10

къде ми е...

преди 1 година

...поста с "на Биси майката". Това ли е изкачване с 10 пункта на свободното слово...

9

Анонимен

преди 1 година

А да, таксата за транстпорт е по-висока за другите, да, има разлика, верно е.

8

Анонимен

преди 1 година

До Една българка Досега аз нямах проблеми с пощите, майка ми пенсионерка също. Не очаквам кой знае какви нови неща, тъй като ползвам също Спиди и Еконт (даже DHL) и виждам че с пратките е същото, търсят се по рафтовете и единствено после се подписваш на дигитално устройство, а не на касов бон.

7

Една българка

преди 1 година

Еми до сега нали все българи управляваха пощите - видим е резултата. Нека дадем шанс на млади и образовани хора, да видим, може пък и да потръгнат нещата. Стига с тези пенсионерски заспали "специалисти".

6

П.К.

преди 1 година

Във 21 век Български пощи НЕ ИЗДАВАТ ДОКУМЕНТ НА ПОЛУЧАТЕЛЯ НА ПЕНСИЯТА. Има само една разписка ЗА ПОЩИТЕ, на която получателя се подписва и тя се прибира от пощенския служител. Това издевателство към гражданите този принципал не чуе ли, не види ли? И занапред ли ще продължава така? И НЯМАШЕ ЛИ ЕДИН ЧИСТ БЪЛГАРИН да заеме този пост в БЪЛГАРСКИТЕ ПОЩИ?

5

Анонимен

преди 1 година

До т.е. Е нали Родшилд така е казал на скулптурката Веселина, когато се е развеждал с нея защото не му родила дете. Няма да има българи. То и следващата му родила чуждо, но родила.

4

Анонимен

преди 1 година

и тоя ли е чужд гражданин

3

Анонимен

преди 1 година

е щом е млад и амбциозен, няма страшно!

2

т.е.

преди 1 година

вече няма да има "Български пощи", а ще бъдат гръцки......напънът за ликвидация на БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ Е ГНУСЕН.

1

Анонимен

преди 1 година

и тоз небългарин , явно подменят цялото ръководство на държавата с небългари , а тази пък шматка как си отговаря на името само калинки