8

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Калашников --- Краварите отдавна са ги снарядили с Пейтриът, самоходни артилерийски оръдия, противопехотни и противотанкови мини, модерна електроника и средства за следене движенията на летящи обекти и прочее. Четете малко повече и западната преса. Няма да ви навреди

7

Анонимен

преди 1 година

Ако доставката им е като нсшата ще имат да чакат

6

Анонимен

преди 1 година

Едно повторения виждаме Русия и Пакисран

5

Анонимен

преди 1 година

Путин згреши подцени Украйна може би в ход щте обмисли другите варианти Русия няма да отстъпи това щте бъде шамар за руската армия

4

r3v0lv3r

преди 1 година

Евала на китайците, изиграха всички. Обещаваха на Русия, че са с тях и ги окуражиха да нападнат Украйна, но подрекапата остана само на думи. Същевременно съсредоточиха вниманието и ресурсите на САЩ за войната в Украйна. Възползват се от разкола между ЕС и Русия и точат по-евтино ресурси и за капак се унищожава икономиката на конкурентен производител. Умният китаец е казал, че ще се бие до последният руснак.

3

Анонимен

преди 1 година

Да те Китай вас ще чакат да се накумите.

2

Анонимен

преди 1 година

Муахахаах не сме само ние прекараните. :-) Нашата доставката на 50 годишните самолети обаче се бави заради локдауните на ковидпандемията. :-)

1

Анонимен

преди 1 година

Ех, колко жалко, че заради колосалните загуби на украинската армия, демократизатрите от САЩ не могат едновременно да напомпват с оръжие няколко региона едновременно в името на свободата и демокрацията.