64

Тито Темпоски

преди 1 година

И кои са тези ,,интелектуалци"? Ивайло Дичев и Владо Бучковски? Глобалистите, които мечтаят за Европейски Съединени Щати и за постепенно заличаване на нациите и на националните държави? Такива набедени ,,интелектуалци" не се интересуват от националните интереси на България, те са модерните интернационалисти, дошли да заменят предишните; допреди 30-тина години Югославия беше любимото им отроче, а Ернесто Гевара -- знамето и лицето на тяхната революция...

63

Георги

преди 1 година

Макетата да бъдат вписани в книгата на Гинес, като с най младата история от 1944 година и прекръстена народност!

62

мъдрец

преди 1 година

Тези интелектуалци не са особено умни тогава. Народ, който не си пази миналото, няма бъдеще. Просто и ясно.

61

Анонимен

преди 1 година

Този път трябва да сме непреклонни. Глупостите че Русия искала да дестабилизира региона няма да минат. Северна Македония ако иска да влезе в ЕС да правят отстъпки, иначе няма шанс да влязат. Ние искаме просто да се признаят фактите и истината. Ако ЕС не застане зад нас значи този съюз не струва.

60

Кубер

преди 1 година

Айде, айде, България се отказа от четири блока на АЕЦ Козлодуй заради ЕС и НАТО. Наряза си бойните ракети. Отказа се от претенции към Гърция и Сърбия за Беломорска Тракия и Западните покрайнини. От тия какво се иска? Да кажат, че хора, за които е доказано, че са българи са наистина българи. И да не ни наричат татари, фашисти и окупатори, защото просто не е истина. Мале, много трудно, тежест голяма, ще им се счупи държавицата! Ами като не искат, ние ще чакаме, докато им се прииска!

59

Имат грешка

преди 1 година

Призивът трябва да е към макетата. Те са крадците на история. Докато не признаят за фалшивата си история няма да мръднат и крачка. Пък и кой му трябва таралеж вгащите?

58

Анонимен

преди 1 година

До Христо е прав Русия не ни напада за съединението и спира Румъния, а Сърбия ни напада и Австрия ни плаши че ще ни нападне. Не забравяй Турция и Англия получават Кърджали за да не ни нападнат и обединена България е без Македония и Тракия васална на Турция и другите са турски.

57

Христо е прав

преди 1 година

До Анонимен - ти чуваш ли се??? След Съединението Сърбия ни обявява война-за Сръбско-Българската война не си ли чувал? Русия всъщност е ТВЪРДО ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО! Претендираш за познания по история, що за глупости говориш? Не съм против Русия-нямаше да се освободим без тях. Да, и Русия нямаше да я има без нас-ние им дадохме език, писменост и богослужение-това, което ги НАПРАВИ държава! НО-видяли сме и лошо от тях! Бъди Българин, не фил и фоб на КОЙТО И ДА Е! И не отклонявай темата за РСМ!

56

Анонимен

преди 1 година

До Въпроси с отговори Ядреното има спиращ ефект. Ако Русия унищожи една по-малка Украйна България или Полша, Нато ще спре че същото може да сполети и населението на САЩ.

55

Анонимен

преди 1 година

До Христо е прав Македонизма е измислен от гърците а после се приема и от Сърбия. Спомни си бг борбата за църковна независимост от грците и фанариотите още преди 1878 г. Русия ни помага и при съединението зашото спира Румъния,Австрия, Англия и Турция и не застава със Сърбия, после и през 1913 г. спира Турция, след 1919 г. Сталин праща оръжие на ВМРО срещу Югославия и Гърция.

54

Въпроси с отговори

преди 1 година

До Анонимен-прочети си нещата: 1. "ако сме в НАТО"-ние вече сме там, няма "ако" и трябва да сме много глупави да се махаме сега 2. Русия дали ще ни унищожи-при световна война няма да има оцелели, така че първи или последни ... :D 3. Не си съвсем прав, че Русия има по-силни оръжия (от НАТО)-имат някои по-силни оръжия, но са им малко на въоръжение. Топ-оръжията на НАТО може ЛЕКО да отстъпват, но войските имат МНОГО от тях. Така че, както казах-оцелели няма да има. Отклоняваш темата! ТВЪРДО ВЕТО!

