45

Значи

преди 10 месеца

Доколкото разбирам, тяхната цел е влизането на Северна Македония в ЕС ....на ВСЯКА цена ! Е я да си кажат имената, та да ги знаем кои са, и да кажат колко е цената !

44

Въпроси

преди 10 месеца

1. Кои са "интелектуалците"? 2. Какво работят тези "интелектуалци" (че това звучи като "умни хора, вярвайте им")? 3. "Михаил Иванов, съветник на президента Желю Желев"-това дава бонус-точки ли? 4. Нали знаете, че точно Желю Желев издаде, че разполагаме с ракетни комплекси СС-23, Фрог и Скъд, които после, докато не нарязахме и обгазихме Стз, не ни приемаха в НАТО, тъй като никой не смееше да ни пипне с тях. 5. Не сте ли сбъркали заглавието? Трябва да е "Национални ПРОДАЖНИЦИ с ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ"

43

Христо

преди 10 месеца

Северна Македония е изкуствено създадена нация от Сърбия и Русия. Целта е разкъсването на България. Най-големите врагове на България са именно Сърбия и Русия. Помнете го.

42

Анонимен

преди 10 месеца

"Нова инициатива" на добре познати "стари муцуни", храненици на чужди антибългарски НПО-та.Как беше приказката за нов бардак със стари платени к*рви.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Северна Македония да отвори архивите на тайните служби, репресиите срещу българите от Сърбия и македонистите. Те ни крадат и лъжат за всичко, ние да се съгласяваме с лъжите и кражбите им. Сърбите са ги научили на лъжа и кражба и антибългаризъм. Северна Македония са еничари на сръбска служба.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Плащат на тези 42 предателя, от Скопие. Тео Ушев наистина бил мноо просс.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Две нещастни държави!

38

Анонимен

преди 10 месеца

А кога референдум по въпроса?

37

Гоце Делчев

преди 10 месеца

То, хубаво е да се създават граждански сдружения за сближаване на хората от двете страни на границата, но е наивно да се мисли за вдигане на ветото преди да са изпълнени всички предпоставки за това! Истината е, че РСМ се намира в мъртвата хватка на бившата югославска македонистка номенклатура, която няма интерес от добросъседство с България! Рано е, братя, за вдигане на ветото! Много работа има да се върши от властите в Скопие, а те дори не са почнали още и се назлъндисват!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Няма данни Македония да е съществувала как държава по време на Филип,Александър и след тях щот исторически хроники се осланят на известия от Херодот,който ги споменава как група и територия населявана с название по име на вожда Македон брат на Елин,но на друго място намиращи се през онова време за което били известни,но без полис техен и особени изяви през дълъг период от векове 7-5-3 век пр.н.е. от вписването им до началото на разпада и до падането й поетапно от Рим дал им туй име в тоз район.

35

Драйвър

преди 10 месеца

Никакво вето да не пада! е иначе ченета ще падат и от двете страни!!!

34

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 43 Има расекретени документи на АНглия и САЩ от посолството в Белград да не се допуска обединение на България и Македония в 1944 г.. Дали е македонски или югославски езика няма значение и целта е постигната. Нали беше и преди 1940 г. кралска Югославия с антанта (нато) и без комунисти но пак същото ако не и по-зле в южна Сърбия.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Като разбивахте с чукове войнишки паметници и надгробни плочи не ви пукаше и бяхте велики, нали? Ай сега яжтe дървото!

32

фригиднаКУЧКА

преди 10 месеца

Зоопарк в Скопие. Детенце пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и изважда детето. Аплодисменти. Една журналистка застава до мъжа и тържествено произнася: "Такъв героизъм е присъщ само на северомакедонците!"Спасителят се обажда: "Всъщност, Българин съм, но това е присъщо за всеки човек."На следващия ден в местния вестник на "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ" заглавие с огромни букви "БЪЛГАРСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!"...

31

към интелектуалците

преди 10 месеца

Историята показва,че македонци- сърбомани и сърби разбират само от бой,бой по тиквата!! Всяко друго е УТОПИЯ!!!!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Историята се подигра с населението на РСМ -превърна ги в зомбита които търсят своята идентичност като крадат тази на съседите -българи, гърци. След 80 години обработка в Югославия и Сърбия тия са тотално деформирани.Македонизма и омразата към България се хранят отвън от ОМО Илинден в САЩ и Австралия и тайно от Сърбия и Русия.Вечно вето за юголюбовниците!

29

Анонимен

преди 10 месеца

'' конфликтът се подтиква от Русия, а целта е дестабилизация '' ............................ ами това е самата истина, ... но червени селяни като Радев съзнателно или от чиста глупост работят в полза на Русия

28

за сведение на :

преди 10 месеца

"ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ"....Македонският език е най-древният език познат на човечеството. Азбуката му е приета с решение на просветния отдел на Битолския окръжен съвет на Югославската Компартия от 21.05.1945.

27

български избирател

преди 10 месеца

Искам да бъде публикуван ПОИМЕНЕН СПИСЪК на "интелектуалците"от България!!!!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Знаем ги що за интелектуалци са тези харвардски чалгари. Фалираха ни държавата само за два месеца и ни направиха четвърта класа граждани в собствената ни държава. Първо са евреите, след това са украинците, след тях са македонците и чак тогава сте вие българите в собствената ви държава. Последна класа, заради тези интелектуалци.