 250 кила и си облечете камуфлаж ще приличате на танкове. Ще изпратим вас.

418

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!

417

Анонимен

преди 1 година

Пичове, само на един въпрос искам отговор. КАК точно ще в транспортират тази техника за ремонт, като едвам имат гориво да зареждат фронта. Кой ще я изнася тази техника, когато отстъпват?

416

Анонимен

преди 1 година

Като в сервиз за домакинска техника. Върнете ни старата, ние ще ви изпратим нова, докато отремонтираме старата. Кого лъжете, бе, си мрели душици? Господ ви гледа отгоре, не можете да се скриете от справедливия гняв!

415

Анонимен

преди 1 година

Военно- техническа помощ. ..терминът военна вкл всякаква военна помощ. Техническа е за заблуждение. Само наивни и глупави ще повярват, че българите ще ремонтират техническите оръдия на урките. Срам и позор за БСП, к парадират, че са против военна помощ за Украйна, а всъщност гладуваха за това.

414

Анонимен

преди 1 година

КАК ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ТЕХНИКАТА ДАЛИ Е РЕМОНТИРАНА УКРАИНСКА ИЛИ НАША, КОЯТО ИМ ПРОДАВАМЕ. ЕДИН ЖУРНАЛИСТ КАТО ЗАСНЕМЕ И ПИШЕ, ЧЕ ТОВА Е НАША ТЕХНИКА И Я ИЗНАСЯМЕ ЗА УКРАЙНА ВЪРВИ, ЧЕ ДОКАЗВАЙ, ЧЕ Е УКРАИНСКА, КОЯТО СМЕ РЕМОНТИРАЛИ. КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД И ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ КИРО МЕНТЕТО....ИЗКПЪРЗАЛЯХА КАКА КОРНИ И ВСИЧКИ НАС. ТОЙ КИРО ОТДАВНА ГО Е ЗАМИСЛИЛ, ХЕМ АГНЕТО ЦЯЛО ХЕМ ВЪЛКЪТ СИТ, АМА...

413

Ами

преди 1 година

Всички депутати имат къщи в чужбина и изобщо не ги интересува какво ще стане с България това са едни национални убийци.

412

Morski

преди 1 година

До 426 "Малко политика" - Явно dnes. Ка са робофили, щото ме трият и то без да пила никакви нецензурни изрази! А що се отнася до твоето "А в тази гражданска война, която започна от 2014г. Русия не можеше да остави на изтребление рускоезичното население на Донбас и Луганск."-Издишаш, много! Русия точно сега унищожава рускоезично население в Луганск, Мариупол, Бердянск, Херсон... и защо ли?! Всичко е просто. Русия ги смята за предатели,от което следва много простия извод-не е ГРАЖДАНСКА.

411

Анонимен

преди 1 година

До 426 грешиш историята в Донецк и Луганск не почва през 2014 а през 2010 с пращането на 5000 руски войници и почва терор на хората който не са с руско самосъзнание от тогава има към 150 000 изселени украйнци