53

Христо е прав

преди 1 година

До Анонимен - Прав си за написаното за Гърция, Сърбия и т.н., но МАКЕДОНИЗМЪТ са създадени от Белград, Москва и ...БКП (през 60-те се осъзнават и обръщат подхода, но е твърде късно-именно БКП цели присъединяване към Югославия и ПРИНУЖДАВА хора от Пиринско да се пишат македонци, участва в налагането на македонизма. От БСП ще направят силен ход, ако го заявят и се извинят, ама...) Именно МАКЕДОНИЗМЪТ е инструментът, с който Сърбия управлява РСМ, а Русия управлява Сърбия! Така че Христо е прав!

52

Анонимен

преди 1 година

До Въпроси с отговори Ние сме в НАТО но Русия имат по-силни оръжия и ще ни унищожи ако сме в НАТО.

51

Анонимен

преди 1 година

До Христо Напротив не е така. Македония и северна и южна е откъсната от България още 1878 г. и върната на Турция. После е окупирана от Гърция и Сърбия в първата балканска война. Няма никаква Русия а Гърция Турция и Сърбия са с Англия и Франция и после срещу България, СССР и Турция.

50

Въпроси с отговори

преди 1 година

До Анонимен - 1. Ние сме в НАТО и не би трябвало от НАТО да ни нападат. 2. Тези, които може да си помислят, ще берат ядове с тях. 3. Ние ги унищожихме преди 20 години, през този период се случиха много кофти неща заради това, че бяхме слабата страна в преговорите. Политиците ни може би нямаше да са толкова "гъвкави". 4. Русия, каквото и да има, удари ли ни (член на НАТО) ще стане 3-та световна-едва ли го искат. 5. Важен е принципът за националното предателство, който е валиден и за статията!

49

Анонимен

преди 1 година

До Въпроси Русия имат вече СС-33 срещу ПВО на НАТО. СС-23 ги хващат от НАТО и са бесмислени.

48

ЛЪЖА

преди 1 година

ЛЪЖА е, че "конфликтът между двете държави се подтиква от Русия, а целта е дестабилизация на Балканите." 1. Няма как да има дестабилизация на Балканите-РСМ, Албания и т.н. СА В НАТО, няма къде да мърдат! Просто някой им е обещал и ЕС, правейки с сметка без кръчмар и сега му е кофти, защото вбъдеще няма да му вярват, а има планове :D 2. Точно Русия ИМА ИНТЕРЕС от РСМ в ЕС-РСМ е марионетка на Сърбия, която е марионетка на Русия. Троянският кон пасти ще яде. Който казва тези 2 опорки, ЛЪЖЕ УМИШЛЕНО

47

Чупим паметници, а?

преди 1 година

Къде е сега оня пoмяp c чyка? Миленко ли беше, какъв гьз беше? Оня, дето много му знаеше миризливата уста? Да си вкара сега чyкa в гьзлето и да лази на колене пред българското посолство в Скопие да се моли!

46

До Петков и СИЕ

преди 1 година

Г-н Петков, г-да анонимни продажници (споменати като "интелектуалци"), Смазващото мнозинство от народа е категорично по въпроса - ТВЪРДО ПРОТИВ ВДИГАНЕ НА ВЕТОТО ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА! РСМ (подчертавам) трябва да изпълнят ВСИЧКИ (подчертавам) наши условия ПРЕДИ (подчертвам) да си помислим дали е достатъчно-сигурно, че няма да се отметнат след време и чак тогава-подчертавам СЛЕД ТОВА да го вдигнем! НИКАКВИ ПРЕМЕСТВАНИЯ и подобни трикове! Много лоша идея е да тръгвате срещу народа!

45

Само казвам

преди 1 година

Петков се кълне "няма договорка за вдигане на ветото за НАЧАЛО на преговорите с РСМ", но добавя "ще ПРЕМЕСТИМ ветото СЛЕД НАЧАЛОТО на преговорите"... Можем да гадаем за какви мисли народа си, щом е убеден, че някой ще му повярва и по-важното...че ще му се размине! Статията споменават съветника на Желев-президентът, заради много-знаещата му уста България плати пре-скъпо - също като Петков и неговата голяма уста без цип, която ни носи само проблеми (осветени разузнавачи, спрян газ и т.н.)