19

Ама как лъже

преди 1 година

Вече имаме и примери..намалянето на ДДС за туризма и ресторантьорите доведе в крайна сметка до..увеличение на цените. Даже нагло ни обяснява по телевизията ония лапад на тиквата с конската опашка,че намаленото ддс било за тях ,а не за потребителите. Така че скрий се лъжкиньо. Аз , като краен потребител плащам на всичко 20 процента ддс ще плащаш и ти.

18

Анонимен

преди 1 година

"В момента масово се затварят малки пекарни и големи заводи, защото не могат да издържат на икономическите условия" , ето я невидимата ръка на пазара Трябва да остане само един

17

извод

преди 1 година

Хора, граждани , селяни, данъкоплатци, не ви ли писна това будалкане че отпадането на ДДС ще доведе до по-ниски цени. На тази демагогия няма ли кой да сложи край. Проблема на хората не е в ДДС, ПРОБЛЕМА Е В НИСКИТЕ ДОХОДИ.

16

БГ Гражданин

преди 1 година

Не - просто ще вдигне печалбите им с 20%.

15

Мунчо

преди 1 година

С 20% ще скочи пачалбата на хлебарите. Някой да е видял да се намали цена? Пример са ресторантьорите

14

Анонимен

преди 1 година

тая да не реве по телевизиите, ами да си намалят печалбата !

13

Г-жо Кокошкина

преди 1 година

"Гладна кокошка просо сънува" - Владимир Илич Ленин

12

Анонимен

преди 1 година

Дано копаят шистова газ в Добруджа! И без това зърното от там се изнася а ние ядем трето качество внос...

11

Анонимен

преди 1 година

А Канадците ще копаят ли за газ в Добруджа? Кире каза ли ви за договора дето е подписал с канадците? Уж дойде да маха корупцията, а си направи обръч от фирми, минава през главите на хората, ще фалира държавата, че и във война ще ни вкара. Киро го мислех за новия Жан Виденов, но тоя ще е още по-зле.

10

Зозо

преди 1 година

Ще спадне цената, ама друг път.

9

Не е вярно

преди 1 година

Тая Кукушева кукушка й е изпила ума. 20% от цената с включено ДДС е повече от самото ДДС. Ако хлябът е 1 лв без ДДС, то с ДДС ще стане 1.20. 20 ст от 1.20 са 1/6, а 1/6 очевидно не е 20%. С две думи, мисирките нямат свършване.

8

Анонимен

преди 1 година

Лъжа. Ще увеличи печалбата на Картела на хлебарите с 20 процента.

7

Анонимен

преди 1 година

Кукушева, уведомиха ли те че днес ЕС закопа икономиката ни? Въведоха ембарго върху руския газ и всички продукти като бензин и производни. Никой няма право да ги внася, нито пряко, нито чрез втора, трета или пета страна. Това как ще се отрази на хляба? Да не излезе, че вие го сваляте с 20% като не влизат доходи в хазната, но хляба скача двойно! Хора, какво правим?

6

Анонимен

преди 1 година

На хотелиерите и ресторантьорите трябва да се вдигне ДДС-то както беше. Видя се, че това неработи и цените се качиха. Още повече, че по ресторанти и хотели ходят богати хора, нека си плащат !

5

Що"Да"Вида

преди 1 година

Баси глупостите дрънка, щяли да свалят цените дръц.Ако намалят данъка, бюджета се свива, дето и сега го няма и кво прайм тогава, съкращаваме държавни служители.Да ама не, тези служители крепята всяка власт, ппосегнат ли им и падат до седмица.

4

Анонимен

преди 1 година

Скоро хората ще почнат да ползват пет-пръстовия ваучер по магазините. -100% намаление.

3

КУРкушева

преди 1 година

Ще поевтинее, ама друг път

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

едва ли не лъжете

1

1

преди 1 година

Намаляването с 20 % ще увеличи печалбата на хлебарите с 20 %, а цените няма да мръднат надолу. Видяхме го вече със заведенията.