24

Гоце Делчев

преди 1 година

Хич, ама хич не ми дреме какво казали "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ"от РСМ и *** на ДъБъ! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

23

БАН

преди 1 година

Северните македонци да влизат в правия път, че както им се канят шип търите: Со к = рци ке ви тепаме.Тоя прираст на населението им - ясно е кои имат по 7-8 дечиня. Не ке да са антички ;)Да гледат Косово и за размислят.

22

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям да пада ветото стига с тая омрава

21

проф.БожидарДимитров

преди 1 година

Господата интелектуалци в скоро време да покажат някой древен документ,който да е написан на македонски език и с македонска азбука, или в който поне да се споменава за македонска нация и държава от началото на Новата ера насам!Вярвам,че това са ерудирани интелектуалци,които преди изказванията си се консултират с историци,археолози и т.н.!Целият съм в очакване,а предполагам също и цялата световната научна общност!

20

Анонимен

преди 1 година

На 9май Русия ще обяви война на НАТО.След месец вероятно ще сме история всички в Европа.

19

Анонимен

преди 1 година

И аз искам да намерим решение, но макетата не искат. Защо няма българско малцинство в Македония? Или да ни признаят малцинството или да кажат че сме един народ. Тяхна работа, все ми е тази кое но нещо трябва да направят. Аз лично не ги искам тея профани в македония да ми се признават за Българи. Българите като цяло са интелигентни и възпитани. Макетата не са нито възпитани нито са културни нито са българи.

18

Анонимен

преди 1 година

Тези интелектуалци трябва да са харвардски възпитаници. Дреме им за България, колкото и за СМакедония! Тапи продажници!

17

Анонимен

преди 1 година

АМИ ТО НЯМА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК...Не съществува такъв...По времето на Сашко Македонскиот ВСИЧКИ са говорили на гръцки. От царя до най-простия оФчар...щото са били гръцка васална територия.Когато България ги завзема след война с гърците- там се е говорило БЪЛГАРСКИ защото са имали български владетел...После са територия на Сърбите ... ДАЛИ ИМАШЕ МАКЕДОНСКИ КАТО ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В ЮГОСЛАВИЯ ? НЕ ! Та кой от тези три езика македонските оФчари смятат за "македонски"?

16

татар-сеирджия

преди 1 година

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!

15

Анонимен

преди 1 година

Македонските политици не са с европейско мислене - щели да правят железница до границата с България, да ремонтират пътища, да признават история. КОГА?КОГА?Тези неща нямат нищо общо дори с европейските ценности. А те ги поставят като условие. Тотално са объркани.И това братосване, приятелство, близки народи са пълни глупости от комунизма. Трябва да има единствено прагматизъм!!!!Спазване на клаузите от договора 2017г.

14

Анонимен

преди 1 година

Македония е измислена държава от Г Димитров и съветските другари , предлагам България и Албания да си я разделят и случая да приключи . Между другото македония е била област на България като Мизия и Тракия.

13

към интелектуалците

преди 1 година

А какво предлагате,а?Да си плюем на историята и името и да ги пуснем Османовци,Заювците,Бучковски-сите сърбомани?Дето предците им са изклали над 20 000 българи патриоти по време на кървавия Божик.ТВЪРДО НЕ!Или се отказват от средновековните си измишльотини от териториалните претенции и езика на омразата и си пренаписват учебниците и ги подкрепяме за ЕС или да стават албанска провинция.Това е положението и северните-сърбомани може би бавно но със сигурност ще го разберат.

12

Анонимен

преди 1 година

Като покажат резултати ще се прегледа напредъка и ако са добри резултати ще влезнат. От България няма избягали македонци че са бити или затваряни а точно обратно от Македония има 2-3 милиона бежанци.

11

Щирлиц

преди 1 година

Съратник на предателя Ж.Ж.,дава мило и драго да предаде отново България!От пребоядисани кому.няги толкова.

10

Анонимен

преди 1 година

Трябва да излизаме за да наритаме и изгоним от държавата боклучарника на ПП с Кирчко и кокорчовеца!

9

кмето

преди 1 година

Кви интелектуалци са тия смеш.ници...?

8

българин

преди 1 година

БРАВООООО!!! Българи+македонци=ЮНАЦИИИ!!! Къде мога да се запиша в този клуб? Дайте адрес за контакти!Стига сме гледали детски филмчета от руското посолство в Скопие как кирилицата била измисленацв Македония!!! Долу руските нацисти!!! Да живее България!!! България+Македония=ВЕЧНА ДРУЖБА!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Сближаване на двете държави на основата на европейските ценности, е като порно канал за еднополови мизантропи. Сближаване може да има само,на основата на културни,религиозни и национални ценности народи с обща история и обща кръв във вените! Европейските ценности са утопия на англосаксонците!

6

Гоце Делчев

преди 1 година

Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между РСМ и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право на РСМ за начало на преговори за членство в ЕС.Де факто,според тях,ние сме врагове и членството им в ЕС е недопустимо.То може да стане факт само,когато всичко гореизложено трайно и необратимо се промени.

5

български избирател

преди 1 година

Бла, бла, Бла.РСМ има зор да влиза в ЕС, ние за никъде не бързаме,ще почакаме ... Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. А в комисията отказват да подписват документи, които са на "официалните езици на двете страни".