44

Значи

преди 1 година

Доколкото разбирам, тяхната цел е влизането на Северна Македония в ЕС ....на ВСЯКА цена ! Е я да си кажат имената, та да ги знаем кои са, и да кажат колко е цената !

43

Въпроси

преди 1 година

1. Кои са "интелектуалците"? 2. Какво работят тези "интелектуалци" (че това звучи като "умни хора, вярвайте им")? 3. "Михаил Иванов, съветник на президента Желю Желев"-това дава бонус-точки ли? 4. Нали знаете, че точно Желю Желев издаде, че разполагаме с ракетни комплекси СС-23, Фрог и Скъд, които после, докато не нарязахме и обгазихме Стз, не ни приемаха в НАТО, тъй като никой не смееше да ни пипне с тях. 5. Не сте ли сбъркали заглавието? Трябва да е "Национални ПРОДАЖНИЦИ с ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ"

42

Христо

преди 1 година

Северна Македония е изкуствено създадена нация от Сърбия и Русия. Целта е разкъсването на България. Най-големите врагове на България са именно Сърбия и Русия. Помнете го.

41

Анонимен

преди 1 година

"Нова инициатива" на добре познати "стари муцуни", храненици на чужди антибългарски НПО-та.Как беше приказката за нов бардак със стари платени к*рви.

40

Анонимен

преди 1 година

Северна Македония да отвори архивите на тайните служби, репресиите срещу българите от Сърбия и македонистите. Те ни крадат и лъжат за всичко, ние да се съгласяваме с лъжите и кражбите им. Сърбите са ги научили на лъжа и кражба и антибългаризъм. Северна Македония са еничари на сръбска служба.

39

Анонимен

преди 1 година

Плащат на тези 42 предателя, от Скопие. Тео Ушев наистина бил мноо просс.

38

Анонимен

преди 1 година

Две нещастни държави!

37

Анонимен

преди 1 година

А кога референдум по въпроса?

36

Гоце Делчев

преди 1 година

То, хубаво е да се създават граждански сдружения за сближаване на хората от двете страни на границата, но е наивно да се мисли за вдигане на ветото преди да са изпълнени всички предпоставки за това! Истината е, че РСМ се намира в мъртвата хватка на бившата югославска македонистка номенклатура, която няма интерес от добросъседство с България! Рано е, братя, за вдигане на ветото! Много работа има да се върши от властите в Скопие, а те дори не са почнали още и се назлъндисват!

35

Анонимен

преди 1 година

Няма данни Македония да е съществувала как държава по време на Филип,Александър и след тях щот исторически хроники се осланят на известия от Херодот,който ги споменава как група и територия населявана с название по име на вожда Македон брат на Елин,но на друго място намиращи се през онова време за което били известни,но без полис техен и особени изяви през дълъг период от векове 7-5-3 век пр.н.е. от вписването им до началото на разпада и до падането й поетапно от Рим дал им туй име в тоз район.

34

Драйвър

преди 1 година

Никакво вето да не пада! е иначе ченета ще падат и от двете страни!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Като разбивахте с чукове войнишки паметници и надгробни плочи не ви пукаше и бяхте велики, нали? Ай сега яжтe дървото!

32

фригиднаКУЧКА

преди 1 година

Зоопарк в Скопие. Детенце пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и изважда детето. Аплодисменти. Една журналистка застава до мъжа и тържествено произнася: "Такъв героизъм е присъщ само на северомакедонците!"Спасителят се обажда: "Всъщност, Българин съм, но това е присъщо за всеки човек."На следващия ден в местния вестник на "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ" заглавие с огромни букви "БЪЛГАРСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!"...

31

към интелектуалците

преди 1 година

Историята показва,че македонци- сърбомани и сърби разбират само от бой,бой по тиквата!! Всяко друго е УТОПИЯ!!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Историята се подигра с населението на РСМ -превърна ги в зомбита които търсят своята идентичност като крадат тази на съседите -българи, гърци. След 80 години обработка в Югославия и Сърбия тия са тотално деформирани.Македонизма и омразата към България се хранят отвън от ОМО Илинден в САЩ и Австралия и тайно от Сърбия и Русия.Вечно вето за юголюбовниците!

29

Анонимен

преди 1 година

'' конфликтът се подтиква от Русия, а целта е дестабилизация '' ............................ ами това е самата истина, ... но червени селяни като Радев съзнателно или от чиста глупост работят в полза на Русия

28

за сведение на :

преди 1 година

"ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ"....Македонският език е най-древният език познат на човечеството. Азбуката му е приета с решение на просветния отдел на Битолския окръжен съвет на Югославската Компартия от 21.05.1945.

27

български избирател

преди 1 година

Искам да бъде публикуван ПОИМЕНЕН СПИСЪК на "интелектуалците"от България!!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Знаем ги що за интелектуалци са тези харвардски чалгари. Фалираха ни държавата само за два месеца и ни направиха четвърта класа граждани в собствената ни държава. Първо са евреите, след това са украинците, след тях са македонците и чак тогава сте вие българите в собствената ви държава. Последна класа, заради тези интелектуалци.

25

Анонимен

преди 1 година

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.Държавица, в която живеят сърбомани, половината албанци, циганималкотурци, която краде чужда история и език,няколко пъти сменя име и идентичност, е обречена.