84

Борислав

преди 1 година

Глупост, глупост и пак глупост. Каква Русия, какви пет лева. Българската история си е българска, а македонската си е българска до 45 година. След 45 година македонската история става "македонска" само, че с българи в нея. Кръв на вода не става!

83

-_-

преди 1 година

Как не ви е срам ,България първа ви призна измислената държава...Толкова сте нагли и безсрамни ...само лъжи дрънкате.Зомбита.Какво показвате с това си поведение!?Правите се на велики ,ама не сте,.. а сте елементарни..

82

Каракольо

преди 1 година

С други думи БЮРМ си е купила у нас лоби от позабравени комунисти. Да им изсъхнат ръчичките дано да им изсъхнат , че посягат гнусно върху българщината

81

Мюлер

преди 1 година

А-нгло-саксонската агентура по команда в действие ...

80

Gogo

преди 1 година

Трябва да издържим като гърците до край! Ако ЕС ни натиска за рсм и от съюза ще излезем ако трябва! Македонците да впишат, че сме един народ, с общ език и обща история до 1944 г. Българско малцинство в рсм няма - има българи! Иначе рсм с помощта на сащ и турция ще обявят териториални претенции към гоцеделчевско и Банско и т.н. Ще ни натиснат да признаем на свой ред, че у нас има македонско малцинство и познайте какво ще стане тук! Турция и Албания ще ни откъснат територии с помощта на сащ и ес! И без това мечтата на турците е да се свържат с албания по суша, с такива приятели не ни трябват вра

79

Анонимен

преди 1 година

Като гледам кои са интелектуалците-съветник на Желю по етническите въпроси. Боже прибери си вересиите

78

Българин

преди 1 година

Интелектуалци - *** - родоотстъпници!

77

Реалист

преди 1 година

Нещо ми се струва, че пак се опитват да ни манипулират... Така че ще припомня един пресен пример - Гърция. Толкова ли са *** гърците, че не дадоха съгласие за преговори на европейския съюз с БЮРМ докато "македонците" не се отказаха от Алрксандър Македонски?! Чудя се, но много се съмнявам. Струва ми се че сме на прага да направим огромна историческа грешка.

76

опетков

преди 1 година

Решаването на проблема с ветото е просто и ясно от българска страна: Спиране на езика на омразата, спиране на лъжите в учебниците, признаване на обща българска история до 1944г. Макар прости и ясни, тези условия са неприемливи за нашите братя македонците, така че дълго още ще духат супата.

75

До 93

преди 1 година

До Публикувайте имената Да ти дам едно име - Мануела Малеева - това и дори само това име ме кара да се отвратя от тази група интелектуалци и да се съмнявам в чистотата на намеренията им. Майка й направи "сделка" за милиони и... нищо. Замени кон за кокошка и... нищо. Тази Малеева да се скрие и да не се вестява пред очите на хората. Каузата "Македония" не е за мръсни, крадливи ръце.

74

прав си

преди 1 година

До До 96 Прав си, къде, къде е по-добре да лапнеш някой и друг гранд, или да си редовно назначен на държавната трапеза. Лапане до припадък и пак отначало. Пък Гоце, Братя Миладинови, Ванче Михайлов - тях кучета ги яли. Нали отивам на Малдивите и аз като "хората"... другото, все ми е тая! Ако не е народът да бучи отдолу и да ги е страх, че келепирът ще свърши, досега да са ги пуснали 100 пъти!

73

нима

преди 1 година

Забележете - този път "да се обърнат и към македонския народ"??? Македонският народ ще им отговори с такава дълга и гнусна псувня, че един път завинаги ще ги излекува от благородните им пориви. Тия интелектуалци наистина не знаят с кого си имат работа.

72

интелектуалци

преди 1 година

Интелектуалците имат голяма грижа - как да накарат 85 процента от българите да се отметнат от убеждението си, че ветото трябва да остане. Очаквам сега да започнат да ни облъчват с врели-некипели как братство, обич и т. н. Съветвам ги тия всичките да отидат за един ден в РСМ. Като започнат да ги псуват още от границата и по обратния път, ще си подвият опашките и ще започнат и те да мислят като останалите 85 процента българи.

71

Анонимен

преди 1 година

Русия се е обявила категорично против Съединението. На нея и трябва слаба и разпокъсана и зависима България. Насърчава Сръбското нападение и скъсва дипломатическите връзки с България за 10 години. Тогава България се превръща в най-силната страна на Балканите, а Русия е бясна от този факт.

70

Българка

преди 1 година

Поредната шайка предатели! Някой си съветвал Ж. Желев и това го прави интелектуалец!? Те ограбват историята ни, царете, просветителите ни, ама за това била виновна Русия??

69

Анонимен

преди 1 година

Македоноя е Българска, това го знаят не само интелектуалците...

68

българин

преди 1 година

Аз съм от Сандански,и искам да кажа нещо на тези Е-нтелектуалци,в подходящ стил:Изкукуригалници,вие наясно ли сте колко са сбъркани мозъците на хората от СМ?Не сте наясно.Толкова много ни мразят,че в момента нямаме по голям враг от тях.Били са някога българи,сега-не.Осъзнайте се.Никакво разрешение за вризане в ЕС.Години наред ни демонстрират,че ни ненавиждат,а ние им се кланяме.Киро,вършиш грешка.Прстани с приказките за обич и т.н.От тяхна страна има само омраза към нас.Това е реалността.

67

МОЛЯ?

преди 1 година

Седнали едни хора да мислят как да ни накарат да се прецакаме и да се предадем? Да наведем глава и този път пред наглеците, които ни псуват и се гаврят с нас, с историята и езика ни. Моля ви се, дори не ми се пишат вече аргументи. Гледат ни в очите и и лъжат! Подписват договор и не го изпълняват. Докато не придобият човешки и цивилизован вид, ще си стоят с ветото.

66

Gogo

преди 1 година

Майната му на ЕС щом ще ни оказва натиск за рсм! Държаха ни бедни и подкрепяха тиквата 12 години да краде! Излизаме от ЕС щом не ни разбира за рсм! Герб, пп, дб и итн се разкриха като национални предатели и по казуса украйна и с увъртанията си за рсм! Тези мекерета трябва незабавно да бъдат спрени, махнати от властта и наказани, с всякакви средства!!! Родината ни се залага на карта за чужди интереси! Войната е на прага ни и тези в правителстеото и парламента са от една партия-Предателската

65

Анонимен

преди 1 година

Нашата група пък, около 50 човека пред кварталният магазин, не е съгласна,особенно след третото