36

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 46 - С такива като теб ще се разправяме после като си отидат гостите !

35

ccc

преди 1 година

До SSПардон грешка еднакви са като лесна опутреба (обърках с РПГ тата) и двете са лесни и във военни условия от носене на рамо в поход за 5 секудни са готови за стрелба с автоматично насочване ....

34

ccc

преди 1 година

До SSС Джавелина може да стреля всеки с 5 минутен инструктаж всичко и е автоматично при NLAW трябват поне няколко дена тренировки за същия резултат.

33

Кропто Крал

преди 1 година

Здравейте аз съм биткойн-милярдер ,но ми трябва българска банкова сметка да и прехвърля 5 милярда $ и да ви дам 10% за услугата 500 милиона $ ,но трябва да ми изпратите 5000$ за такса превод ,че в Нигерия няма къде да обменя биткойни.Пишете ми на мейл ; зеленхайвер кльомба ало.даге

32

Анонимен

преди 1 година

На мен Зеления лично ми каза за 12000 унищожени руски танка! После падна в купчината брашно на масата, заспа и се нaaака. (Щом така по ви харесва думичката)

31

Анонимен

преди 1 година

На мен Зеления лично ми каза за 12000 унищожени руски танка! После падна в купчината брашно на масата, заспа и се ***.

30

Анонимен

преди 1 година

според не много точни данни от интернет руснаците разполагат с 20000 танка.Украйнците са унищожили около 7 процента от танковете им.Остават само още 19300 танка.Дерзайте момчета! Докато унищожите още 10 процента руснаците ще са стигнали Полша.Тва при положение че не ги зачешат с атомни ракетиНа какви глупости се радват тези идиoтi... Ръкопляскат на собствената си смърт.

29

Анонимен

преди 1 година

Ще кажа на мама.

28

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, те и нашите роми си кръстиха децата версачИ и подобни, явно нивото си е ниво. Значи от 2018 г. е тръгнал замисъла за сегашното положение. Прекараха ни през ковид19 от лабораторите им за да намалеем, да се обогатят от ваксини и сега ЕС да обеднее. Нищо случайно няма, това си е сценарий и зеления джуджак си кара по него. Бежанците настанени в хотели, /а не в лагери/ за луксозен престой. Злото иска господство, лъгаха ни с демокрация, свободно движение /за да станем роби на запада/, равнопра

27

Анонимен

преди 1 година

Скоро няма да има кой да кръщават

26

анонимен

преди 1 година

Хей,45 отивай си в Русия. Тя е добър клозет,да драйфаш там. Не се връщай обратно. И нещо за теб: СЛАВА НА УКРАЙНА. 85% В БЪЛГАРИЯ СМЕ С НЕПОБЕДИМАТА УКРАЙНА.

25

Анонимен

преди 1 година

Драйфа ми се като чуя за украинец. Осмърдяха света с неоправданите си претенции.

24

ха ха

преди 1 година

Чавка им изпила и малкото акъл. Двоумя се дали макетата или укрите са по-зле?!

23

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да си се бъгнал, за да кръстиш детето си като противотанкова система? Да знаете дрогата прави мозъка на спагети!

22

тома

преди 1 година

А байдън кога ще посети завода в който се правят ф-ките за България

21

Анонимен

преди 1 година

Опасно просташки и нагъл народ.

20

Анонимен

преди 1 година

За 9ти май останали 3-4 от безаналоговоте Т90. Има и безаналогов изтребител 1 брой. Безаналоговоят Москва потъна безаналогово, но ще има безаналогови ракети хиперзвукови с крадена технология от НАСА от 60те години, която *** са разгадали безаналогово.

19

Хасмералда

преди 1 година

Пурдавачка сам на Женския пазар и изкам да кажа, че не на вас, а на нас украинците са ни братски народ, защото по сичко са като нас. И те кату нас обичат на аванта да са, и техните като наште момичета обичат ени други работи и да искарват парички от тях, и те като нас си кращават децата. От наште са.

18

Гошо

преди 1 година

Няма да има танкове на 9 май. Не са останали.

17

донецки защитник

преди 1 година

благодарим ви за подаръците