25

Анонимен

преди 10 месеца

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.Държавица, в която живеят сърбомани, половината албанци, циганималкотурци, която краде чужда история и език,няколко пъти сменя име и идентичност, е обречена.

24

Гоце Делчев

преди 10 месеца

Хич, ама хич не ми дреме какво казали "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ"от РСМ и *** на ДъБъ! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

23

БАН

преди 10 месеца

Северните македонци да влизат в правия път, че както им се канят шип търите: Со к = рци ке ви тепаме.Тоя прираст на населението им - ясно е кои имат по 7-8 дечиня. Не ке да са антички ;)Да гледат Косово и за размислят.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Подкрепям да пада ветото стига с тая омрава

21

проф.БожидарДимитров

преди 10 месеца

Господата интелектуалци в скоро време да покажат някой древен документ,който да е написан на македонски език и с македонска азбука, или в който поне да се споменава за македонска нация и държава от началото на Новата ера насам!Вярвам,че това са ерудирани интелектуалци,които преди изказванията си се консултират с историци,археолози и т.н.!Целият съм в очакване,а предполагам също и цялата световната научна общност!

20

Анонимен

преди 10 месеца

На 9май Русия ще обяви война на НАТО.След месец вероятно ще сме история всички в Европа.

19

Анонимен

преди 10 месеца

И аз искам да намерим решение, но макетата не искат. Защо няма българско малцинство в Македония? Или да ни признаят малцинството или да кажат че сме един народ. Тяхна работа, все ми е тази кое но нещо трябва да направят. Аз лично не ги искам тея профани в македония да ми се признават за Българи. Българите като цяло са интелигентни и възпитани. Макетата не са нито възпитани нито са културни нито са българи.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Тези интелектуалци трябва да са харвардски възпитаници. Дреме им за България, колкото и за СМакедония! Тапи продажници!

17

Анонимен

преди 10 месеца

АМИ ТО НЯМА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК...Не съществува такъв...По времето на Сашко Македонскиот ВСИЧКИ са говорили на гръцки. От царя до най-простия оФчар...щото са били гръцка васална територия.Когато България ги завзема след война с гърците- там се е говорило БЪЛГАРСКИ защото са имали български владетел...После са територия на Сърбите ... ДАЛИ ИМАШЕ МАКЕДОНСКИ КАТО ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В ЮГОСЛАВИЯ ? НЕ ! Та кой от тези три езика македонските оФчари смятат за "македонски"?

16

татар-сеирджия

преди 10 месеца

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Македонските политици не са с европейско мислене - щели да правят железница до границата с България, да ремонтират пътища, да признават история. КОГА?КОГА?Тези неща нямат нищо общо дори с европейските ценности. А те ги поставят като условие. Тотално са объркани.И това братосване, приятелство, близки народи са пълни глупости от комунизма. Трябва да има единствено прагматизъм!!!!Спазване на клаузите от договора 2017г.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Македония е измислена държава от Г Димитров и съветските другари , предлагам България и Албания да си я разделят и случая да приключи . Между другото македония е била област на България като Мизия и Тракия.

13

към интелектуалците

преди 10 месеца

А какво предлагате,а?Да си плюем на историята и името и да ги пуснем Османовци,Заювците,Бучковски-сите сърбомани?Дето предците им са изклали над 20 000 българи патриоти по време на кървавия Божик.ТВЪРДО НЕ!Или се отказват от средновековните си измишльотини от териториалните претенции и езика на омразата и си пренаписват учебниците и ги подкрепяме за ЕС или да стават албанска провинция.Това е положението и северните-сърбомани може би бавно но със сигурност ще го разберат.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Като покажат резултати ще се прегледа напредъка и ако са добри резултати ще влезнат. От България няма избягали македонци че са бити или затваряни а точно обратно от Македония има 2-3 милиона бежанци.

11

Щирлиц

преди 10 месеца

Съратник на предателя Ж.Ж.,дава мило и драго да предаде отново България!От пребоядисани кому.няги толкова.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да излизаме за да наритаме и изгоним от държавата боклучарника на ПП с Кирчко и кокорчовеца!

9

кмето

преди 10 месеца

Кви интелектуалци са тия смеш.ници...?

8

българин

преди 10 месеца

БРАВООООО!!! Българи+македонци=ЮНАЦИИИ!!! Къде мога да се запиша в този клуб? Дайте адрес за контакти!Стига сме гледали детски филмчета от руското посолство в Скопие как кирилицата била измисленацв Македония!!! Долу руските нацисти!!! Да живее България!!! България+Македония=ВЕЧНА ДРУЖБА!!!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Сближаване на двете държави на основата на европейските ценности, е като порно канал за еднополови мизантропи. Сближаване може да има само,на основата на културни,религиозни и национални ценности народи с обща история и обща кръв във вените! Европейските ценности са утопия на англосаксонците!

6

Гоце Делчев

преди 10 месеца

Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между РСМ и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право на РСМ за начало на преговори за членство в ЕС.Де факто,според тях,ние сме врагове и членството им в ЕС е недопустимо.То може да стане факт само,когато всичко гореизложено трайно и необратимо се промени.