85

Борислав

преди 10 месеца

Глупост, глупост и пак глупост. Каква Русия, какви пет лева. Българската история си е българска, а македонската си е българска до 45 година. След 45 година македонската история става "македонска" само, че с българи в нея. Кръв на вода не става!

84

-_-

преди 10 месеца

Как не ви е срам ,България първа ви призна измислената държава...Толкова сте нагли и безсрамни ...само лъжи дрънкате.Зомбита.Какво показвате с това си поведение!?Правите се на велики ,ама не сте,.. а сте елементарни..

83

Каракольо

преди 10 месеца

С други думи БЮРМ си е купила у нас лоби от позабравени комунисти. Да им изсъхнат ръчичките дано да им изсъхнат , че посягат гнусно върху българщината

82

Мюлер

преди 10 месеца

А-нгло-саксонската агентура по команда в действие ...

81

Gogo

преди 10 месеца

Трябва да издържим като гърците до край! Ако ЕС ни натиска за рсм и от съюза ще излезем ако трябва! Македонците да впишат, че сме един народ, с общ език и обща история до 1944 г. Българско малцинство в рсм няма - има българи! Иначе рсм с помощта на сащ и турция ще обявят териториални претенции към гоцеделчевско и Банско и т.н. Ще ни натиснат да признаем на свой ред, че у нас има македонско малцинство и познайте какво ще стане тук! Турция и Албания ще ни откъснат територии с помощта на сащ и ес! И без това мечтата на турците е да се свържат с албания по суша, с такива приятели не ни трябват вра

80

Анонимен

преди 10 месеца

Като гледам кои са интелектуалците-съветник на Желю по етническите въпроси. Боже прибери си вересиите

79

Българин

преди 10 месеца

Интелектуалци - *** - родоотстъпници!

78

Реалист

преди 10 месеца

Нещо ми се струва, че пак се опитват да ни манипулират... Така че ще припомня един пресен пример - Гърция. Толкова ли са *** гърците, че не дадоха съгласие за преговори на европейския съюз с БЮРМ докато "македонците" не се отказаха от Алрксандър Македонски?! Чудя се, но много се съмнявам. Струва ми се че сме на прага да направим огромна историческа грешка.

77

опетков

преди 10 месеца

Решаването на проблема с ветото е просто и ясно от българска страна: Спиране на езика на омразата, спиране на лъжите в учебниците, признаване на обща българска история до 1944г. Макар прости и ясни, тези условия са неприемливи за нашите братя македонците, така че дълго още ще духат супата.

76

До 93

преди 10 месеца

До Публикувайте имената Да ти дам едно име - Мануела Малеева - това и дори само това име ме кара да се отвратя от тази група интелектуалци и да се съмнявам в чистотата на намеренията им. Майка й направи "сделка" за милиони и... нищо. Замени кон за кокошка и... нищо. Тази Малеева да се скрие и да не се вестява пред очите на хората. Каузата "Македония" не е за мръсни, крадливи ръце.

75

прав си

преди 10 месеца

До До 96 Прав си, къде, къде е по-добре да лапнеш някой и друг гранд, или да си редовно назначен на държавната трапеза. Лапане до припадък и пак отначало. Пък Гоце, Братя Миладинови, Ванче Михайлов - тях кучета ги яли. Нали отивам на Малдивите и аз като "хората"... другото, все ми е тая! Ако не е народът да бучи отдолу и да ги е страх, че келепирът ще свърши, досега да са ги пуснали 100 пъти!

74

нима

преди 10 месеца

Забележете - този път "да се обърнат и към македонския народ"??? Македонският народ ще им отговори с такава дълга и гнусна псувня, че един път завинаги ще ги излекува от благородните им пориви. Тия интелектуалци наистина не знаят с кого си имат работа.

73

интелектуалци

преди 10 месеца

Интелектуалците имат голяма грижа - как да накарат 85 процента от българите да се отметнат от убеждението си, че ветото трябва да остане. Очаквам сега да започнат да ни облъчват с врели-некипели как братство, обич и т. н. Съветвам ги тия всичките да отидат за един ден в РСМ. Като започнат да ги псуват още от границата и по обратния път, ще си подвият опашките и ще започнат и те да мислят като останалите 85 процента българи.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Русия се е обявила категорично против Съединението. На нея и трябва слаба и разпокъсана и зависима България. Насърчава Сръбското нападение и скъсва дипломатическите връзки с България за 10 години. Тогава България се превръща в най-силната страна на Балканите, а Русия е бясна от този факт.

71

Българка

преди 10 месеца

Поредната шайка предатели! Някой си съветвал Ж. Желев и това го прави интелектуалец!? Те ограбват историята ни, царете, просветителите ни, ама за това била виновна Русия??

70

Анонимен

преди 10 месеца

Македоноя е Българска, това го знаят не само интелектуалците...

69

българин

преди 10 месеца

Аз съм от Сандански,и искам да кажа нещо на тези Е-нтелектуалци,в подходящ стил:Изкукуригалници,вие наясно ли сте колко са сбъркани мозъците на хората от СМ?Не сте наясно.Толкова много ни мразят,че в момента нямаме по голям враг от тях.Били са някога българи,сега-не.Осъзнайте се.Никакво разрешение за вризане в ЕС.Години наред ни демонстрират,че ни ненавиждат,а ние им се кланяме.Киро,вършиш грешка.Прстани с приказките за обич и т.н.От тяхна страна има само омраза към нас.Това е реалността.

68

МОЛЯ?

преди 10 месеца

Седнали едни хора да мислят как да ни накарат да се прецакаме и да се предадем? Да наведем глава и този път пред наглеците, които ни псуват и се гаврят с нас, с историята и езика ни. Моля ви се, дори не ми се пишат вече аргументи. Гледат ни в очите и и лъжат! Подписват договор и не го изпълняват. Докато не придобият човешки и цивилизован вид, ще си стоят с ветото.

67

Gogo

преди 10 месеца

Майната му на ЕС щом ще ни оказва натиск за рсм! Държаха ни бедни и подкрепяха тиквата 12 години да краде! Излизаме от ЕС щом не ни разбира за рсм! Герб, пп, дб и итн се разкриха като национални предатели и по казуса украйна и с увъртанията си за рсм! Тези мекерета трябва незабавно да бъдат спрени, махнати от властта и наказани, с всякакви средства!!! Родината ни се залага на карта за чужди интереси! Войната е на прага ни и тези в правителстеото и парламента са от една партия-Предателската

66

Анонимен

преди 10 месеца

Нашата група пък, около 50 човека пред кварталният магазин, не е съгласна,особенно след третото